Jaké produkty na své husté vlasy používám?

 

Hezký den přeji! Delší dobu jsem v hlavně stále nosila nápad na článek o vlasech, ale nevěděla jsem, jak ho pojmout. Dost mých kamarádek a i sestřenka se mě ptaly, jaké produkty na své vlasy používám. No a jelikož produktů nepoužívám zrovna málo a stále nové a nové zkouším, nebo plánuji vyzkoušet, tak jsme si řekla, že o tom sepíši článek a potom jim ho pošlu ať v tom mají jasno a všechny produkty mají pohromadě 🙂

Než začnu psát o produktech, tak bych měla něco málo o svých vlasech napsat.  Minulý rok mé vlasy byly dlouhé až po zadek, akorát byly velice poškozené a to díky mému zdravotnímu stavu. Nakonec se to zvrtlo až do té fáze, když mě vlasy začaly nadměrně vypadávat a byly téměř všude. Samozřejmě jsem na ně vyzkoušela různé šampony, masky a séra proti vypadávání vlasů, ale bez jediné známky zlepšení. Takže poslední možnost ostříhání. Pro mě
velké rozhodnutí, ale jak pro mě a mé vlasy obrovská úleva a navíc jsou to vlasy a ty dorostou (mě rostou geneticky rychle).
V lednu tohoto roku jsem patřila mezi slečny, které mají mikádo 🙂 Jelikož jsou mé vlasy hodně husté, díky genetice, tak jsem je musela denně žehlit.  Jakou používám žehličku se dozvíte za chvilku! Hned po ostříhání jsme si řekla, že se o své vlasy budu opravdu starat a dávat jim tu nejlepší péči, což se děje stále a mě to nesmírně baví, jako budoucí kadeřnici, aby to nebavilo, že? Haha.. 😀
Teď jsou už mé vlasy dlouhé po ramena a mám v plánu si je nechat narůst do stejné délky, jako byly před ostříháním.
Na své vlasy jsem vyzkoušela mnoho produktů od různých levných, drahých, přírodních i chemických značek. Mé vlasy se řadí mezi mastné vlasy, které potřebují péči i pro velice suchou pokožku a vystavují se vysoké teplotě.
A teď už jdeme na všechny produkty, které používám!
 
Začnu u kondicionéru na vlasy, jelikož jsem se rozhodla, že Vám tu neukáži žádný šampon.
Proč? Důvod je ten, že šampony střídám stále zkouším a objevuji nové a nové. Postupně vám je ale všechny na blogu ukazuji, takže sledujte mé recenze a dozvíte se jaké mi vyhovují a které ne! Momentálně testuji konopný šampon pro mastné vlasy od přírodní značky Cannaderm.
Kondicionérů jsem také vyzkoušela nespočet, ale při delším používání jsem nakonec zjistila, že mi mastní vlasy a nebo jsme si na ně našla něco jiného. To ale neznamená, že nejsou dobré pro vlasy ostatních 🙂 Ale i při dlouhodobém používání kondicionéru značky Ziaja mým vlasům tento vyhovuje. No a hlavně co si budeme povídat, ta vůně ta je úžasná! 
Na masky a balzámy bychom neměly zapomínat. Já je na vlasy aplikuji 1x do týdne vícekrát se moc nedoporučuje. Vždy si tu jejich aplikaci užívám. Hlavně při smývání masky, kdy jsou vlasy krásně jemné a voňavé 🙂 S touhle maskou jsem spokojená víc jak rok, ale bohužel mi značně ubyla a tak mám objednanou jinou, ať jich vyzkouším více. Každopádně voní nádherně po švestkách a jde vidět, že vlasům dodá lesk, vitamíny a nejsou zplihlé či jakoby obalené maskou. No a tento bez oplachový balzám neboli BB pro vlasy používám pár měsíců a po jiném produktu jsem nikdy neměla víc lesklejší vlasy 🙂 Nevypadají vůbec mastně, ale krásně zdravě a leskle! Podrobnější recenzi určitě chystám 🙂
Teď jsme u olejíčků, které zbožňuji a péči o vlasy si bez nich nedokáži představit.
Nepoužívám oba najednou, ale střídám je! Porovnat který je lepší, tak nedokáži, jelikož mi vyhovují
oba stejně 🙂 Oba voní krásně a konečky vlasů díky nim nejsou suché a roztřepené.
Pár minut po jejich aplikaci trvá, než se do vlasů vsáknou, takže chvilku konečky vypadají jakoby mastné
a zatěžkané, což po chvilce nejsou 🙂
A jdeme na produkty, které jsou sice od sebe celkem odlišné, ale pro vlasy potřebné 🙂
Začnu sprejem na tepelnou úpravu. Už na začátku článku jsem psala, že si žehlím vlasy, takže mé
vlasy nějakou péči na teplo potřebují. Když v Avonu vyšla novinka – sprej na vlasy, tak jsem si ho objednala. Stále nevím, jestli to k něčemu je nebo není, ale myslím si, že aspoň díky němu trochu vlasy ochráním. No a dalším produktem je suchý šampon, který jsem dostala na testování od portálu Blogerky.cz, ale už je to nějakou dobu (přesněji v zimě). Já jsem s ním velice spokojená a jelikož ho nepoužívám stále, ale maximálně 1x do měsíce, tak v něm ještě malé množství mám.  Určitě se vám tento pomocník může hodit!
Další tzv. kategorii, akorát bez fotky tu mám tepelnou úpravu jestli to tak můžu nazvat.
 Po každém umytí si vlasy vyfénuji. Bez fénu si život nedokáži představit, párkrát jsem si je nevyfénovala a
byly zplihlé a nehezké. používám fén od Remingtonu PROTect Dryer D8700, který má v sobě kroužek napuštěný v marockém oleji. A abych měla krásné rovné vlasy, tak si je vždy po vyfénování žehlím žehličkou, která je také od Remingtonu S8500.
Hřebeny používám dva. Raději mám s rukojetí, který je od značky Dtagler, ale občas použiji i Tangle Teezer. V gumičkách mám jasno, jednoznačně nejlepší gumičky pro husté vlasy jsou od značky invisi bobble. Mám už několikáté balení 🙂
Na závěr článku bych vám chtěla říct, jaké produkty plánuji na své vlasy vyzkoušet – zklidňující pěnu od Panthenol, Kallos masku, šampony od Barwa, Argan Oil pro tepelnou úpravu, Argan Oil masku, Batiste suchý šampon a Mascarilla masku.
Máš s některým z produktů zkušenosti?
Co na své vlasy používáš nejraději ty?
2 komentáře Přidat své
  1. Niektoré produkty poznám, napr. arganový olej od Avonu, ten je podľa mňa úžasný, moje vlasy boli po ňom neskutočne jemné a pritom vôbec nie mastné. Od Klorane som si kúpila nedávno presne tento suchý šampón, ešte som ho však netestovala, takže neviem posúdiť, dávnejšie som však mala z tejto značky žihľavový a ten bol veľmi dobrý, bol to doslova zázrak. A tie gumičky sú super, neťahajú vlasy a nezanechávajú stopy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *