Tipy na dárky k narození miminka

Tohle téma je pro mě aktuální. Ze své vlastní, pro mne čerstvé zkušenosti mohu říci, jaké dárky bych k narození miminka ocenila. V září letošního roku jsem se totiž stala šťastnou maminkou holčičky.

K narození dcerky, jsme dostali naštěstí prima věci, které se nám hodí a neskončí někde na polici, jako lapač prachu ani zapomenutá, nepotřebná věc ve skříni. Někdy tomu tak bohužel nebývá a darují se pro miminko zbytečnosti.

Třeba právě Vy máte ve svém okolí nastávající rodiče a přemýšlíte co jim k narození miminka koupíte 🙂 !

Já mám ráda originální, neokoukané dárky a ještě lépe pokud se jedná o kus přírody. Velmi bych ocenila dárek, který bude mít miminko na památku a jakmile vyroste, tak si díky němu bude moci připomínat svůj příchod na svět. Vše co jsem zde popsala lze zakoupit na e-shopu. Již jednou jsem s ním měla tu čest spolupracovat a jeho originální zboží Vám na blogu představit 🙂 .

Řeč je o e-shopu ČistéDřevo.cz. Pravidelní čtenáři blogu vědí a znají. Jeden článek se zde s dřevěnými produkty nachází.

Vybrala jsem tři produkty v různých cenových kategoriích.

Balónek se jménem spadá do nejnižší cenové kategorie, ale i ten dokáže nastávající rodiče velice potěšit a vytvoří krásnou památku k narození miminka.

Do střední kategorie jsem zařadila Dřevěnou krabičku k narození miminka. Zde je potřeba počkat na narození miminka. Až poté lze krabičku objednat. Na její výrobu je potřeba znát nejen jméno miminka, ale také datum i čas narození.

Do poslední té nejdražší kategorie jsem zařadila Dřevěné fotoalbum. Na e-shopu je v nabídce i fotoalbum pro chlapečka. Je to opravdu krásný produkt.

Fotoalb při narození miminka není nikdy dost!

Za 6 týdnů života naší holčičky máme oba s partnerem několik desítek ne-li stovek fotek. Fotíme každičký okamžik našich společných životů s dcerou. Již jsme jedno celé fotoalbum zvládli zaplnit. Vyvolané fotky mají mnohem větší kouzlo jako fotky, které zůstanou pouze ve fotoaparátů nebo v mobilním telefonu.

∗Zdroj fotek produktů: ČistéDřevo.cz

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *