Paletka třpytivých a matných očních stínů – NYX

Krásné ráno přeji 🙂
Oční stíny používám pouze na nějaké příležitosti a nebo když jedu do města, sednout si s mamkou, kamarádkou na kafe. I když oční stíny používám pouze příležitostně, tak na nich nešetřím a dokonce troufám si říct, že jich mm ve svém kosmetickém stolku dost! Pokud si pamatujete na článek, který jsem publikovala v dubnu toho to roku (TADY), tak jsme jako blogerka měla možnost si vybrat pár produktů na vyzkoušení. Mezi těmi ostatními produkty, které vám postupně recenzuji a ukazuji na blogu byla i paletka očních stínů, o té bude právě dnešní recenze.

Paletka je dostupná v celkem třech variantách stínů. Já na představení NYX měla možnost si vybrat pouze ze dvou variantách. Nijak jsem extra nevybírala, vlastně vůbec 😀 vzala jsem tu, která mi byla nejblíže. Ale delší dobu jsem přemýšlela, jestli si paletku vzít.
Proč? Pár dnů před akcí jsme se dívala na video od GetTheLouk a ta z paletky nebyla vůbec nadšená a troufám si
říct, že o ní říkala „propadák“ (nevím, jak to přesně nazvala).
Držela jsem se ale toho, že každý produkt může každé sedět jinak a nezáleží na tom, že Lou z ní nebyla nadšená a
já budu to stejné. Nakonec jak vidíte, tak jsem si jí vzala.
Paletka obsahuje celkem 10 očních stínů v krásné kombinaci matných a třpytivých. 
Stíny lze jakkoliv kombinovat a vytvořit krásné líčení, např. na svatbu, ples, večeři a nebo jen tak do města
🙂 Obal bych hodnotila nadprůměrně. Neříkám, že se jedná o něco extra pevného, bytelného co se vám nikdy za žádných okolnosti nezničí. Ale i tento produkt zažil pár nehod a stále drží, jak obal tak i stíny. To je tak když ve spěchu dáváte kosmetiku do taštičky a nejde vám zapnout 😀 No neříkejte mi, že to neznáte?! Moc se mi líbí zdobený popis paletky, to mi přijde krásné a roztomilé.
Další skvost byla samolepka se srdíčkem, kterou odlepíte když poprvé paletku otevíráte.
To mi přišlo opravdu moc roztomilé a krásné, hned se mi připomnělo video od PetryLovelyHair. Teď se asi některá zasmějete, ale já to vážně netušila a asi bych na to nepřišla. Netušila jsem, že paletka v sobě ukrývá i
dost dobré a kvalitní zrcátko s oboustranným aplikátorem (ten je pro mě nepoužitelný). Zrcátko je v paletce opravdu moc dobře ukryté a bylo to pro mě moc milé překvapení, hned jsem to psala ségře, která paletku také vlastní a stejně jako já o zrcátku nevěděla.
Swatch bez báze 1x
Právě se dostáváme dovnitř paletky, kde na nás čekají stíny 🙂 Jak jsem psala ze začátku, tak kombinace je moc hezká a dokáži si se stíny při líčení vyhrát. Ale to u stínu nestačí!
Mnohem důležitější je pro mě pigmentace, výdrž, atd..
Jaká je tedy pigmentace a mnoho dalšího u těchto stínů? Jedním slovem průměrná. Když jsem zkusila stíny úplně poprvé, tak jsem z paletky byla zklamaná a říkala si, že jí už asi nevyužiji. Dala jsem jí ale šanci.
Po neúspěchu následoval úspěch. Použila jsem svojí oblíbenou přírodní bázi a vybrala si čtyři stíny. Pigmentace je stále průměr, ale jak u kterého. Některé stíny jsou hezky pigmentované i bez použití báze, některé bohužel ani s použití báze.  Ale stíny na očním víčku drží, bez báze cca 4 hodiny a s bází o několik málo hodin více.
Trochu práší, ale není to nic hrozného.
Jak bych tedy paletku na závěr zhodnotila? 
Pigmentace stínů nic moc, ale jak říkám u každého je to jiné. Výdrž bez báze průměr, ale s bází je to nadprůměr. Paletku určitě nemám v úmyslu dát někam dozadu šuplíku a používat jí určitě budu.
Použité stíny na líčení bez báze swatch 2-3x
Já mám paletku v odstínu Stormy Skies
Cena paletky je v Douglasu 399 Kč
Zakoupíte jí buď v prodejně NYX, která se nachází v Praze a nebo v
jakémkoliv Douglasu a jiném e-shopu 🙂
Líbí se ti tahle paletka? 
Jak se ti líbí líčení?
4 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *