Suchý šampon s vůní bambusu z řady Bamboo Style – Alterna

Ahoj!
Až teď mi došlo, že jsem si publikaci článků na tento týden špatně zorganizovala. Recenze na dva produkty vlasové kosmetiky za jeden týden. No doufám, že ti to nevadí a recenzi si i tak ráda přečteš 🙂 .
Už to bude nějaký ten týden (možná i měsíc?), kdy jsem psala recenzi na šampon a kondicionér z  řady Bamboo Shine. Teda nee, co to plácám 😀 poslední recenze na produkt od značky Alterna byl kaviárový elixír pro dlouhé vlasy. Tak to nebude zas taková doba, kdy jsem naposled recenzi na tuhle značku zveřejnila.

 

Produkt s názvem SUCHÝ ŠAMPON ti jistě představovat nemusím. Určitě víš, co takový produkt má s vlasy dělat a k čemu se používá 🙂 Řada značek, které vyrábí vlasovou kosmetiku mají ve své nabídce nejméně jeden druh suchého šamponu a je jenom na tobě, jaký si z nabídky vybereš, od jaké značky ho zvolíš a jaký ti bude vyhovovat. Dle mého je nejvíce oblíben suchý šampon od Batiste a ostatní „sucháče“ (teď jsem si vzpomněla na herce z Ordinace, haha) jdou stranou a málo kdo jim dá šanci.

 

Já mám také ty výše zmiňované suché šampony moc ráda a nedám na ně dopustit, ale zkouším i jiné značky a stále sama sebe přesvědčuji, jestli jsou opravdu TOP nebo existují i lepší. Když už jsem byla u vybírání různých produktů od Alterny z e-shopu Bezvavlasy.cz, tak jsem zvolila na testování i suchý šampon z řady Bamboo Style. 

Co suchý šampon slibuje? 
absorbuje maz a nečistoty
dodává vlasům objem
pocit čistoty
nezanechává bílé stopy
vlasy provoní
dodá vlasům přirozený lesk
nezatěžuje vlasy
vhodný pro všechny typy vlasů
Byla jsem na něj opravdu velmi zvědavá a vkládala jsem do něj hodně naděje, bohužel asi to byl kámen úrazu. Vzhled balení je pěkný, jde z něj poznat, že má produkt něco společného s bambusem. Jakmile s ním zatřepeš, tak poznáš, že má v sobě i nějakou kuličku, což nevím k čemu. U žádného jiného suchého šamponu jsem se s kuličkou uvnitř ještě nesetkala.
Musím pochválit to, že se aplikuje do vlasů pěkně, rychle a střička je také v pořádku, ani jednou se mi nijak nezasekla, nezanesl se do ní šampon, atd.. Vůně je také povedená, příjemná, jemná, opravdu z ní nějaký ten bambus cítím. To pěkné nyní končí.
Aplikaci do vlasů jsem provedla klasicky, tak jak jsem zvyklá. Po zapracování do vlasové pokožky sice bílý povlak na vlasech nebyl, naštěstí, vlasy hezky voněly, ale.. Teď nastává to velké ale! Najednou vlasy byly sice odmaštěné (teda já je zas tak mastné neměla, byly 3 dny nemyté) ale bez lesku a hlavně byly neuvěřitelné tvrdé, jako do nich bylo aplikované tužidlo namísto suchého šamponu. To jsem nečekala a jiný suchý šampon mi tohle s vlasy ještě neudělal. Bohužel jsem spěchala, takže má následná úprava vlasů byla rychle je dát do drdolu a večer jsem si je umyla. Po umytí byly vlasy už normální, jak jsem zvyklá. Nenechala jsem to pouze jedné zkušenosti, ale vyzkoušela jsem ho víckrát a tato samá věc se mi opakovala pokaždé, vždy byly vlasy tvrdé a nepěkné.

 

Opravdu netuším čím to může být. Určitě mi dole v komentářích dej vědět, jestli se šamponem máš také zkušenosti a hlavně jaké. Protože věřím, že když nevyhovuje mě, tak neznamená, že nebude vyhovovat ostatním 🙂 Dost mě to mrzí, protože obsahuje velmi zajímavé látky, např. výtažek z kořene modré juky, extrakt z bambusu, technologii Color Hold, Age-Control Complex a Enzymetherapy. 
 
Suchý šampon má 150 ml a nyní je v akci za 306 Kč. 
7 komentářů Přidat své
  1. S týmto suchým šampónom nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem, že si ma varovala pred tým než by som si ho kúpila. Dlho chcem nejaký suchý šampón vyskúšať a teraz už budem vedieť, že tento radšej nie. 😀

    Krásny štvrtok! 😉
    Blog of Sunflower

  2. S tímto šamponem zkušenost nemám, já používám ty známé od Batiste a s těmi jsem spokojená. To, co ti udělal tento šampon s vlasy se mi u žádného suchého šamponu ještě nestalo.
    welcometomyworld

  3. Sehnat kvalitní suchý šampon, je orisek. Já už proto používám pouze Batiste a ještě mám doma Aussie, který taky není špatný. Vlasy se mi masti hodně – myju obden a někdy už teď druhý den Suchy šampon potřebuju

  4. Přesně s tímto šamponem a značkou zkušenosti nemám, ale používám pravidelně Batiste nebo někdy i Aussie a jsem spokojená.. 🙂 Stojí okolo stovky, takže se celkem divím, že tento za tři stovky nefunguje 🙁
    Suchý šampon je pro mě taková závislost, protože se mi neuvěřitelně rychle mastí vlasy… Myju si je obden a už druhý den bez mytí je mám mastné.. :/ A žadný super šampon proti maštění jsem ještě nenašla, tak nevím.. Každopádně časté používání suchého šamponu taky není prej dobrý tak nevim, co mam dělat už 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *