Tajemný balíček, který mi vykouzlil úsměv na tváři! – notino.cz

Krásný čtvrtek přeji!

Dnes dopoledne, kdy mi praxe skončila o několik hodin dříve a přijela jsem domu v 10:00, tak mi soused donesl balík. Ten jsem s dopravci řešila den předtím, jelikož jsme se nemohli nějak domluvit, kdy mi ho dovezou.

Dopravci zřejmě nemohli pochopit, že dopoledne nikdo není doma, nakonec mi balík převzal soused. V první chvíli jsem vůbec netušila, co je to za „tajemný“ balíček. Po chvilce mi došlo, že blogerky ze Slovenska takový balík dostaly od zastoupení notino.cz také, jelikož tento e-shopu mění jméno a všem blogerkách se kterými spolupracuje posílá tyto krásné balíčky, plné překvapení a radosti. Opravdu moc e-shopu děkuji, jelikož mi po celém týdnu, kdy jsem celá unavená a otrávená, vykouzlili úsměv na tváři 🙂
Pojďme se společně podívat, co se v balíčku ukrývalo!
Ve velice krásné růžové krabičce s černou stuhou svázanou do mašličky se ukrývalo plno produktů v mini verzi. Určitě se tyhle produkty, které jsou v ála cestovním balení budou hodit do kabelky, nebo na cestování. Postupně vám ukážu všechny produkty podrobněji, stačí pokračovat v tomhle článku 🙂
Jako první produkty tu máme dva vzorečky parfémů. Přiznám se, že značku Escada, od které je první parfém, tak neznám. Musela jsem si jí najít na stránkách notino a hned jsem byla chytřejší 🙂 Escada Desire Me má nádherný flakónek a jedná se o parfemovanou vodu určenou pro ženy. Je to velice sladká vůně, která má v sobě sladké tóny tiramisu, kávy a čokolády. Určená je především na večerní nošení! Ve složení se nachází vůně kávy, čokolády, tiramisu, pivoňky, orchideje, zimolezu a mandarinky. Já parfémy miluji a ke všemu musím hned čichat, takže i tento parfém jsem si hned nanesla na ruku a čichala. Voní krásně, vůně je to těžší, ale sladká. Opravdu určená na večerní nošení a myslím si, že tato vůně bude vonět každé ženě! Dívala jsem se i na hodnocení a slečny píšou, že tato vůně vydrží opravdu dlouho. Dokonce i cena je přijatelná a cena 75 ml je 948 Kč. 
Druhý parfém je Hugo Boss Boss Jour Pour Femme a jedná se také o vůni určenou pro ženy. Tato vůně je narozdíl od té první šťavnatá a vhodná na celodenní nošení. Hlava je limetka, květ grapefruitu, srdce zimolez, bílé květiny, konvalinka, frézie, základ je jantar a bříza. Lahvička tohoto parfému od Huga Bosse je také nádherná! Vůni jsem si také hned nanesla na druhé zápěstí a opravdu je tato vůně silnější, ale krásná, těžká. Určitě jsem jí na nějaké ženě už cítila. Také má více hodnocení, než předešlý parfém, takže tím odhaduji, že je oblíbenější a známější.
Cena parfému 75 ml je 905 Kč. 
Dalšími poklady v balíčku byly vzorečky kosmetiky Dermedic. Od téhle značky jsme zkoušela před asi 2 lety korektor. První vzoreček je ochranný krém 50+ určen pro suchou až normální pokožku. Další vzoreček je zpevňující ochranný denní krém proti vráskám. Antibakteriální čistící gel pro smíšenou až mastnou pleť. Poté zklidňující oční krém vhodný pro citlivou, podrážděnou a popraskanou pleť. A jako poslední tu máme intenzivní krycí pleťový krém pro citlivou a zarudlou pleť.
Další várkou mini produktů tu máme toaletní vodu od značky Mexx. Toaletní voda je určená pro ženy a jedná se o lehkou, osvěžující vůni. Hlava je složena z vodního melounu, jablka, pomeranče, srdce guave, růže, základ pižmo, jantar a dřevo. Mě tato toaletka voní a musím uznat, že je to lehká, svěží vůně, která dle hodnocení nevydrží moc dlouho. Cena 50 ml 436 Kč. Vichy Idéal Soleil Bronze – hydratační gel-fluid na obličej optimalizující opálení SPF 50. Určitě tento produkt v létě vyzkouším a již se na něj velice těším 🙂 Mandlové tělové mléko na citlivou pokožku. Já tělová mléka mám moc ráda a vždy si jejich aplikaci večer užívám, i když ne pravidelně, jelikož někdy jsem fakt unavená, že padnu do postele a na nějaké mazání po osprchování nemám náladu. První aplikaci jsem vyzkoušela hned poté, co jsem tělové mléko v balíčku zahlédla. Aplikovala jsem ho na ruku s tím, že nanesu pouze malé množství. Jenže mléko má dost tekutou konzistenci, takže se mi ho na ruku dostalo více, než jsem předpokládala. Celé množství jsem vetřela po ruce a mléko se mi ihned po aplikaci vsáklo do pokožky. No a ta vůně mandlí je také velice příjemná. Cena tělového mléka 20 ml je 69 Kč. Eucerin Even Brighter denní krém proti pigmentovým skvrnám SPF 30. Tento krém také určitě vyzkouším 🙂 Dále v balíčku bylo malé balení pasty na zuby, se kterou mám mnoho dobrý zkušeností a vždy jí používám, když jí dostanu k objednávce.
Revlon Professional Equave Blonde bezoplachový kondicionér pro blond vlasy. Tento bezoplachový kondicionér používám na praxi, akorát určen pro suché vlasy. Mrzí mě, že se ke mě nedostal právě ten, co mám na praxi. Jelikož tento je určen pro blond vlasy, které já nemám, takže sprej zřejmě poputuje k nějaké mé blonďaté kamarádce. Za mě ale ten pro suché vlasy mohu určitě všem doporučit 🙂 Krém Garnier Ambre Solaire One Week Glow, který dodá pleti okamžitě přirozeně opálený tón a sjednotí pleť. Samoopalovací krém určitě příští rok a nebo možná ještě letos vyzkouším. Silně tužící lak na vlasy od TONI&GUY. S produkty od této velice známé značky nemám zatím žádné zkušenosti, ale o koupi nějakého produkty jsem dlouho přemýšlela, takže se mi vyzkoušet tento produkt velice hodí a poté si možná nějaký produkt zakoupím. Určitě se mi tento lak hodí do kabelky 🙂 Avene Xeracalm A.D. relipidační mycí olej, tento produkt zrovna já osobně asi nevyužiji, takže ho nejspíš někomu dám. Uniq One Care regenerační kúra pro všechny typy vlasů. Další produkt od značky Revlon v tomto balíčku a tento mohu konečně vyzkoušet i já 🙂 Moc se na ně těším, jelikož takové elixírky pro vlásky mám ráda. Tato kúra by měla vonět po vanilce a kokosu, což tomu odpovídá. Tohle množství 9 ml se dá na e-shopu pro pár vyzkoušení zakoupit za 45 Kč. 
Já používám pouze gumičky ála telefonní šňůra od značky Invisibobble, jiné ne. Dokonce jsem ani jiné nezkoušela, mám na mysli ani od vietnamců. V balíčku jsem měla úplně stejné gumičky, které používám, akorát od jiné značky a to hh simonsen. Jsem na ně velice zvědavá a líbí se mi, že jsou ve světle růžové barvičce 🙂 Zklidňující tělový gel s aloe vera 99% od značky Holika Holika. Tuto značku znám a na její produkty jsem se již několikrát dívala. Velice se mi líbí, jaké dělá obaly všech produktů! V létě se tento gel bude určitě hodit. Osvěžující bylinná koupel do vany. Jelikož doma nemáme vanu, ale pouze sprchový kout, tak si různé koupele vždy užívám, když u někoho spím. Nyní ale jeden týden v měsíci jsem u mamky a ta vanu doma má, takže u ní si tyto koupele budu užívat 🙂 Už se na tuto koupel velice těším! Svěží hydratační krém od značky Nivea. Velice ráda používám klasickou Niveu v hliníkovém kelímku, ale tuto v plastovém kelímku jsem snad nikdy ještě nezkoušela. I když jsme jí již u mých známých v koupelně zahlédla. Určitě se mi bude hodit do kabelky. Tento malý kelímek 50 ml lze zakoupit za 51 Kč. Jako poslední produkt v balíčku je tohle pečující máslo na rty od značky Bielenda. Mám velice ráda různé balzámy a másla na rty, které využívám hlavně v chladném období, což je nyní. Tohle máslo je s vůní třešní a chystám na něj samostatnou recenzi, jelikož se jedná o plný produkt 🙂
Máš zkušenosti s nějakým z těchto produktů? 
Jaký produkt tě nejvíce zaujal?
7 komentářů Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *