Krém na ruce, který vonní jako belgická čokoláda – Dermacol

Krásný večer pátek třináctého 🙂
Mám tu pro Vás další recenzi, na kterou se chystám celý týden, bohužel díky škole se
k ní dostávám až dnes večer. Příští týden mám ale praxe, tak to napravím a recenze si napíšu dopředu, ať mám co publikovat, jelikož produktů na recenzi tu pro Vás mám opravdu
hodně. Kéž by ale bylo i tolik toho času!

Miluji vůni čokolády! Ale abych se přiznala, tak osobně čokoládu skoro vůbec nejím, ne že
by mi nechutnala, to rozhodně ne! Neznám snad nikoho v mém okolí, kdo čokoládu nejí. Ale já jí nejím kvůli tomu, že nepatří mezi zdravé potraviny, ale kvalitní vysoko % čokoládu si dám moc ráda.

Nelekněte se toho obalu, který tedy už k zakoupení není, ale samotný krém stále koupíte v různé drogérii nebo na internetu. Tento design obalu byl vytvořen pouze pro známí časopis ŽENA A ŽIVOT, ale bude to již více jak půl roku, co se krém v časopise nacházel. Ke mě se dostal krém ale až teď, jelikož mamky sestra pracuje přímo ve značce Dermacol a vždy od ní mamka dostane plno produktů od této
značky. A z největší pravděpodobnosti v Dermacolu nějaké tyto krémy zůstaly a dál je prodávat již nemohou. Nyní tento krém zakoupíte ve stejném krásném designu, jako je sprchový gel nebo tělové mléko.
Co krém na ruce slibuje?
dokonale regeneruje, zjemňuje a hydratuje pokožku rukou
– nádherná vůně po pomerančovém oleji a čokoládě
– belgická čokoláda harmonizuje, osvěžuje mysl a odstraňuje napětí
– vhodný pro všechny typy pokožky
– obsahuje vitamin E a pomerančový olej

Jak jsem Vám již psala o designu krému, tak si myslím, že již není nutné samotný obal hodnotit. Rovnou půjdeme k hodnocení krému 🙂 Prvního čeho si všimneme, jakmile odklapneme víčko krému je jeho vůně. Vůně po belgické čokoládě, která je i v názvu a pomerančovém oleji, který je pouze v popisu krému. Krém voní opravdu krásně, sladce až maličko šťiplavě a kysele. Ale to díky obsahu pomerančové vůně, která je mnohem více silnější, než belgická čokoláda. Proto bych krém napřed nazvala jako vůně pomeranče a poté až belgické čokolády, ale to je malý detail.
I tak jsem s vůní krému spokojená!

Konzistence je krásně máslovitá a jedná se o našlehaný, ale ne moc tuhý krém. Krásně se roztírá a není mastný, což já velice oceňuji. Nemám ráda ty krémy, které se vsakují několik minut do pokožky a stejně poté jsou ruce mastné a mají na sobě tzv.film. To se Vám s tímhle krémem určitě nestane! Pokožku rukou krém krásně hydratuje zjemňuje a provoní.
Složení:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Glycerin, Ceteareth-20, Petrolatum, Panthenol, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Dimethicone,
Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben, Parfum, Limonene, Linalool a Citral.
 
Krém na ruce má 100 ml
Cena krému je od 50 Kč
3 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *