Krásná hedvábně hnědá rtěnka v odstínu Cherish – M.A.C.

Krásnou dubnovou neděli!
Už si ani nepamatuji, kdy jsem zde na blogu přidala recenzi na rtěnku od mé nejoblíbenější kosmetické značky, no nějaký ten pátek už to zřejmě bude. A proto to dnes musím napravit 🙂
Tahle rtěnky není má první z řady hedvábných odstínů, ve své sbírce mám už odstín Brave (recenze), kterou jsem si koupila již někdy v létě roku 2016. Jak z recenze můžete vědět, tak jsem s ní byla také velmi spokojená a proto mi nebránilo nic v pořízení dalšího odstínu v řadě Satin.

Co hedvábná rtěnky slibuje?
dodá rtům krásný vzhled a sytost
má hedvábnou texturu
snadno se nanáší
dlouhodobá výdrž

 

 

 

 

Jelikož jsem na blog jednu recenzi na rtěnku ze stejné řady, akorát s jiným odstínem přidávala, tak nečekejte, že se bude recenze hodně lišit od té předešlé. I když jsem se setkala i s tím, že pokud se jedná pouze o jiný odstín, ale o stejnou řadu, tak i ve výdrži nějaké ty rozdíly v rtěnkách jsou 🙂 Tak uvidíme, jak to bude u odstínu Cherish.

Tento hedvábně tmavě růžový (s nádechem do hněda), až mírně tmavě nude odstín bych zařadila mezi spíše matné rtěnky. Má velice příjemnou vůni, která mi připomíná oříšky, nebo možná med. Nevím, vůně popisovat neumím, každopádně je to velice hezká vůně a nejedná se rozhodně o takovou tu klasickou nehezkou rtěnkovou vůni. Rtěnka mě velice překvapila, jak snadno se na rty aplikuje.

 

 

K nanesení nepotřebujete konturovací tužku, odstín vypadá i bez ní krásně. Já nanáším bez štětečku. Jelikož se jedná o verzi hedvábné rtěnky, tak textura musí být pochopitelně hedvábná a to taky je! Nevytváří na rtech šupinky, nevysušuje, ale ani nemůžu říct, že by hydratovala. Ale to po ní ani nechci, nejedná se o hydratační rtěnku. Velice mě překvapila pigmentace, která je vysoká! Pro větší sytost doporučují nanést dvě vrstvy, ale mě bohatě stačí pouze jedna a hned je na rtech vidět neodolatelně krásný odstín. Na rtech vypadá opravdu překrásně a dokonale doplní nějaký hezký buď složitý, nebo jednoduchý make-up.

Odstín Cherish vydrží na rtech i s nějakou tou menší svačinkou, kávou a klasicky, když pijete. Ovšem tedy na hrnek či sklenku se obtiskne. Musím pochválit, že ani nedělá takové to „smrskávání“ rtů k sobě. I s nějakým menším jídlem a pitím Vám rtěnka vydrží na rtech cca 3-4 hodiny, poté se postupně z rtů ztrácí. Ale je to různé, někdy mi na rtech vydrží krásná i 5 hodin.

 

 

 

 

 

 

Tento odstín si také oblíbila Kim Kardashian, Padma Lakshmi a Jennifer Lopez. 

Složení:
Ricinus Communis Seed Oil, Trioctyldodecyl Citrate, Glyceryl Triacetyl Hydroxystearate, Euphorbia Cerifera Wax/Candelilla Cera/Cire De Candelilla, Octyldodecanol, Silica, Simmonosia Chinensis Seed Oil, Beeswax/Cera Alba/Cire D´abeille, Sesamum Indicum Oil, Ozokerite, Copernicia Cerifera Wax/Cera Carnauba/Cire De Carnauba, Cetyl Ricinoleate, Microcrystalline Wax/Cera Miscrocristallina/Cire Microcristalline, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Vanillin, Alumina, Tin Oxide, Calcium Aluminum Borosilicate, Calcium Sodium Borosilicate Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxides (CI 77491, 77492, 77499), Bismuth Oxychloride, Blue 1 Lake, Carmine, Red 6 Lake, Red 6, Red 7 Lake, Red 21, Red 21 Lake, Red 30 Lake, Red 33 Lake, Yellow 5 Lake, Yellow 6 Lake, Yellow 10 Lake.
 
Rtěnka má 3g 
Nyní je v akci za 509 Kč!
Odstín Cherish zakoupíte TADY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *