Jasmínové pleťové osvěžení s tonizující vodou – Dermacol

Myslím si, že jakékoliv osvěžení se teď šikne každému. Dermacol věděl proč vyjít na trh s novými tonizujícími vody a vymyslel hned tři druhy vůní 🙂 Já mám tonizující vodu s vůní jasmínu, ale pokud ty zrovna upřednostňuješ jinou vůni, tak máš na výběr levandulovou nebo růžovou.

Když jsem zjistila, že Dermacol něco takového vymyslel, byla jsem nadšená! Plánovala jsem si pořídit obyčejnou tonizující vodu nebo mlhu, zkrátka bych si koupila hned první produkt na který bych v nějaké drogérii narazila 😀 ale tyhle vody s vůní zněly mnohem lépe.

jemné tonizující a osvěžující účinky
pokožku příjemně provoní
smyslné aroma jasmínu
podporuje odbourání stresu a napětí
působí relaxačně
vhodná pro všechny typy pleti
lze aplikovat i na celé tělo
Lahvička má 100 ml, takže velikost je akorát do kabelky či plážové tašky 🙂 Já jí zatím tahám všude po bytě, kde se zrovna umísťuji s notebookem, takže u jakého stolu sedím já tam je i tonizující voda 😀

Velmi se mi líbí vzhled lahvičky. Polep je kvalitní, žádné samolepky, které se při chvilkovém používání začnou nehezky odlepovat! Musím uznat, že grafici si s designem fakt moc hezky pohráli.

 

Jasmín se často využívá jako živý plot na zahradách a v kosmetice má využití jako esenciální olej v aromaterapii. Má protizánětlivé účinky. Produkty s jasmínem se používají hlavně k odbourání stresu, napětí, relaxu, deprese a pomáhá při problémech s dýcháním. Vhodný je i pro citlivou pokožku.

Vždy když se na ní podívám, tak si jí na pleť musím našplíchat, to je ti takové osvěžení, vůně, klid a relax, fakt! Přesně ty vlastnosti, co výrobce uvádí, tak splňuje na několik tisíc % 🙂 Každou aplikaci tonizující vody si užívám a zařadila jsem to jako můj každodenní rituál. Vždy zavřu oči, našplíchám si vodu na pleť a chvilku užívám to osvěžení, překrásné, jemné jasmínové vůně a zklidnění.
Sice se jedná o krátkodobé působení, ale to mi vůbec nevadí. Mile ráda jí na pleť budu aplikovat častěji! Rozprašovač se mi ani jednou nesekl a množství stříká také v pořádku, není to ani nepříjemné na pleti. Měla jsem z první aplikace menší obavy, ale úplně zbytečně, že já ze všeho mám obavy, achjo 😀 Žádné nepříjemné alergické reakce, podráždění jsem po aplikaci vody na pleti či jiném místě po těle nezaznamenala. Naopak pleť byla osvěžená, čistá, voňavá a dokonce jí lze použít místo fixačního spreje na make-up! 

Už teď se obavám toho, kdy dojde na to, že mi voda dojde. No co bude, koupím si další a vyzkouším jinou vůní 🙂 nejspíš budu volit tonizující levandulovou vodu, ta mě láká více, než růžová. Ale to nebude tak rychle, protože i když vodu opravdu aplikuji velmi často, tak stále nepozoruji, že by množství z lahvičky ubývalo.

 
Složení: 
Voda, alkohol denat, parfém, sodium benzoate, sorban draselný a kyselina citronová. 
Tonizující jasmínovou vodu zakoupíš na e-shopu Notino.cz, kde jí mají za 134 Kč.
Zaujala tě tato novinka od Dermacol?
Čím se během dne v takových vedrech osvěžuješ ty? 
Máš s tonizujícími vody zkušenosti? 
6 komentářů Přidat své
  1. Já se osvěžuji termální vodou od Vichy, tady by mi vadilo to složení – to na mou pleť vůbec nesmí, jinak je okamžitě podrážděná a rudá 🙂

    SmileThess

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *