Našla jsem pro sebe vhodný krycí make-up, který navíc není testován na zvířatech? – Bielenda

Líčím se téměř denně již nějaký ty roky (pro představu cca 3-4 roky), ale stále za tu dobu jsem pro sebe nenašla vhodný make-up, který by mi 100% vyhovoval. Nejčastěji se stále vracím k make-upu od Avonu, ale ani ten mi nevyhovuje tak, jak bych si představovala. Proto mi nezbývá nic jiného, než hledat dál. Bohužel se to ani nezměnilo po zkušenosti s tímhle make-upem, o kterém bude dnes řeč.

O značce Bielenda, od které je tento krycí make-up jsem Vám párkrát psala. Psala jsem, že se jedná o polskou značku, která netestuje na zvířatech, atd.. Pokud Vás tyhle informace zajímají, mrkněte na recenze, které jsem již na Bielendu psala.

Tento krycí make-up jsem hodila do elektronického košíku, jelikož mě zaujala jeho cena a výrobce. Žila jsem v domnění, že značka Bielenda vyrábí pouze pečující kosmetiku, ale make-up mě opravdu nenapadl, i když vím, že vyrábí i balzámy na rty (jeden mám totiž na kosmetickém stolku).

Co krycí make-up slibuje?
vhodný pro smíšenou pleť s nedokonalostí
vytvoří sametově hladký vzhled pleti
zakryje i jemné vrásky na pleti
dělá čerství přirozený efekt, nemastnou texturu a nezatěžuje
obsahuje vitamin E, který je proti stárnutí, hydratuje, vyhladí a změkčí pokožku

k dispozici je make-up ve třech odstínech

Ani tahle recenze nebude vyjímkou a začnu opět u obalu. U tohoto make-upu jsem nečekala žádný kvalitní obal, čekala jsem plastovou tubičku a to se taky stalo. Proč to takhle píši? Jelikož make-up byl opravdu za velmi nízkou částku, než za jakou si normálně make-up kupuji. Takže co bych také čekala, to stejné platí u kvality. Nečekala jsem nic extra z čeho budu ještě týden odvařená. Rozhodně bych ale značku Bielenda nepovažovala za nějakou nekvalitní! 
Jak už jsem psala, tak ano make-up má plastovou tubičku se zlatým víčkem na šroubování. Jinak i celá tubička je laděná do stejného odstínu, aby vše ladilo. Tubička je nude, logo zlaté, nápis krásně leskle modrý a chválím výrobce za odstíny, které jsou ze přední strany mak-upu, takže nemusím nikde nic hledat (pod lupou :-D). Je to nějaký obyčejný plast, ale nepovažovala bych ho za nějaký extra nekvalitní, zkrátka obyčejné balení, které nezklame, ani z něj nebudete 3x odvaření. Také tak na půl chválím, že výrobce dal popis na obal, ale kdo neumí polsky, tak jako já, tak má smůlu. Aspoň to složení je v angličtině. 
Během zimních měsíců jsem světlá, takže si vždy vybírám mezi odstíny č.1-2, pokud to takhle mají očíslované. Tento make-up, jak jsem psala výš, tak je ve třech odstínech. Na google jsem hledala swatche a úspěšně našla, takže jsme zvolila ten nejsvětlejší odstín a udělala jsme dobře. Tento mi sedí velice dobře!
 
Zatím to vypadá, že make-up stále chválím, že? Tak proč jsem hned na začátku psala, že budu muset hledat pro sebe vhodný make-up dál? Důvod se hned dozvíte! 
Mám ráda takové ty tekutější, našlehané make-upy, které se vám na pleti rychle rozetřou (používám houbičku) a mám make-up hotový během pár minut. Ráno se nemusím s ničím dlouho „frcat“, abych všechno stihla a v nejlepším případě si mohla o těch pár minut přispat. Jenže u tohoto make-upu nastává háček s velkým H!
Tento make-up není přesně podle těch mých představ. Je dost hutný, vůbec nevím k čemu bych ho přirovnala, ale roztírá se hrozně špatně a musíte ho nanést hodně, aby jste ho nanesly po celém obličeji. Jinak to co slibuje, tak plní! Takže s krytím je na jedničku, zakryje začervenání a i ty nedokonalosti, nezalézá do vrásek, nedělá tzv.masku a na pleti je opravdu krásně přirozený. Povrch pleti je sametový a má i dokonce výdrž. Vydrží mi cca 10 hodin, což za tu cenu je si myslím velice slušné.
Proto jsme to vymyslela tak, že tento hutný make-up od Bielendy míchám se svým oblíbeným make-upem od Avonu, který je krásně krémový, tekutý a našlehaný. Když oba dva smíchám v jeden odstín, tak vytvoří na pleti krásný efekt! 🙂 
Na závěr bych chtěla říct, že ty z vás, které máte rády hutné make-upy, tak vám bude vyhovovat. Ale pokud jste na tom stejně jako já, tak jedině míchat s tekutým make-upem.
 
Krycí make-up má 30g 
Cena byla 89 Kč
Make-up zakoupíte TADY
6 komentářů Přidat své
  1. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

  2. Izabell, mooc ti děkuji za tvůj krásnej komentář, který jsem četla s úsměvem na tváři 🙂
    Opravdu Ti moc děkuji, jsem ráda, že se ti můj blog líbí!

    Krásný den :))

  3. Nevím, jak s houbičkou, ale nanáším štětcem a stačí mi trošička na celý obličej 🙂 Já jsem z tohohle makeupu fakt nadšená 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *