Orientální vůně Mystique Femme – Al Haramain

Hezký upršený den, aspoň u nás v Brně tomu tak je, kdyby aspoň sněžilo ale ne ono musí pršet. Já mám ještě chvíli čas, tak jsem si řekla, že ti sepíši recenzi na jeden můj za poslední dobu velmi oblíbený orientální parfém, než pojedu na praxe.

Jsem na tyhle exotické (orientální) vůně dost ujetá. Plánovala jsem si v létě, že si na památku nějaký jejich parfém z dovolené dovezu, bohužel jsem na žádné nenarazila a když ano, tak se mi moc nelíbil stánkový prodej, kdo ví jak dlouho tam leží a ještě k tomu celý den na přímém slunci.

Mamka si před nějakou dobou objednala z e-shopu notino.cz orientální parfém od značky Al Haramain a já hned na ní poznala, že se jedná o nějaký extra parfém. Oni ty jejich vůně jsou hodně výrazné a zajímavé. Odkázala mě na právě zmiňovanou značku a nastal výběr, nabídku mají opravdu pestrou a vybere si snad každá žena či dívka. Je to sice risk si takhle objednávat vůně přes inernet, když vůbec nevíš jak voní a jestli ti sedne, ale parfém není naštěstí drahý, takže při nejhorším ho bu´d někomu můžeš dát nebo s ním vonět wc :-D.

 

Ale taky je tam možnost si zakoupit 1 ml odstřik, takže žádné obavy.

Já si zvolila vůni dle hodnocení ostatních. Můj orientální parfém je celým názvem Mystique Femme a hlava se skládá z limetky, trávy, růže, červeného jablka a mandarinky, srdce tvoří tuberóza, květ pomerančovníku, jasmín, fík, růže a pivoňka a jako poslední je základ a to je pačule, ambroxan, vanilka, styrač a kořen kosatce. Takže má vůně opravdu velmi zajímavé složení a jde to na ní i poznat 🙂 no já se hned na první přivonění do vůně zamilovala. Jinou vůni za posledních pár týdnů nepoužívám a můžu ti říct, že mi jí každý chválí.

Vůně mi opravdu skvěle sedla, jakoby byla dělaná jenom pro mě a mé čichové buňky. Není to těžká vůně, ani není zas tak sladká, ale je dost výrazná a já jako člověk, co neumí popisovat vůně je to pro mě těžké. Ale cítím z ní hodně tón dřeva, vanilku a trošku té růže. Zároveň je ale i kořeněná a sexy. No božská vůně, která vydrží opravdu několik hodin a i když já jí po pár hodinách ze sebe už necítím, jak si na ní vždy zvyknu, tak ostatní jí stále cítí. Mimo jiné má i moc hezký flakonek, který mám vystavený na svém toaletním stolku a skvěle se tam hodí.

 

Cena parfemované vody je 289 Kč za 100 ml

5 komentářů Přidat své
  1. U nás na Vysočině už od rána "pálí" sluníčko 🙂 já raději parfémy nakupuji v parfumerii, kde si je mohu předem vyzkoušet a očichat. po internetu je to opravdu risk… žádnou orientální vůni jsem zatím nevyzkoušela, ale to složení vypadá skvěle 🙂
    All my cosmetics

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *