Zázrak nebo ne? Maska na černé tečky – Avon

Krásné sobotní ráno! Já právě dosnídala svojí oblíbenou snídani. A to ve formě pohankové kaše s granátovým jablkem. Vše bezlepkové a navíc i veganské, mňamka to byla 🙂

S černými tečkami má problém snad každý a to v jakémkoliv věku. Ani já nejsem vyjímkou a s černými tečkami mám problémy, ale to z mých článku na blogu určitě znáte. Proto se proti tečkám snažím bojovat a
zkouším různé produkty, jak chemické, tak i po domácky dělané (tedy přírodní). I když mi nějaké produkty vyhovovaly a na blogu jsme o nich již psala, tak zkouším produkty dál. Je to již několik měsíců zpátky, kdy se mi do rukou dostal produkt v malém balení od Avonu, právě určen na černé tečky. Někdo kosmetice od značky Avonu opovrhuje, ale já jí mám velice ráda 🙂 A to nejen laky na nehty, dekorativku, ale i pečující kosmetiku..
Co maska na černé tečky slibuje?
vhodná pro všechny typy pleti
– účinně pečuje o problematickou pleť
– zlepšuje vzhled a strukturu pleti
– zjemňuje, dodává sametovou hebkost a vláčnost
– bojuje proti černým tečkám
– minimalizuje a stahuje póry
– čistí ucpané póry
Maska na černé tečky je v malém obalu, který má pouze 30 ml, takže se Vám může zdát, že se jedná o masku ve velice malém množství a jen na pár aplikací. Opak je ale pravdou! I když je maska v malém balení, tak je jí tam dost, nebo se tak alespoň jeví a vystačí Vám na mnoha a mnoha použití. Já jí používám cca 1x do týdne a stále jí mám plnou. To takhle praktikuji již 3-4 měsíce kuse.
 
Struktura masky je lepivá a přirovnala bych jí k tuhému lepidlu. S krásnou modrou průhlednou barvou. Masku nanáším vždy na vyčištěnou pleť. Na problematické partie, které jsou brada, čelo a nos. Občas jí nanesu i na číst tváří okolo nosu 🙂 
Maska na pleti schne cca 15-20 minut. Jelikož jsem vždy nedočkavá, tak si během té doby musím najít nějakou aktivitu, abych masku z pleti nezačala sloupávat dřív, než stihne dostatečně zaschnout. Na nose vždy když už zasychá, tak je to nepříjemné, ale dá se to vydržet. Nic hrozného, akorát se mi vždy hůře mluví a pije 😀
Jakmile maska dostatečně zaschne, tak zprůhlední až jakoby zbělá. Sloupnout jí jde dobře, i když na nějakých partiích to dost bolí a je to velice nepříjemné. To ale z důvodu, že maska vytrhává i ty malinké chloupky, které jsou na pleti. Ale víte co se říká, pro krásu se musí trpět! 
 
Jakmile masku sloupnu, tak je pleť pochopitelně velice začervenalá, jemná, zvláčněna a opravdu sametově hebká. I po vzhledové stránce pleti vypadá velice dobře! Když se podíváme trošku zblízka a i na sloupnutou masku, tak malá změna ohledně vytáhlých zanášených póru nebo-li černých teček je viditelná. Samozřejmě nesmíte hned od první aplikace čekat velké zázraky, ale malé změny jsou! A postupně se dostavují větší a větší. Nebudu Vám nic nalhávat, že Vás maska zbaví černých teček úplně.To rozhodně ne, i když je to škoda.Ještě jsem na žádnou takovou masku nebo jiný produkt nenarazila, takže pokud o něčem víte, tak sem s tím :)! 
 
Navíc maska obsahuje kyselinu salicylovou, která má ty schopnosti, že zabraňuje ucpávání pórů, redukuje kožní maz a působí na pleť protizánětlivým způsobem. Dále velice dobrou složkou v masce je zinek, který také působí protizánětlivě a má hojivé účinky. 
Cena masky je 109 Kč 
Masku na černé tečky zakoupíte TADY
Máš s maskou zkušenosti?
Co na černé tečky používáš ty?
2 komentáře Přidat své
  1. Ja masky moc nemám rada lebo sa ťažko niekotré davaju dole, ale jednu taku zlupovaciu som už mala a to ma celkom bavilo, ja si čierne bodky vytlačam inak sa ich nezbavim nikdy mi nič nepomohlo na ne ale ako maska može byť dobra:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *