RECENZE | Rovné vlasy po dobu 7 dnů s TRESemmé Keratin Smooth set

O mých vlasech jsi již mohla číst v pár článcích a z nich jsi asi zjistila, že to s nimi nemám vůbec jednoduchý. Mé vlasy jsou velmi husté, vlnité, dlouhé (brzy nebudou), těžké, rychle se mastí, hůře se rozčesávají, opravdu hodně mi padají a nejméně 2x denně si je musím česat, což mě nebaví. Proto jsem se rozhodla ke změně a během prosince se jdu ke kadeřnici ostříhat a udělám viditelnou změnu, jelikož můj účes bude na delší mikádo. Už jsem zkoušela pomocí drdolu, jak to asi bude vypadat a velmi se mi to líbí! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Než udělám změnu účesu, tak jsem se rozhodla zkusit brazilský keratin, který je momentálně hodně populární. 
Prostřednictvím mailu mě oslovil e-shop, který je zaměřen na brazilský keratin a po domluvě mi na testování poslal TRESemmé Keratin Smooth set. E-shop se kterým spolupracuji je momentálně největší s nabídkou produktů s brazilským keratinem. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Co je to brazilský keratin?
Jedná se o přírodní látku, která je z Brazílie. Má velmi dobré a bohaté složení, které pomůže poškozeným vlasům a zároveň je narovná. Navíc je vhodný pro všechny typy vlasů. 

 

 

 

 

 

 

 

 

K testování jsem dostala malé balení, které na prodej není a pouze se prodává velké, které vám vydrží na 6-8 aplikací. Malé balení jsem měla na jedno použití. Neobsahuje formaldehyd. 

Co TRESemmé Keratin Smooth set slibuje?

  • po aplikaci budou vlasy rovné po dobu 7 dnů nebo 4 umytí
  • bez formaldehydu
  • krásně rovné vlasy
  • na pohled zdravější, hebčí a lesklejší
  • jedno balení vystačí na 2 měsíce (6-8 aplikací)
  • vhodný pro všechny typy vlasů i pro barvené
  • snadno se rozčesají 
  • budou chráněné 
  • krásně voní
Celá sada obsahuje tři produkty..
  • Tresemmé Keratin Smooth treatment
  • Tresemmé Keratin Smooth šampon
  • Tresemmé Keratin Smooth kondicionér 
Hned po smytí šampónu jsem zaznamenala změnu, která je pro mě velmi důležitá. Vlasy byly pružnější a celková struktura vlasů byla mnohem lepší, než před aplikací. Po aplikaci kondicionéru a samotného vysušení ručníkem vlasů byla změna i na pohled a ne pouze na omak. Vlasy vypadaly mnohem zdravěji a pevněji. 
Poté přišla řada na aplikaci treatmentu a vlasy rozčesala, aby se přípravek dostal všude. Další krok byl sušení fénem až do sucha, než jsem s tím ale začala, tak jsem počkala pár minut. Po vysušení fénem jsem si vlasy rozdělila na více částí a začala každou číst zažehlovat třikrát, tímto krokem jsem skončila. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hned bylo znát, že jsem s vlasy něco provedla. Byly rovné, šly krásně rozčesat, lesklé, voňavé a jejich celkový vzhled byl mnohem zdravější. Ráno mi vlasy přišly opět jako před aplikací keratinu, ale po rozčesání byly opět jako po aplikaci. Čtvrtý den se už pomalu začaly vlnit, mastit a to mnohem rychleji, než když jsem keratin nepoužívala. Na závěr bych tedy chtěla říct, že první tři dny po aplikaci vlasy byly rovné a lesklé, ale poté už se začaly mastit a vlnit..
No nevím, jestli bych si ho já osobně koupila, ale co nesedí mě to neznamená, že nebude sedět vám!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cena celého setu je 899 Kč
TRESemmé Keratin Smooth set zakoupíte TADY
Více TADY
 
Máš zkušenosti s brazilským keratinem?
10 komentářů Přidat své
  1. Zkoušela jsem keratin Coco Choco nebo jak se jmenuje, vlasy byly rovnější a docela dlouhou dobu, ale nebavila mě ta zdlouhavá aplikace, muselo se to aplikovat a zažehlovat a tři dny nemýt vlasy a hrozně to smrdělo 😀

    Ili Libertad

  2. Změna na první pohled a omak fakt super, ale jak píšeš, vlasy se pak rychleji mastí a navíc je ta celá aplikace docela zdlouhavá…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *