Šampon a kondicionér s arganovým olejem – Avon

Krásné odpoledne přeji všem 🙂
Dlouho tu nebyla žádná recenze na produkt z vlasové péče, proto dnešní nedělní
recenze bude právě rovnou na dva produkty k jedné a té samé řady.

Abych řekla pravdu, tak už si šampony nebo kondicionéry z katalogu Avon neobjednávám a používám buď profesionální nebo jiné např. od značky Kallos. Dlouho mi ale doma ležely dva produkty z řady Advance Techniques 360 Nourishment, tak jsem se rozhodla je spotřebovat. Na produktech od Avonu nevidím nic špatného, ale zrovna šampon a kondicionér chci na své vlasy používat kvalitnější, než Avon nabízí.

Chvíli jsem oba produkty používala doma, což bylo obden nebo o tři dny, ale poté jsem je začala používat na praxích každý den. Oba produkty jsem používala dohromady, ale tato recenze bude na každý produkt zvlášť a až ke konci Vám řeknu, jak oba dva produkty mi ve spojení vyhovovaly.

 

Co šampon a kondicionér slibují?
hydratují, zvláčňují a obnovuje zdravý vzhled vlasů
vlasy provoní
usnadňují rozčesávání
obsahují arganový olej a vitamin E
vhodné pro všechny typy vlasů
Láhev šamponu je klasická, takže si myslím, že je i zbytečné jí zde hodnotit nebo popisovat. Barvu a popis vidíte na fotce 🙂 Šampon nemá průhlednou barvu, ale je spíše perleťový, což mi vyhovuje více. Já nemám moc ráda průhledné šampony nebo i sprchové gely. Líbí se mi, když vidím dobře kolik jsem si toho produktu do ruky nanesla. Konzistence není ani moc tuhá nebo tekutá (spíše gelová). Šampon se do vlasů hezky nanášel a i u prvního napěnění pěnil, což není vždy u každého šamponu a u přírodního se Vám to málo kdy stane. Ale nevadí, určitě to neberu jako mínus! Při druhém zapěnění je pěny akorát a krásně vlasy šampon odmastí a zbaví nečistot. Chválím i to, že jde šampon snadno z vlasů smýt, žádné několika hodinové smývání nečekejte 🙂 Výrobce hned v popisu uvádí, že šampon hezky provoní vlasy, takže na vůni jsem byla obzvlášť velmi zvědavá. Já si na vůni jakéhokoli produktu potrpím 🙂 Tento voní opravdu krásně, někomu se může zdát vůně silná, ale mě vyhovuje. Cítím z ní arganový olej, klasickou vůni šamponu od Avonu, ale i samozřejmě i nějakou tu chemii (to ale patří k té
klasické vůni šamponu od Avonu).

U kondicionéru je láhev úplně stejná, takže repete jako u šamponu. Konzistence kondicionéru se ale mění a barva je čistě bílá. Konzistence je našlehaná a přirovnala bych jí k hustějšímu krému. Voní hodně, ale hodně podobně jako šampon. Do vlasů se nanáší velice dobře a jakmile kondicionér do vlasů naneste, tak okamžitě na pohled i na dotek zjistíte rozdíl. Kondicionér okamžitě vlas obalí, uzavře šupiny a vlas je ihned hebký, lesklý a na pohled zdravý!

Vlasy i po vyfoukání velice příjemní voní. Po vysušená jsou krásně lesklé, jemné, hydratované a na pohled opravdu moc hezky vyživené. U rozčesávání je to různé, jak kdo má vlasy. I já na praxích raději použila ještě sprej na rozčesání vlasů, ale to z důvodu, že jsme vlasy natáčely, atd.. Jinak na domácí použití sprej na rozčesání nebyl potřeba.

 

 

 

 

Jak vlasy vydrží dlouho nemastné? To se takhle také říct nedá, každé vlasy jsou jiné. Já jelikož jsem oba dva produkty použila jak doma, tak i na praxi, tak za sebe mohu říct, že vlasy mi vydržely nemastné cca 2-3 dny. Ale to je z důvodu toho, že jak na praxích vlasy umýváme denně, tak si na to vlasy zvyknou a poté to vyžadují i další dny.

Každá láhev obsahuje 250 ml 
Cena šamponu je 64 Kč (k zakoupení TADY)
Cena kondicionéru je 65 Kč (k zakoupení TADY)
3 komentáře Přidat své
  1. Také proti Avonu (ani Oriflame) nic nemám, každopádně tyto značky nijak nevyhledávám. Výsledek s mytím těchto přípravků ale zní fajn:)

  2. Mala som len kondicionér ale extra spokojná som nebola. Necítila som žiadne oleje v zložení, skrátka klasický kondicionér ako zmena fajn ale poznám aj lepšie. Veľmi dobrý je podľa mňa Balea Oil Repair.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *