Krásné a rychlé opálení během pouhých tří hodin? Samoopalovací pěna – St.Moriz

 

Hezký den všem 🙂 Včera nám počasí u nás v Brně moc nepřálo, ale dnes vypadá, že bude hezky. No a k tomuto tématu se hodí pro mě velmi důležitá věc na léto, jaká? Opálení! Tady u nás v republice se sice opálím, ale je to takové to lehké slabé opálení, i když já nepatřím k těm slečnám, které by byly úplně bílé. Komu se v létě nelíbí tmavé opálení, že? Já letos nikam za velkou louži neletěla, takže jsem si musela postačit se třemi variantami, ale kterou vybrat?
  1. přírodní opálení od našeho sluníčka
  2. chodit do solária
  3. samoopalovací přípravek

Pro mě nejideálnější varianta byla ta třetí 🙂 Já se samoopalovacími produkty mám nějaké zkušenosti, ale spíše jen s těmi z drogérie a ty mi nikdy nevyhovovaly. Proto jsem letos chtěla vyzkoušet něco lepšího, co si mnoho slečen pochvaluje. Zvolila jsem samoopalovací pěnu pro rychlé opálení od značky St.Moriz..
Co samoopalovací pěna pro rychlé opálení slibuje?
  • dodává pokožce přirozený opálený odstín
  • rychlé opálení
  • pokožku hydratuje, rychle zasychá a nevytváří skvrny
  • snadno se nanáší
  • lze vrstvit
Jsem typ člověka, který chce všechno hned a nejlépe. Proto jsem vybrala pěnu pro rychlé opálení, které by se mělo dostavit během 3 hodin (tmavé). Nemohla jsem se dočkat, až poprvé pěnu zkusím a budu vypadat, jako bych dojela z dovolené v exotice, hihi.. 🙂
Obal u takového produktu není potřeba dlouho popisovat. Líbí se mi, že i když se jedná o opalovací přípravek, tak lahvička je bílá a má moc hezkou grafiku.  Ano mohu říct, že i lahvička se mi u tohoto produktu líbí. Celá lahvička i s pumpičkou jsou z tvrdého kvalitního plastu. S pumpičkou se mi moc dobře pracuje a ani jednou se mi nestalo, že by se zasekla.
Hodně jsem se bála vůně samoopalovací pěny, jelikož vím že hodně samoopalovacích produktů zrovna moc příjemně nevoní. Každopádně tato pěna mi velmi příjemně voní po nějakém šťavnatém letním ovoci a olivám (ty pěna obsahuje). Před aplikací pěny je potřeba provést peeling celého těla . Abych neměla tmavší lokty, uši, obočí, prsty, pupík a kolena, tak je potřeba si tyto části těla namazat krémem (bez obsahu oleje).
Já použila klasickou Niveu 🙂 St.Moriz má ve své nabídce i aplikační rukavici, kterou jsem si nekoupila a nyní toho celkem lituji.  Hlavně jsem toho litovala při aplikaci, kdy jsem si pěnu nanášela sama. Poprvé mi pěnu aplikovala tchyně mé sestry, která s těmito přípravky má dlouholeté zkušenosti (s touhle pěnou ale ne) a byla velmi překvapená, že s tak dobrým produktem se ještě nesetkala a plánuje si tuto pěnu objedná také.
Líbí se mi, že ihned při nanášení pěny na těle vidíte, kde pěnu máte a kde ne.
Jakmile pěna na těle trochu zaschne (což je během chvilky), tak můžete pro tmavší efekt nanést další vrstvu.
Pěna se krásně roztírá a aplikace je rychlá! Poté jsme počkala 10-15 minut oblékla si velké tričko, které nenosím a šla spát. Velká výhoda je, že pěna nebarví povlečení a po smytí první vrstvy nebarví ani oblečení. Ráno jsem byla dokonale hnědá, jak kdybych přijela z daleké dovolené 🙂  První vrstva se musí smýt vodou a vaše opálení je hotové! Rozhodně jsem nebyla do žluta.  Postupně se pěna smývá a také se to dovijí dle toho, jak často se holíte. Krásné opálení mi tedy vydrží týden! I když jsem pěnu použila na celé tělo 5x, tak mám v lahvičce ještě více jak půlku.
Složení:
Aqua, Dihydroxyacetone, Propylene Glycol, Ethoxydiglycol, Cocamidopropyl Betaine, Polysorbate-20, Dimethicone Copolyol, Sodium Chloride,
Parfum, Tocopheryl Acetate, 2-Bromo-2-Nitropropane-1, 3-Diol, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Olea Europea (Olive) Fruit
Oil, Patassium Sorbate, Sine Adipe Lac, Sodium Benzoote, CI 16035, CI 19140, CI 42090, Benzyl Salicylate, Limonene, Linalool.
Samoopalovací pěna má 200 ml
Cena pěny je 249 Kč
Pěnu zakoupíte TADY
Máš zkušenosti s pěnou?
Jeden komentář Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *