Zimní módní inspirace s portálem Tipli.cz

Krásný pátek 🙂
tak už tu za skoro 14 dní budeme mít první advent. Taky tyhle svátky miluješ? Já ano. Už jenom díky celé té atmosféře. Dneska to nebude žádný páteční recept, jak je zvykem. Ale mám tu pořádnou nálož zimní módní inspirace.

Napřed jsem si myslela, že bych ještě před touhle inspirací udělala  podzimní. Ať to máme hezky popořádku, když byla i letní. Na podzimní inspiraci mě navedla jedna má čtenářka. Za to jí moc děkuji 🙂 bohužel bych tu podzimní nestihla ve správné, aktuální chvíli, takže jsme si připravila rovnou zimní. Snad nevadí.

Zároveň tenhle článek vzniká ve spolupráci se slevovým portálem, který možná znáš a možná taky ne. Pokud ne, tak ho v krátkém textu poznáš 🙂 Tipli, takhle se ten portál jmenuje. Jedná se o tzv. portál s „cashbackem“. Princip a celá tahle „akce“ je velmi jednoduchá. Stačí na portále provést následující postup → Zaregistruj se na Tipli a ušetři více. Po registraci stačí pouze vyplnit na profilu své údaje, vybrat obchod, nakoupit a z utracení částky ti na profil dojdou cashbackem peníze.

Princip jsem doufám dostatečně vysvětlila a teď se společně vrhneme na pořádnou nálož módní zimní inspirace, jdeme na to!

Boty, boty, botičky 🙂 ty jsou pro mě jako doplňující, ale zároveň i základem outfitu. Vybírám si je dlouho a občas ani sama se sebou nemám trpělivost. Doufám, že v tom nejedu sama. V zimním období je správná obuv důležitá. Minulý rok jsem si koupila své první pravé farmářky. Jedná se o kvalitní značku, takže mi opravdu vydržely a stále drží. Konečně nemám obuv na jednu sezónu, jako jsem to vždycky se zimní obuví měla. Chce to ale i v zimě měnit boty, alespoň s jedním párem. Takže i letos okukuji obchody s obuví 🙂

Začnu hned prvním párem bot v koláži. Mě přijdou tyhle boty z Asos jako nejvýraznější, ze všech ostatních bot. Nebo možná na stejné úrovni s poslední obuví, která je od značky Answear. Ale teď už nebudu přeskakovat, ať v tom není nepořádek a jdeme hezky postupně, tak jak jsem boty seřadila v koláži.

Další růžové boty od Wrangler jsou označené za turistickou obuv, ale mě si získaly svojí krásnou růžově-pudrovou barvičkou a klidně bych je nosila i normálně, nejen na turistiku. Z růžové přecházím na šedou barvu. Tyhle UGG válenky okukuji mnoho let, ale pořád nejsem schopná za ně dát takovou částku. Ale jsou krásné, ach!! Barvy nekončí a nezačínají boty pouze v černé barvě. Ještě chvilku tu budeme mít jinou barvu, než černou. Teď přichází na řadu hnědá. Polokozačky v hnědé barvě jsou od Caprice a materiál je přírodní kůže, látka, kožíšek, kůže, kožešina a syntetika, takže opravdu kvalitní a lze to poznat hned na první pohled 🙂 Krásné a velmi o nich uvažuji. Jedná se o letošní novou zimní kolekci!

Poslední dva kousky jsou v klasické černé barvě. První bych zařadila do kombinace válenek a nízkých kozaček. Jedná se o značku Geox, takže kvalitní zimní obuv. Nemají žádné zapínání, takže do nich jednoduše vklouzneš a noha je v teplíčku. Poslední obuv je klasická, tu už teď na podzim potkávám na ulicích běžně. Tyhle nízké kozačky jsou od dražší značky Gino Rossi, ale lze je nyní pořídit za akční cenu 🙂 Materiál je přírodní kůže.

Jelikož mezi osobní údaje patří i tvůj bankovní účet, tak si odměnu, kterou získáš přes cashback můžeš zaslat na svůj účet, který máš vedený přes banku. Takhle jednoduché to je 🙂 a takhle jednoduše z nákupu můžeš získat své peníze zpět.

Jakým kouskem začnu nyní? Začnu tím, co jde v zimním období nejméně vidět, ale při sundání bundy nebo kabátu to vykoukne nejdříve 🙂 je to svetr. Do téhle kategorie jsem zařadila nejen svetry, ale i kardigany. Kardigany se staly za posledních pár let velmi oblíbeným kouskem a rozhodně by ti neměl v šatní skříni nebo šatně chybět, alespoň jeden!

První svetr v koláži patří mezi novinky letošního podzimu. K dostání je od minulého týdne v obchodě Lidl. Kam chodím nakupovat pravidelně a to nejen potraviny. Před návštěvou se vždy podívám na Lidl leták a hned vím, jaký je můj cíl návštěvy. Další žíhaný svetr v béžové barvě mě připomněl ty „staré“ tlusté svetry, co opravdu hřejí a je v nich příjemné teplo. Hlavně se mi na něm líbí delší zadní. Kdyby se ti zalíbil, tak ho seženeš v obchodě Only. Teď trochu veselejší a výraznější barva. Tenhle svetřík je lehčí, takže skvělý pro ty, co nemají rády tlusté, huňaté svetry 🙂 Je z Asos, stejně jako poslední krémový kardigan s bambulkami. Teď na chvilku odbočím od svetrů a vrhnu se na dva kardigany. První se vzorem je od značky Vero Moda. Pokud by se ti nezamlouvala tahle barevná kombinace, tak místo červené je dostupný i v modré. Teď zase k nudnější barevné variantě, která se dá ale nakombinovat se všemi barvami. To je potom velká výhoda! Melírovaný kardigan je od stejné značky, jako ten předešlý.

A opět nám tu zbyly poslední dva kousky. První je v modré barvě a zaujal mě vázáním, mašličkami na rukávech. Kdyby se ti nelíbila modrá variace, tak je ještě dostupný v tmavě modré a světle šedé barvě. Navíc se jedná také o značku Vero Moda. Ta zatím v letošní zimní módní inspiraci vede, jak tak vidím 🙂 Vínová barva nesmí na podzim a v zimě chybět! Aspoň jeden kousek by jsi ve svém šatníku v téhle barvě mít měla. Tenhle lehký svetr v netopýřím střihu je od Only.

V kategorii bund si dávám hned po botách nejvíce záležet. Přeci jenom pokud máš teplou bundu, tak i tobě bude teplo. Bundu volím spíše v neutrálních barvách. Teď si ale protiřečím 😀 první kousek je v pudrově růžové, ale značka Tom Tailor má i druhou tmavě modrou variantu. Tahle žlutá, až spíše hořčicová barva se mi letos moc líbí a nějaký kousek bych si chtěla pořídit. Nevím, zda přímo bundu, ale aspoň ty ponožky 😀 Když už jsme u bundy, tak žlutá je novinka značky S.Oliver. Co by to bylo za módní inspiraci bez džísky. Tahle je zimní zateplená s kožíškem. Obdivuji všechny, co jí nosí. Já na ní zatím nenasbírala odvahu. Patří pro mě až moc k retro kouskům, ale je krásná!! Tahle je od Levi´s, zkrátka pravá retro bunda 🙂 
Opět další kousek v jemné růžové barvě. Delší zimní bundička i s kožíškem na kapuci. Značka Fornarina je pro mě neznámá. Za to Adidas znám velmi dobře 😀 od té je předposlední modrá bunda. A je tu další kousek od Vero Moda. Jedná se o zimní zateplený křivák 🙂 také patří spíše od těch retro kousků. Dle mého názoru. 
A máme tu poslední kategorii kabáty!! Přemýšlela jsem i nad kategorií parky, ale zvítězily kabáty. Snad jsem rozhodla dobře 🙂 První je v šedé barvě, to je taková klasika. Tenhle má název Dafny, to jsem prostě zmínit musela. Další kousek, který vytvořila značky Vero Moda a zase moc povedený. Ostatní dva kabáty už od ní nejsou, neboj 😀 Druhý velbloudí kabát je od značky Derhy, tu vůbec neznám. Nemusíš se obávat, ale o pravého velblouda se nejedná. To bych do módní inspirace rozhodně nedala. Jedná se o 100% polyester. Poslední kabátek s velkou kapucí v béžové barvě od Only se mi velmi líbí a přemýšlím o koupi. Nemohu z něj odtrhnout oči. 

Tahle kategorie zakončila mou letošní poslední módní inspiraci. Určitě budu ráda, když mi dáš vědět, jaký kousky se ti nejvíce líbí a jaké nejméně. Každý má jiný vkus, takže je jasné, že se netrefím do vkusu každému 🙂 ale snad si našla aspoň jeden, co se ti líbí.

3 komentáře Přidat své
  1. Já jakožto milovnice svetrů musím vyzdvihnout především je, jsou krásný! ♥ Podobné bundy můj styl úplně nejsou, ale za to u bot se nemůžu rozhodnout, které z nich se mi líbí nejvíc, ale asi ty hnědé, na zimu by se mi hodily boty i v jiné barvě než v černé 🙂

    Another Dominika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *