Barevná paletka třpytivých i matných očních stínů – Freedom

Krásné Velikonoce!
Tohle jarní období bývá barevné a proto i dnešní recenze bude taková tématická, plná barev a třpytu. Řeč je o paletce očních stínů, která jich obsahuje celkem 12 a je namixovaná třpytivými i jednim matným. Samotná paletka obsahuje také i houbičkový aplikátor na stíny, který je oboustranný, ale ten já nikdy nevyužiji a pokud je takhle od výrobce k produktu přibalen, tak ho okamžitě vyhazuji a ani si ho neuschovávám.

Co paletka očních stínů slibuje?
obsahuje kombinaci třpytivých i matných
12 unikátních barev
pro snadnější aplikaci je přiložen i oboustranný aplikátor
Hned na začátku jsem vyvrátila první „slib“ výrobce a to aplikátor, který byl k paletce přiložen. Nemyslím to tak, že by byl aplikátor špatný, ale já žádné aplikátory, které jsou k produktům přiloženy nepoužívám a líčení s nimi si nedokáži představit. Na líčení očí používám zásadně pouze štětce na oční stíny od PetryLovelyHair, se kterými se mi líčí skvěle 🙂
Konec házení špíny na aplikátor a jdeme na samotnou paletku, která je hvězda dnešní recenze!
Paletka je celá z plastu, řekla bych že se jedná i o docela bytelný plast, který nějaké to omylem spadnutí na podlahu a menší otřesy při cestování přežije. Z vlastní zkušenosti vyzkoušeno, to ale nemohu říct i o stínech uvnitř paletky.
Bohužel mi jednou paletka nešikovně upadla na dlažbu v koupelně a jeden stín (zrovna to byl ten krásně levandulový) se mi úplně rozdrolil, i když kousek ještě na pánvičce zůstal. Jednoduše a rychle se otevírá, takže to není, jak u některých paletek do kterých se několik minut dostáváte, i takové doma bohužel mám.
Jak již na začátku recenze uvádím, tak paletka obsahuje 12 stínů různých barev. Jedná se o 11 třpytivých a o 1 matný. Těch 11 je opravdu krásně třpytivých a obsahují mnoho, mnoho schimmeru. No a ten jeden matný je taková klasika černá, dle které vlastně poznáte, jestli jsou stíny kvalitní nebo ne. Každá kvalitní paletka musí mít přeci kvalitní černočerný stín 🙂
Každý stín je jinak pigmentovaný a má jinou výdrž, což je normální. Musím ale říct, že je paletka poskládaná z opravdu mnoha skvělých barev, které v různých kombinacích vytvoří na oku nádherný neodolatelný look. Stačí vždy vyměnit jeden stín za druhý a na oku máte okamžitě jiný nepřehlédnutelný look.
Když bych všechny stíny měla popisovat dohromady, tak pigmentace je víc jak průměrná. I u toho černého stínu je pigmentace velice dobrá. Některé stíny při nanášení maličko práší a sem tam i nějaká ta třpytka opadne, ale to je v pořádku. Výdrž všech stínů dohromady je cca 8 hodin bez báze na oční stíny, pokud použijete kvalitní bázi, tak Vaše krásně líčení na oku vydrží klidně i 10 hodin, což je velice slušné. Po těch 8 hodinách bez báze se stíny začnou maličko slévat do sebe, ale na oku je máte stále. To ale souvisí i dle toho, jestli máte víčka spíše mastná nebo suchá.
Složení:
Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, CI 77891, 774491, 77492, 77499, 12850, 16035, 77007, 42090, 7742, 77510, 445410, 19140, 77288. 
 
Paletka má 12g 
Cena je 199 Kč 
Paletku očních stínů zakoupíte TADY

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *