Krásné a hebké nohy připravené na letní obuv, díky ANPRO

Hezké, čisté a upravené ruce jsou pro mě základ. Sice již více jak půl roku nechodím na gelové nehty a lakuji si je pouze doma obyčejnými laky, kterých mám více jak 100, takže se je snažím spotřebovat. A o to je jejich úprava náročnější a zdlouhavější, ale i tak se snažím je mít upravené, i když jsou dny, kdy nestíhám nebo nemám ani energii a 1-2 dny chodím s trochu ošoupaným lakem. Ano, je to nechuťárna, ale řekněte mi, kdo to nedělá 😀 .

Začátkem prosince se na webu Blogerky.cz objevila výzva s produkty pro hebké nohy, jako ze salónu. Tak jsem si prohlédla značku, od které produkty jsou a ta mě natolik zaujala, jelikož byla pro mě doposud neznámá, že jsem se do výzvy o produkty přihlásila. Mě a zároveň i můj blog vybrali a před několika týdny mi zaslaly tři produkty, jako je krém na nohy regenerační a hydratační s 5% ureou, krém na nohy regenerační panthenol a krémový peeling na nohy ranní rosa. Všechny tyto tři produkty jsem pro Vás během několika týdnů pečlivě testovala na svých v zimě suchých nožkách bez zdraví a hebkosti!

Začnu úplně prvním krémem na nohy regenerační a hydratační s 5% ureou 🙂 
Tento krém má v popisu, že skutečně hydratuje, regeneruje suchou a drsnou kůži nohou. Navíc obsahuje glycerin, 5% urea, broskový olej a lanoolin. Krém je v menší, ale za to rozkošné, taková „buclaté“ lahvičce s pumpičkou, což pravidelné čtenářky určitě ode mne vědí, že já produkty s pumpičkou mám velice ráda! Lahvička je klasicky v bílém provedení, pouze se zeleno-červeno-bílou etiketou. Mimo to také obsahuje i víčko, aby jste si tento krém mohli brát i na cestování, pokud si ho zamilujete stejně, jako já!

Teď se již dostáváme k samotnému krému, který nás zajímá ze všeho nejvíce. Krém má nejspíš i díky pumpičce a celému složení krásně našlehanou konzistence, která je krásně hutná, ale ne natolik, aby krém nešel rozmazat. Právě, že rozmazat jde krásně a ještě lépe se do pokožky nohou vsákne, takže během několika málo minut můžete vstát z postele a nemít strach, že Vám to někde uklouzne, i když je určitě mnohem lepší si po aplikaci krému dát ponožky. Taková menší rada, ale lze to i bez nich 🙂
Při popisování konzistence, rozmazávání a vsakování do pokožky jsem přeskočila vůni, kterou nemohu úplně na 100% vychválit, ale bude to tím, že já jsme na sladké ovocné vůně, které mají v sobě alespoň trošku šťavnatosti, což tento krém bohužel nemá. Připomíná mě spíše svojí vůní profesionální krém ze salonů, ale nemyslím to tak, že by krém smrděl nebo měl nehezkou vůní, to rozhodně ne! Ale tak ne každý produkt musí být přeslazený!

Před aplikací krémů a peelingu byly mé nohy velice vysušené, ale nebylo to tak, že by mé paty byly tvrdé a nehezké. Ale má péče, jaká je o ruce mým nohám chyběla, což je veliká chyba, jelikož nohy jsou stejně důležité, jako ruce a to i v zimě :)!

Krém má 250 ml a cena je 79 Kč

Po aplikaci toho to krému na jednu nohu, jelikož na tu druhou jsem testovala druhý krém. Byla ta první hned ráno po aplikaci opravdu krásně hebká, vyživená a paty nebyly suché, ale celistvé s celou nohou. A to jsme krém přiznám se použila na celou nohu, která byla čerstvě ještě ten večer oholená. Menší obavy byly, jelikož mám citlivou pokožku, ale krém si poradil i s tím a žádné pupínky se nekonaly.

Krém na nohy má 110 ml a cena je 49 Kč
Krémový peeling na nohy má 110 ml a cena je 49 Kč

Druhým krémem, který jsem použila na druhou nohu tu máme regenerační panthenol. 
Tento již nemá stejnou lahvičku ani pumpičku na dávkování, jako první krém, což ale rozhodně nevadí, jelikož si mě získal něčím jiným 🙂 Což také ocení ty, který mají stejně jako já rády voňavé produkty s nádechem ovoce a sladké vůně. Krém má tématicky barevnou etiketu, jelikož obsahuje panthenol s komplexem hroznů. Dále najdete ve složení mandlový olej, atd.

Jak jsme psala na začátku u hodnocení tohoto krému, tak si mě získal něčím jiným, A tím je jeho vůně, jak jste asi poznaly. Ve složení a v popisu uvádí výrobce hrozny a mandlový olej, přesně krém po těchto dvou látkách voní. Krásně sladce, šťavnatě s mírným ocasem něčeho, co mu dodá krásnou vůní, jak pro Vaše čichové buňky a nohy 🙂

Krém jsem testovala na druhé noze, která na tom pochopitelně byla úplně stejně, jako ta první. Konzistencí je krém tekutější, ne tolik máslovitý, ale pro mě lépe roztíratelný. Vsákne se o něco málo později, než ten první. Ale o poznání mnohem lépe voní a o maličko méně hydratuje. To ale neznamená, že nehydratuje vysušené nohy vůbec. On hydratuje krásně, ale pokud máte se suchou pokožkou na nohách problém, tak pro Vás bude lepší první krém, i když Vám ty nohy neovoní sladce, jako tento. I tenhle jsem použila na čerstvě oholenou celou nohu a krásně mi jí z hydratoval a dodal výživu, ani po tomto krému se pupínky nedostavily.

Jako poslední tu nemáme krém na nohy, ale krémový peeling. S peelingem na nohy mám zkušenosti, ale nikdy nenesl v názvu krémový peeling. Peeling slibuje odstranění vysušené pokožky, regeneruje kuří oka, popraskané paty, olupující se pokožku a odstraňuje ztvrdlou a odumřelou kůži. Balení má úplně stejné, jako u předešlého krému, akorát s vyjímkou toho, že etiketu má v modro-bílé barvě a to z toho důvodu, že obsahuje ranní rosu glycerinu, ureo, lněný a avokádový olej 🙂 

Nikdy jsem pouze peeling určen na nohy nepoužívala, vždy jsem používala peeling na tělo a využila ho i na nohy. Proto jsem měla menší obavy, aby peeling neměl moc ostré ty částečky, které vlastně ztvrdlou a vysušenou kůži odstraňují. Než se k tomu ale dostanu, tak jsem byla velice zvědavá na vůni. Nevěděla jsem, co si pod pojmem ranní rosa glycerinu mám představit. Nakonec jsem si o něm informace našla na internetu a dozvěděla se, že se jedná o kapalinu bez zápachu a sladké chuti. Nejčastěji bývá hlavním zdrojem glycerinu přírodní tuky. Vůně peelingu je velice zajímavá, není přeslazená, ale voní hezky. Jojo, to jsem se toho teda dozvěděly, že? Ale já vůně bohužel popisovat neumím.

Opět aby i samotný peeling byl stejně tématický, jako etiketa, tak jeho barva je světle modrá, krásná baby blue 🙂 Jelikož se peeling jmenuje krémový, tak opravdu jeho konzistence je krásně našlehaná a krémová. Částečky nejsou nějaké moc velké, jsou to malinké kuličky. Ani ne nějak moc ostré, že by Vám podráždily kůži, pouze Vás krásně té staré, tvrdé kůže zbaví. Navíc Vám i nohy z hydratují, ale já tedy po aplikaci peelingu nohy namazala ještě krémy od Anpro, každou nohu jiným 🙂 Díky obsahu dvou olejů rozhodně nečekejte nějaké vysušení pokožky! 

Opravdu se všemi třemi produkty jsem velice spokojená a nejvíce se mi líbí, že jsou výsledky vidět hned po první aplikaci. Bohužel se složením všech produktů to až tak veselé není, ale zas až tak mě ta chemie v té kosmetice nevadí..

Moc děkuji portálu Blogerky.cz za možnost otestovat tyto produkty od značky Anpro! 

2 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *