RECENZE | Konturovací štětec na pudr – Makeup Revolution

Štětce na make-up teprve sbírám a pomalu se je učím správně používat, aby pleť po jejich použití vypadala skvěle.

Můj úplně první štětec byl krásný huňatý v růžové barvě, který jsem dostala od mé sestry, když jsem měla asi 10 let. Samozřejmě jsem ho na pudr nepoužívala, ale měla ho pouze vystavený na poličce.
Nyní je to již několik let zpátky a bohužel nevím, kam se mi můj první huňáček poděl. Před skoro 2 lety jsem si z nějakého nyní neexistovaného čínského e-shopu pořídila velkou sadu štětců a když říkám velkou, tak myslím opravdu velkou. Celá sada měla asi 15 štětců na make-up. V té době jsem si myslela, jaké je to úžasná sada štětců za pár korun a jak je budu dlouho a velmi ráda používat, ale to jsme si pouze myslela. Po půl roce jsem poznávala, jak se vyplatí investovat do kvalitních štětců, a že tyto nebudou to pravé ořechové.
Proč?
Po pár umytí štětců se mi začaly štětinky divně kroutit a hlavně štětce neskutečně pelichaly, doslova!
Už jsem tyto štětce nepoužívala ráda, ale s velkým odporem, achjo nikdy nebude make-up s takovými štětci dokonalý. Takže jsem si pořídila z drogérie jeden malý štětec na oči a druhý také na oči od mé velmi oblíbené katalogové značky Avon, ty mám do teď a používám je velmi ráda!
Nastaly Vánoce a já si přála od sestry a její tchýně štětce na oči od Péti z blogu PetraLovelyHair. No to jsou teprve ty opravdové štětce na dokonalý make-up, bomba, láska na první pohled!
Ale stále mi chyběl štětec na konturování, které já si dělám denně. Znovu jsem si objednávala na mém oblíbeném e-shopu Notino.cz a uviděla jsem tam krásný konturovací štětec od mé oblíbené značky Makeup Revolution.
Nejen, že je jeho obal krásný a luxusní, ale dokonce i jeho použití, které beru jako hlavní je skvělé! Štětce jsou krásně vykrojené a ani po několika umytí a nespočet použití je jako nový, úžasné štětinky nevypadly a jsou dokonale jemné! Jelikož jsou štětinky speciálně vykrojené, tak vlastně nemusíte nic dělat a pouze na
štětec nanesete nějaký tvůj oblíbený bronzer, párkrát přejedu po tváří a dokonalé konturování už je hotové.
Já tento štětec používám na kontrování tváří, čela, brady a nosu, takže štětec je na celý obličej.
Na tento štětec jsem od nějaké slečny slyšela, že má rozpačité pocity, neví, zda se jí líbí či ne, ale já v tom mám jasno.
Já jsem s tímhle štětcem velmi spokojená a konturování s ním je skvělé. Jeho cena je celkem nízká, ale pro někoho možná 300 Kč za štětec na konturování je moc, ale rozhodně se do něj vyplatí ty 300 Kč dát, jelikož s tímhle štětcem uděláš mnoho parády a kouzel. Pokud o jeho koupi přemýšlíš, tak mé zkušenosti a
názory znáš, takže honem na Notino.cz.
Štětec má kód PRO-C FP01
Cena štětce je 299 Kč
Štětec zakoupíte TADY
Jaký štětec na konturování používáš?
Máš s tímhle štětcem zkušenosti? 
3 komentáře Přidat své
  1. S tímto štětcem zkušenost nemám, já se štětci teprve začínám a pro začátek jsem si koupila z Aliexpressu sadu 1Oti štětců a zatím jsem s nimi moc spokojená a čtu na ně i od jiných holek samou chválu, tak uvidím, jak dlouho vydrží.
    Beauty by K.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *