Vlasová banánová maska pro suché vlasy se třemi druhy aplikace – Garnier

Hezké úterý, i když za okny moc hezky není.
Dnes tu mám voňavoučkou recenzi, takže pokud jsi milovnice banánové vůně, což já jsem, tak rozhodně nepřestávej ve čtení této recenze 🙂 Myslím si, že jsi novinku od Garnier určitě zaznamenala, takže tato maska pro tebe nebude úplnou neznámou. No pokud tomu tak není, nevadí 🙂 trošku jí stejně ve článku přiblížím.

 

 

Garnier přišel s novinkou, tedy čtyřmi novinkami, respektive čtyřmi druhy masek na vlasy. Masky jsou speciální tím, že nejen každá má svojí vůni po určitém druhu ovoce a jedna po oříšku, ale největší bum je to, že je z 98% přírodní a to mi na tuhle značku přijde naprosto skvělé!!

Na výběr jsou čtyři druhy, ale pozor, každý je určen na jiný druh vlasů. Papaya je obnovující maska pro poškozené, Macadamia je vyhlazující pro nepoddajné, Goji je maska navracející lesk barveným vlasům a poslední je ta co mám já banánová vyživující maska pro suché vlasy. 

Všechny masky jsou jak jsem již psala na přírodní bázi, sice ne ze 100%, ale i tak se nápad velmi cení a já jsem moc ráda, že něco takové na trhu nyní je! Navíc už teď ti mohu prozradit, že funguje 🙂

hydratuje
vyživuje
dodává vlasům vůni
regeneruje po celé délce vlasů
bez silikonu, parabenu a umělých barviv

 

Balená je klasicky v kelímku, který je hezky designově udělaný a dokáže upoutat pozornost na první pohled. Chválím i za to, že se nejedná o žádného mrňouska, ale pořádnou skoro 400 ml nálož (přesněji kelímek má 390 ml). Složení i všechny tři druhy aplikace jsou napsané na obalu, dokonce i v našem jazyce, takže žádné hledání na internetu, jak to u některých produktů bohužel bývá.

 

Miluji voňavé produkty, sladce, šťavnatě voňavé, kdo by taky ne 😀 Takže první co bylo, když mi maska přišla, tak jsem jí musela ihned očichat, ach a to jsem neměla dělat. Tak dokonalá vůně po banánech, která není cítit žádnou chemickou či nepěknou vůni! No kdyby byla jedlá, tak jí i ochutnám!

Masku lze aplikovat buď jako balzám, který se dává přímo na mokré umyté vlasy, nebo jako maska, kdy se také aplikuje na mokré vlasy, ale v tom rozdílu, že se na vlasech nechá 3 minuty působit a poté opláchne a poslední třetí možností je ta, že funguje jako bezoplachová péče a v malém množství se nanese do délek suchých či mokrých vlasů. Já samozřejmě vyzkoušela několik všechny způsoby, abych mohla zhodnotit, který mi a mým vlasům vyhovuje nejvíce 🙂

No a nejvíce mě vyhovuje jako bezoplachová péče, kdy jí aplikuji buď přímo na mokré nebo až později na suché vlasy. Ale masku si z ní dělám také moc ráda a jde vidět, jak si v ní vlásky libují! Nejenže jsou po aplikaci lesklé, hydratované a vyživené, ale ta vůně, ta vůně!! Banán z vlasů cítím klidně i druhý den, pokud tedy na vlasy nepoužiji žehličku, která teplem vůni spálí. Po ani jednom způsobu aplikace jsem nezaznamenala nadměrné maštění vlasů, zacuchávání, slepení, špatné vymývání a já nevím co ještě.

Myslím si, že je zbytečné psát na konci hodnocení tu doplňkovou větu, že jí mohu doporučit, protože z recenze je to snad každému jasné 😀 Za to ale určitě stojí za malou zmínku právě probíhající akce na e-shopu Notino.cz, kde si přímo masku můžeš i koupit. Jedná se o letní akci zvanou Summer Black Friday, ve které jsou vybrané značky se slevou – 20% při vložení kódu SUMMER20CZ + doprava zdarma na vybrané značky.
16 komentářů Přidat své
  1. U jiné bloggerky jsem už viděla článek o masce papayové a musím říct, že tahle řada masek mě fakt láká 🙂 Jen nemusím banán, takže bych volila asi jinou 🙂

  2. O týchto vlasových maskách v poslednej dobe dosť čítam a sú všeobecne moc chválené. Ja som sa k nim ešte nedostala, no možno vyskúšam makadamovú na nepoddajné vlasy 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *