Neonově růžový ručně vyráběný lak s třpytkami – LakiLaki.cz

 

Hezký večer přeji! Pokud můj blog Růžová rtěnka sledujete delší dobu, tak víte, že na nehtech si obzvlášť nechávám záležet 🙂 Dříve jsem chodila na umělé nehty, ale teď kvůli škole jsem chodit přestala a manikúru si doma dělám sama. Baví mě to a nemám problém nad tím strávit několik minut týdně, jelikož si nehty lakuji 2-3x do týdně. Nedávno mi přišla emailem nabídka na spolupráci s e-shopem, který nabízí originální laky.

Já jelikož mám růžovou barvu opravdu moc ráda a ve své sbírce laků mám nejvíce růžové
odstíny, tak i při této nabídce jsem vybírala z růžové nabídky laků 🙂 Než se ale rozpovídám o laku, který jsme
testovala, tak vám řeknu něco málo k celému e-shopu. E-shop který nese název LakiLaki.cz je úplnou novinkou internetu a musím říct, že žádný takový e-shop s laky na nehty neznám a nevím, jestli ještě nějaký jiný existuje. V nabídce jsou laky z Anglie, Nizozemí, Portugalska, Belgie, Dánska, Francie a Řecka, které jsou ručně vyráběné a neobsahuji žádné škodlivé látky, jako běžně dostupné laky z drogérie. Web je krásně přehledný. Buď si laky vyberete z nabídky – laky podle značky, zemí nebo barvy. Navíc mají ve své nabídce i laky vhodné pro malé slečinky a už jenom kvůli obalu si je zamilují. Krásný dárek :))
S platbou a dopravou je to také velmi jednoduché buď zaplatíte hotově (při převzetí zboží), předem na účet a nebo na dobírku. Cena pošty je 48 Kč plus za dobírku 40 Kč.
Co lak Ms.Sparkle v odstínu Fire slibuje?
  • vysoce kvalitní pigmenty
  • obsahuje speciální třpytky, které se nerozpouští

 

Tento lak je ručně vyráběn v Nizozemí a je neonově-pastelově růžový s jemným holografickým efektem. Lahvička laku je obyčejná a není ani nijak přeplácaná či zdobená. Pouze je na lahvičce nalepený štítek s logem výrobce a zespoda je odstín laku. Odstín je napsán čitelným písmem, takže nic neluštím 🙂 Akorát jedinou výtku na lahvičku mám tu, že na webu je vyfocená jiná, než která mi přišla. Ale jedná se pouze o jiný tvar. Každá lahvička obsahuje nerezové ocelové kuličky, které usnadňují míchání. Štěteček je úzký a ani není ani moc dlouhý nebo krátký, což mi vyhovuje. Moc hezky se s ním lakují nehty 🙂

 

Odstín jsem si hned na webu zamilovala a těšila se jak ho venku vyvětrám. Růžové laky jsou mé nejoblíbenější, hihi.. 🙂 Konzistence není příliš tekutá ani moc hustá. Třpytky, které lak obsahuje jsou opravdu velmi malinké a mé největší obavy byly právě z nich. Proč? Všechny laky, které vlastním a obsahují třpytky, tak se velmi špatně odlakují a musím použít tu speciální techniku (no a to mě moc nebaví). Jenže tento lak má úplně jiné třpytky a s takovými jsem se ještě nesetkala. Na LakiLaki.cz uvádí, že se jedná o speciální testované MEK třpytky, které
se nerozpouštějí, nedeformují a neklesají ke dnu. Při první vrstvě nalakování jsem si žádných třpytek nevšimla a až při druhé vrstvě byly třpytky viditelné. Bohužel jsem musela nanést i třetí vrstvu, jelikož pouze s dvěma vrstvami to nebylo ono. Překvapilo mě, že než jsem nanesla top coat, tak samotný lak dělal gelový efekt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lak schne celkem rychle a po minutě mohu nanést další vrstvu.

Jaká je výdrž laku? Průměrná, než se mi sloupl lak poprvé, tak to trvalo 3 dny, což není žádná sláva ale nejedná se ani o nějaký propadák. S odlakováváním je to velmi rychle, i když obsahuje třpytky, tak se odlakovává stejně dobře jako obyčejné laky! Navíc lak neobsahuje DPB, Formaldehyd, Formaldehyd Resin, Toluen a Camphor. Základní složky laku se dozvíte TADY. S lakem jsem spokojená a určitě jej budu nosit, jelikož na nehtech vypadá krásně 🙂

Lahvička laku má 10 ml
Já mám lak v odstínu Fire
Cena laku je 359 Kč
Lak zakoupíte TADY
1. fotka – 1.vrstva, 2.fotka – 2.vrstva, 3.fotka – 3.vrstva, 4.fotka – 3.vrstva + gelový top coat

Líbí se ti lak?

6 komentářů Přidat své
  1. Lak má moc krásnou barvu. A výdrž 3 dny mi přijde pohádková. Nevím, co se to v poslední dobou děje, ale lak mi na nehtech nevydrží ani den – hned se začne loupat. Podklad i nadlak používám několik let ten stejný (Four season) a laky, co dřív vydržely, už nedrží. Takže si pořád kupuju nové a nové a zkouším.

    …Instantní krása…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *