Krásná dlouhotrvající tmavě fialová rtěnka – Rimmel

Hezký den přeji.
Já mám rtěnky moc ráda a často do nich i investuji nemalé částky.  Jak z mého blogu, nebo instagramu můžete vědět, tak si potrpím na krásky od M.A.C.. To ale neznamená, že jiné značky nemám ráda a nevlastním je. Takhle to opravdu není 🙂

Ve své make-upové sbírce mám desítky jiných rtěnek od jiných značek. A mezi mé oblíbené značky patří např. Avon, NYC, Essence a nebo práce Rimmel London, o které bude dnešní recenze a bude mít hlavní slovo.
Co dlouhotrvající rtěnka slibuje?
  • na rtech vydrží až 8 hodin
  • má vylepšené složení, které obsahuje Colour Protect a díky tomu má o 25% výraznější a sytější barvu
  • velký výběr odstínů
  • vysoká pigmentace
Obal rtěnky se mi moc líbí, jelikož je něčím jiný než ostatní rtěnky.  Např. na vršku má vyrytou korunku Rimmel a vrch vršku není rovný 🙂 Navíc barva obalu není klasicky černá, ale do fialovo-hnědá. Na internetu pod nabídkou této rtěnky jsem četla, že slečně nedrží na pevno víčko, což u mě je v naprostém pořádku a drží jako přibité.
Odstínů této rtěnky je opravdu několik, takže si svůj oblíbený odstín vybere každá. Samolepka s názvem odstínu je ze spodku rtěnky a musím Rimmel pochválit, že je to čitelným písmem a jde to krásně přečíst.
Můj vybraný odstín jsem si vybrala na doporučení dvou recenzí pod produktem. Slečny psaly, že tento odstín je vhodný pro ty, které se nebojí experimentovat s tmavšími a výraznějšími odstíny 🙂
Nemám moc ráda perleťové rtěnky, naštěstí tento odstín k nim nepatří.
Rtěnka je krásně lesklá, ale když z ní udělám matnou, tak vypadá na rtech také moc hezky. 
Čeho jsem si hned všimla mimo odstínu? Vůně! Nevím po čem rtěnka voní, ale je to krásná sladká, svěží, letní, ovocná vůně. Možná ostružiny, nebo borůvky? Na rtech je rtěnka opravdu krásně výrazná, šťavnatá a určitě s tímto odstínem nemusíte mít strach vyjít mezi lidi.  Sice je rtěnka výrazná, ale není ničím nepřirozená. Pigmentace je opravdu vysoká, stačí rtěnkou přes rty přejet jednou a hned máte krásně sytou barvu.
Jaká je výdrž? Hodnotila bych průměrná. Rozhodně vám na rtech nevydrží 8 hodin, i kdyby jste celou dobu nepily a nejedly, ale to už ze zdravotního důvodu je nepřípustné. Takže pokud pijete i jíte, tak vám rtěnka na rtech vydrží 2-3 hodiny a poté je potřeba znovu rtěnkou přes rty přejet 🙂 Na rtech je rtěnka lehká, příjemné, taková hedvábná a menší mínus u této rtěnky je hydratace. Rty celkem vysušuje, takže než nanáším rtěnku, tak musím přes rty přejet nějakým dobrým hydratačním balzámem 🙂 Bohužel, co jí musím já osobně vytknout je složení. Rtěnka sice slibuje vylepšené složení o složku Color Protect, ale když jsem hledala celé složení na internetu (i na amerických webech), tak bez úspěchu.
Cena rtěnky je okolo 75 Kč
Já mám odstín 120 CUTTING EDGE
Máš s rtěnkou zkušenosti?
Líbí se ti její odstín?
2 komentáře Přidat své
  1. Tmavé odstíny nebo takové výrazné mám také ráda, jelikož já bych sebe popsala jako takový 'tvrdý' typ, který pokud na sebe chce upoutat musí se výrazněji namalovat, protože například jen s řasenkou by byl jak šedá myška v pozadí. I když nejsem vlastníkem, nejlépe na mě působí M.A.C. rtěnky a vím, že v budoucnu si nějakou třeba pořídím a doufám, že budu spokojená.
    Potěšilo by mě, kdyby si se i ty mrkla na blog a zanechala tam nějakou tu podporu ♥ http://mujzivotvpismenech.blogspot.cz/2016/07/monolog-jedna-lucka-povidala.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *