Krásné husté a dlouhé řasy se sérem HairPLUS?

Krásný pondělní večer! Dnes pro Vás mám recenzi na velice zajímavý kosmetický kousek, který jsem dlouho chtěla vyzkoušet, slyšela jsem na něj dost dobré ohlasy, ale stále mě brzdila jeho částka, která není opravdu malá.

Řeč bude o séru na řasy, které má posílit růst řas. Takové sérum vyrábí mnoho, mnoho kosmetických značek v různém cenovém rozpětí. Já nejvíce kladných ohlasů slyšela na značku Realash, Synouvelle Cosmetics, Keratin, Beauty Lashes a právě mnou testovanou FacEvolution, ale všechny tyto značky se prodávají okolo 1.500 Kč a výš. Před několika lety jsem se sestrou zkoušela i ricinový olej, ale jelikož máme celkem citlivé oči, tak nás z něj štípaly oči a to se nedalo.

Když jsem ale na webu Blogerky.cz zahlédla výzvu na sérum od značky FacEvolution, tak jsem neváhala a rozhodla se, že zkusím své štěstí a třeba díky blogu budu mít tu možnost sérum vyzkoušet 🙂 A štěstí se na mě usmálo, možnost testovat jsem měla a proto jsem tu dnes po cca 10 týdnech s výsledky!
Co sérum na růst řas slibuje?
– řasy prodlužuje až o 40-45% jejich původní délky
– viditelné výsledky již po 4 týdnech
– zvýrazňuje barevný pigment řas a obočí
– snadná a rychlá aplikace
– okamžité vstřebání
– podporuje permanentní make-up
– lze aplikovat i na Vaše obočí
– při pravidelném používání Vám 1 balení vystačí až na půl roku
Než jsem sérum poprvé na své řasy aplikovala, tak jsem řasy vyfotila a těšila se na výsledky, kdy budu moct po několika týdnech zaznamenat další fotkou výsledky. Vzhled lahvičky bych popsala pouze v krátkosti 🙂 Není třeba ho zdlouhavě okecávat, dnes to není podle mě moc důležité. Lahvička je v matně černé barvě se zlatým matně-lesklým víčkem. Vzhledově vypadá velice hezky a luxusně. Krásně doplňuje můj kosmetický stolek s produkty,
které denně používám 🙂
Sérum na řasy se aplikuje tenoučkým štětečkem, který má akorát délku a aplikace s ním je opravdu velice rychlá a jednoduchá. Konzistence séra není tekutá, ale spíše gelová. Ani jednou se mi nestalo, že by mi sérum při aplikaci někam omylem ukáplo, nebo mi třeba sérum steklo do očí. To naštěstí vůbec ne, pouze jsem si svojí nešikovností omylem jednou sérum nanesla trošku do oka, což na to ihned zareagovalo a před sérem se začalo bránit.
Nic hrozného to není, ale 100x příjemné to také nebylo. Oko maličko štípalo až pálilo, ale dá se to v pohodě vydržet. Sérum nijak nevoní, ale ani nesmrdí.
Aplikaci séra jsme prováděla pravidelně každý večer před spaním. Musím se pochválit, že jsem na aplikaci séra ani jednou po dobu těch 10 týdnu nezapomněla 🙂 Výrobce uvádí, že sérum lze použít i na obočí, což jsem ale já nezkoušela.
A teď se pojďme podívat na mé výsledky!
PŘED
PO
PŘED A PO

Když se teď zpětně dívám na fotky řas, tak zas takové změny v PŘED a PO nevidím, ale na živo změnu rozhodně vidím. Není zatím zas tak velká, ale přijde mi, že pigmentově jsou mnohem výraznější a délkově také 🙂 Rozdíl je i na pohled vidět více, když si řasy zvýrazním řasenkou.

Složení séra naleznete TADY, ale hlavní účinné složky jsou vitaminy, Panthenol a výtažky z květů.
Sérum má 4,5 ml
Cena séra je okolo 2.280 Kč
Sérum můžete zakoupit buď na stránkách www.skinso.cz a nebo TADY!
Jeden komentář Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *