Okamžitá hydratace pro suché vlasy – Matrix

Jupííí!! Máme tu první článek roku 2018. Chci ti hned na začátku popřát krásný a šťastný nový rok, doufám, že jakmile tenhle článek čteš, tak ti není ze včerejška moc špatně. Já dneska na blog přispěji další recenzí kosmetiky na vlasy.

Matrix je další značkou z portfólia velmi známé značky L´oréal, což jsem popravdě doposud nevěděla. Tato značka byla vytvořena v roce 1980 americkým párem kadeřníků. Jedná se o kreativní značku, která se plnohodnotně a profesionálně postará o vlasy, dodá jim takovou péči, jakou vlasy potřebují a jakou si i zaslouží. Určitě je dobré i zmínit, že netestuje na zvířatech.

 

 

 

Tato maska je mým prvním produktem od této značky a ty se postupně dozvíš, jestli mým prvním a posledním nebo mi sedla a budu jí poznávat více.

vlasům poskytne okamžitou hydrataci
oživuje suchá vlákna pro větší lesk a snadnou upravitelnost
neobsahuje parabeny
vhodná i pro barvené vlasy
vlasy jsou poté vzdušné, pružné a hebké
složení je inspirováno schopností rostlinky
chrání a nezatěžuje vlasy
vhodná i pro zábaly vlasů
Působící složky ve složení jsou výtažky z aloe vera (uzamyká vlhkost) a extrakt z granátového jablka (vyživuje vlasy).
Když mi z Notino.cz maska přišla, tak jsem se celkem zarazila nad malým balení, ale to z toho důvodu, že jsem několik měsíců používala obrovské litrové balení masky od jiné značky (tu masku mám do dnes a asi jí nikdy nezvládnu spotřebovat). Ale po pár použití jsem zjistila, že z rychlé spotřeby nemusím mít strach, protože stačí na vlasy nanést opravdu malé množství a bohatě to stačí.
Maska voní příjemně, není převoněná a pro ty, co třeba nemají rády sladké vůně po kterých vlasy voní na sto honů, tak tohle je značka ideál. Má to klasickou příjemnou, jemnou vůni, jak jsi u vlasových přípravků zvyklá.
Konzistenci bych přirovnala spíše k tužšímu krému. Mě vyhovuje, není příliš tekutá ani hustá. Do vlasů se skvěle nanáší. Vždy si na prsty dám malý „bobeček“ a ten mi bohatě stačí, i když mám dlouhé a husté vlasy, takže pro ty, co mají kratší vlasy, tak mají o masku na celý rok postaráno.
Výrobce píše, že jde vidět rozdíl ihned po první aplikaci. No moc jsem tomu nevěřila, známe ty řeči a skutek utek. Vlasy jsem si umyla klasicky, jak jsem zvyklá, lehce vysušila ručníkem a nad umyvadlem jsem do vlasů nanesla malé množství masky, prsty zapracovala, aby se dostala ke všem vlasům a nechala působit 5 minut, ale klidně stačí i méně. Pozor na delší interval! O masce jsem se bavila se svojí učitelkou na materiály a technologie, kdy si jí ona sama vychvalovala, doporučila jí i sví kamarádce, ta jí nechala působit 30 minut a vlasy měla natolik hydratované, že si je opět celé znovu musela umýt, protože byly mastné.
Po době působení vlasy opět umyji vodou a poté si s nimi dělám to, co obvykle, takže vysušit, atd. To už je na tobě. Já rozdíl na vlasech zaznamenala ihned, jak jsem masku z vlasů smývala. Vlasy byly ihned hebké, lesklé, pružné, dobře se rozčesávaly a příjemně voněly! 
Jakmile jsem s nimi začala pracovat, jako obvykle, kdy jsem je fénem vysušila, tak jsem se nestačila divit, co maska s vlasy udělala. Tak lesklé, hebké a pružné vlasy jsem neměla nějakou dobu. Rozdíl byl vidět opravdu okamžitě a vlasy jsou po každém použití masky krásně zdravé a hydratované. Délku působení střídám, někdy masku nechám působit 3 minut a někdy 15 minut. V nejbližší době plánuji vyzkoušet s maskou i ten zábal na vlasy.
Na závěr recenze bych určitě chtěla zmínit, že jsem s touhle maskou velice spokojená. Lepší masku jsem na vlasy nikdy neměla a to jsem jich vyzkoušela nemálo. Používám jí přes 2 měsíce při každém mytí místo kondicionéru a mám jí ještě větší polovinu v kelímku. Jakmile jí spotřebuji, tak si určitě kupuji nové balení! Také už pokukuji po dalším produktu od této značky 🙂
Cena je 220 Kč za 150 ml
16 komentářů Přidat své
  1. Super recenze, maska vypadá moc zajímavě. 🙂

    Díky za přání k novému roku. I Tobě všechno jen to nej, hlavně zdraví, rodinnou pohodu, blogerské úspěchy a hodně nových čtenářů. 🙂

    1. Pavli, ale to je velká škoda a celkem i chyba, no možná o používání kondicionérů sepíši článek, protože by se používat měly. Na tu tebou zmiňovanou řadu se mrknu více, jen jsem jí lehce očkem viděla, ale ne nějak podrobněji.

    1. Míšo, dívala jsem se na netu, ale bohužel žádný kamenný obchod mi to nenašlo. Každopádně tato značka bývá i v některých kadeřnických salonech nebo se dá objednat např. právě na mnou zmiňovaném notino.cz a pak si ho můžeš osobně vyzvednout, ale je takhle více obchodů, pokud ve svém městě nemáš zrovna pobočku Notina 🙂

  2. O značke som ešte nikdy predtým nepočula, ale maska vyzerá lákavo 🙂 Niekedy mám najmä končeky vlasov neskutočne suché a práve vtedy rozmýšľam nad maskami

    FRENCHSTYLE

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *