Objednávka z Astratexu

V dnešním článku Vám ukážu objednávku z e-shopu Astratex. Od doby, co jsem se stala maminkou princezny, tak řeším hlavně kojení, přebalování a uspávání. Taková klasika matek na mateřské.

Není vůbec jednoduché sehnat dobře padnoucí a pohodlnou kojicí podprsenku. Vyzkoušela jsem jich nespočet, než našla oblíbence. Mezi ně patří i dvě z již zmiňovaného obchodu. I když jedna přímo kojící není, ale obě jsou bez kostic.

Bavlněná kojicí podprsenka Lilly Flower je vzhledově velice krásná. Miluji květinové vzory! Je nevyztužená a bez kostic, ty mi nejsou pohodlné v klasických podprsenkách, natož v kojících.

U podprsenky jde na první pohled vidět, že je kvalitní. Zapínání má klasické na háčky. Lze zvolit ze tří řad.

Na výběr je z velikostí – XS, S, M, L, XL a XXL. Na webu je dostupná tabulka velikostí. Ve stejném motivu se prodávají i mama kalhotky. Cena podprsenky bez slevy je 649 Kč.

Druhou podprsenku jsem zvolila bezešvou (naleznete jí pod názvem – Ibiza Bralette). Bezešvé patří mezi mé velice oblíbené, hlavně teď při kojení, kdy v podprsence i spávám. I tato je bez výztuže. Na spaní je opravdu ideální, nikde nic netlačí!

Výběr je ze čtyř barev – olivová, modrá, černá a cihlová. Velikosti – XS, S, M, L, XL a XXL. Cena bez slevy je 269 Kč.

Druhá část produktů je ideální pro tohle počasí a blížící se zimu. Nikdy jsem na zimní pokrývky hlavy nebyla tak jako teď s dcerkou, se kterou chodíme několikrát denně ven, takže bylo na čase se poohlédnout po něčem teplém. Poslední dobou mám ráda ráda kvalitní materiály. V zimě je to vlna! I pro dceru mám několik merino kousků oblečení. Ani sebe jsem o tenhle teplý, příjemný materiál nechtěla ochudit a objednala si čelenku Pieces Jeslin s příměsí vlny a čepici Pieces Debbie s příměsí vlny a kašmíru. 

Čelenka je dostupná ve dvou barvách – tmavě zelené a růžové. Velikost je uni. Na omak je krásně jemná a moc příjemná. Na hlavě nikde netlačí a hlavně plní svůj účel, je opravdu hřejivá. Cena čelenky bez slevy je 339 Kč.

Čepice je od stejného výrobce. Dostupná ve více barvách – černé, krémové, růžové, světle šedé, tmavě šedé a tmavě zelené. Velikost je uni. Příměs vlny společně s kašmírem čepici dodávají příjemnou hebkost a hlavu udrží v teple. Příjemnější čepici jsem na hlavě neměla! Cena bez slevy je 369 Kč.

Velmi oceňuji rozmanitý výběr zboží, zde si vybere každý.

Perfektní služby pro zákazníky:

  • online poradna, která Vám pomůže s výběrem správně padnoucí podprsenky
  • výměna a vrácení zdarma
  • reklamace s dopravou zdarma

Pokud se potřebujete na cokoli zeptat, tak lze e-shop kontaktovat e-mailem nebo před telefonní linku, která je dostupná v pracovních dnech od 8-18 hodin. Na výběr jsou tyto kurýrní služby – DPD, Česká pošta nebo Zásilkovna.

∗Článek byl sepsán v rámci spolupráce s e-shopem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *