Jemná pleťová voda s olejem Tea Tree – Australian Bodycare

 

Na webu Blogerky.cz často přidávají různé výzvy na testování pro nás blogerky, kde máme možnost otestovat různé produkty. Pokud mě produkty zaujmou a testování by bylo pro mě zajímavé, tak se s chutí do výzvy přihlásím. Před několika týdny byla vyhlášena výzva na testování produktů od značky Australian Bodycare, což pro mě doposud byla neznámá značka, o které jsem nikdy nic neslyšela. Zkusila jsme své štěstí a já společně s mým blogem byla do testování o mnou vybraný produkt vybrána.

Po pečlivém testování této značky upřímně nechápu, jak mi mohla uniknout a byla pro
mě novinkou. Myslím si, že je mnoho z Vás, které také tuhle značku neznají. Proto Vám o ní v krátkosti něco napíši 🙂
DK Pharma je dodavatel a dovozce originální přírodní kosmetické značky Australian Bodycare. Mnou testovaná řada obsahuje Tea Tree olej, který je z čajového stromu Melaleuca Alternifolia. Originální Tea Tree Olej je 100% čistý a získává se speciální metodou, díky které zaručuje nejkvalitnější olej s vysokým obsahem aktivních antiseptických látek. Výrobce Australian Bodycare vyrábí produkty na pleť, tělo a vlasy.
Charakteristická vůně Tea Tree oleje chrání a regenerují pleť a pokožku těla nebo hlavy. Značka vyrábí produkty špičkové kvality. Více se o přírodní značce Australian Bodycare dozvíte na jejich oficiálních stránkách (TADY).

Na výběr jsme měly z několika produktů z řady Australian Bodycare. Já si na testování vybrala Jemnou pleťovou vodu s olejem Tea Tree. Tento produkt jsem si vybrala hlavně kvůli tomu, že svojí TOP pleťovou vodu stále hledám. Hledám tu, která pro mě bude nejlepší a bude mé pleti vyhovovat na 100%.

Co pleťová voda s olejem Tea Tree slibuje?
– jemná, osvěžující a vysoce účinná
– vhodná pro všechny typy pleti
– pleť vyčistí, tonizuje a zvlhčuje
Známá klasika na mém blogu, kterou vždy začínám psát recenzi na nějaký produkt je vždy obal! Mě se velice líbí modrý obal,
který mají všechny produkty v této řadě. Je na pohled zajímavý, ale přeci jednoduchý. Produkt mám na svém kosmetickém stolku a
zkrátka se mi tam skvěle hodí 🙂

Mám ráda kosmetické produkty, které mají tzv. dávkovací pumpičku. Nic nemusím složitě šroubovat nebo otvírat. Pumpička také ve mně evokuje profesionalitu, jelikož pumpičku mívají nejčastěji profesionální produkty v salónech (s produkty, které mají pumpičku také pracuji na praxi).

Kdysi dávno jsem na své občasné pupínky, které se mi jednou za čas na pleti objeví aplikovala Tea Tree olejíček v klasické mini tubičce (k zakoupení v lékárně), takže ze svých zkušeností vím, že mi tato látka na pleť pomáhá a pleti vyhovuje. Také ale vím, jakou parfemaci Tea Tree má a zrovna nějak moc mi tato vůně nevoní. Proto jsem menší obavy z parfemace měla. Na první vyzkoušení jsem se velice těšila 🙂

Po prvním vyzkoušení jsem věděla proč! Pleťovou vodu jsem aplikovala na čistý odličovací tampónek a poté na odlíčenou pleť. No řeknu Vám, že po aplikaci pleťovou vodou jsme ještě nikdy takový pocit čisté pleti neměla! Parfemace byla sice silnější, ale i díky ní jsem věděla, že má pleť je nyní krásně čistá. Po několika aplikací jsme si na parfemaci zvykla a nyní jí již nevnímám.

Pleťovou vodu na pleť aplikuji 2x denně, tedy ráno a večer. Poté vždy pleť namažu pleťovým krémem 🙂 Po více jak týdnu jsem viděla rozdíl, jak se má pleť zlepšila. Je krásně rozzářená, jemná, hydratovaná, čistá a pupínky, které se mi na pleti občas objeví, tak zmizí rychleji.
Složení:
Aqua, Alcohol Denat, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium PCA, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Phenoxyethanol, Lactic Acid, Allantoin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Limonene, Linalool.
Objem pleťové vody je 250 ml
Cena jemné pleťové vody s Tea Tree je 236 Kč
Pleťovou vodu zakoupíte TADY
Znáš tuhle značku?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *