Druhý pokus kavárny V Melounovém cukru byl úspěšný!

Po asi měsíci jsem se sem vypravila znovu s jinou kamarádkou. No huráá! Konečně naše mise do Melounového cukru byla úspěšná, plná slasti a cukru 😀 . Ihned nás přivítala velmi milá obsluha, která nás nechala chvíli rozkoukat, vybrat si místo, kam se usadíme a až potom se nás velmi milá, usměvavá slečna přišla zeptat, jestli již máme vybráno. Byly jsme zde poprvé, takže jsme neměly a stejně si mile ráda prohlédnu jejich nabídku. Proto nám každé dala ručně vyrobený nápojový lístek, který jsem chtěla vyfotit, ale pak po objednání nám ho slečna odnesla 🙁 .

Nabídku různých nápojů mají opravdu velmi pestrou! Navíc lze do kávy zvolit podle vlastního výběru i rostlinné mléko. Já zvolila mandlové do Cappuccina, které mě stálo kolem 50 Kč. Kamarádka si objednala Latté a do něj chtěla také mandlové, ale slečna nás informovala o tom, že mandlové nelze vyšlehat do pěny a tak kamarádce poradila jiné, ovesné a to vyšlehat lze.

Ještě bych málem zapomněla na to, že než jsme si objednaly, tak nám na uvítanou donesla sklenice vody. Tohle milé gesto mě vždy velmi potěší a měli by to dělat v každé kavárně!

 

 

 

 

V chladící vitrínce měli i nabídku různých dortíků, cheesecakes a dva druhy sušenek. Kamarádka si vybrala Skořicovo-ostružinový cheesecake a já zvolila makovou sušenku s malinovou náplní. Ceny za dortíky mají okolo 89 Kč a výš. Za sušenku jsem zaplatila 45 Kč a byla moc dobrá! Cheesecake kamarádce také velmi chutnal a na pohled vypadal krásně.

Prostředí kavárny je moc pěkné! Hudba je spíše retro z nějakých 70. let a interiér také. Uvítala bych pohodlnější židle, ale to je už detail 🙂 Při placení mi slečna nedala automaticky účtenku, což beru jako malé mínus.

Každopádně návštěva podniku byla velmi příjemná a ráda se sem znovu zastavím, když nebudu mít zrovna chuť na poznávání nových podniků v Brně 🙂

Znáš kavárnu V Melounovém cukru? 

7 komentářů Přidat své
  1. cheesecake je můj úplně nejoblíbenější dezert a teď mám na něj chuť 😀
    jinak v Brně je spoustu příjemných kaváren a podniků obecně, jen třeba hledat 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *