Větší rty, díky lesku na rty – Avon

 

Já nejsem úplný příznivec a milovnice lesků na rty, ale před nějakou dobou jsem dostala lesk na rty, který zvětšuje rty. Kdo by nechtěl větší rty, že? Byla jsem opravdu zvědavá, jestli mi alespoň trošku
ty rty viditelně zvětší a nebo ne..

 
Co lesk na rty slibuje?
– plné a lesklé rty
– vhodně doplňuje rtěnku 3D Plumping
– rty hydratuje díky obsahuje vitamínů A, C, E
Obal je klasický, jako u všech lesků na rty od značky Avon. Líbí se mi stříbrné víčko,
jinak lahvička nebo jak jí nazvat je průhledná, takže odstín lesku je vidět.
Tento zvětšovací lesk na rty je nyní dostupný ve čtyřech odstínech, jak to bylo dříve to nevím. Já mám odstín mauve, což je česky na Avon stránkách psané jako malinový. Odstínově je opravdu podobný malinám 🙂 Mě se odstín zalíbil hned na první pohled. Jedná se o velice hezkou růžově perleťovou barvu s vysokým leskem! S odstínem jsem velice spokojená, hodí se ke všemu a je takový nenápadný, takže lesk můžete nosit , jak s nějakým složitějším líčením, tak s nude. Někdy lesk nosím i bez stínů, pouze s klasickým denním make-upem. Namalované rty jsou pro mě nutností a vždy musím mít rtěnku, nebo alespoň ten lesk.
Vůně lesku není nějaká extra skvělá, ale nějakou slabší a sladší vůni z něj cítím. Nečekejte od vůně, ale nic velkého. Parfemace je velmi slabá a má to i takový ten klasický ocas lesků, což já úplně nemusím.
Štěteček je vždy menší propadák u lesků, jelikož skoro vždy obsahuje takový ten
klasický houbičkovitý tvar (určitě víte, co mám na mysli). Tento lesk na rty, ale obsahuje jiný štěteček. Takový, který opravdu nějaký štěteček připomíná, tedy alespoň jeho tvarem.
Štěteček je tak akorát dlouhý a huňatý, takže obsah neboli samotný lesk se na rty nanáší dobře. S tímto leskem lze i hezky
vykreslit rty, aby lesk nebyl všude kolem rtů.
Lesky moc často nenosím kvůli jejich lepivosti, která mě vždy zradí pokud venku zafouká
vítr a mám rozpuštěné vlasy. No to ale určitě každá zná! To mě vždy tolik dokáže vytočit..
Nebudu Vám nalhávat, že tento lesk je jedna obrovská výjimka a nedělá to. To víte, že i
tento to dělá, bohužel. Ale vychytala jsme to tak, že jelikož jsem si lesk oblíbila, tak ho nosím jen, pokud mám vlasy v culíku nebo drdolu.
A co ten jeho zázračný zvětšovací efekt? Ihned po nanesení lesku cítím, že mám něco na rtech. Protože lesk
obsahuje nějakou štípavou látku, která ihned začne na rtech reagovat a rty mi začnou tzv. pálit, ze začátku mě to moc příjemné nebylo, ale teď si to užívám. Jakoby jste na rtech měly mentol, nebo pálivou žvýkačku. No a děláte to něco s rty, kromě toho, že rty pálí? Nic
extra jsem od lesku nečekala.
Já sama mám celkem plné a větší rty, takže ani bych zvětšovací lesk nepotřebovala, ale opět jsme u té věty, kterou jsem psala na začátku recenze, kdo by nechtěl mít ještě větší a plnější rty.
Po několika minutách jsme si opravdu všimla, že mé rty jsou plnější a maličko větší. Určitě to dělá ale i to, jak se rty velice lesknou. Jelikož lesknoucího pigmentu je tam mnoho. Mohu Vám s čistým svědomím říct, že o jedno číslo jsou rty větší a plnější.. Lesk rty i hezky hydratuje na několik hodin 🙂
Na závěr mého hodnocení mohu říct, že mě lesk na rty překvapil a jsem s jeho efektem velice spokojená!
Objem lesku je 7 ml
Cena lesku je 59 Kč
Používáš lesky na stejné bázi? 
2 komentáře Přidat své
  1. Avon lesky moc nemusím. Odstínově jsou zajímavé, ale na rtech mi vadí, že lehce lepkají a dlouho nevydrží. Ale naopak rtěnky od Avonu miluji. Také je možné, že jsem kápla na špatnej kus. U Avonu se to stává docela často.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *