Antiperspirant na 48h Invisible Black & White Fresh – Nivea

Ahoj 🙂
dnes bude recenze na produkt, který patří mezi každodenní produkty. Dále patří mezi produkty, bez kterých nedám ani ránu a jeho aplikace se stala mou každodenní činností. Je jedno, jestli je pracovní den nebo víkend. Trofám si říct, že takhle to má každý druhý a je jedno zda se jedná o žen u či muže. Jen je rozdíl v určení druhu 🙂 pro koho je určen.

Rozdíl mezi antiperspirantem a deodorantem dle mého nemusím rozepisovat 🙂 to už každý ví, zas takový oříšek to totiž není. Mnohem raději, co se těchto dvou produktů týče používám antiperspirant, vyhovuje mi mnohem více, než deodorant. A to jsem jich vyzkoušela mnoho.

Mám dokonce i zkušenost s přírodním deodorantem od značky Ponio (recenzi jsem psala před asi rokem). Po delším používání mě nevyhovovala aplikace, použití, nanášení. Mnohem snadnější je pro mě produkt nastříkat, je to pro mě i z hygienického hlediska lepší 🙂 ještě jsem stále nedospěla k tomu, abych používala tuhý deodorant nebo antiperspirant. V tomhle jsem líná, no.

 

 

 

Antiperspirant Invisible Black & White Fresh od Nivei, tak jsem měla již dříve, takže přes vím, jak mi vyhovoval nebo nevyhovoval. Nyní používám tuším mé třetí balení. Jo, takže ti už může být úplně jasné, že mi vyhovuje na 100% 😀

I když jsem ti to teď prozradila, tak stejně tímhle recenze nekončí a antiperspirant popíši nyní více, aby jsi alespoň trochu mohla odhadnout, zda bude i pro tebe správná volba 🙂

Nevím, jak je to dlouho, co Nivea změnila vzhled lahvičky. Když jsem najela na oficiální webovou stránku a našla si Invisible Black & White Fresh, abych zjistila nějaké podrobnější informace, tak jsem si všimla nového vzhledu lahvičky. Doma mám ještě tu starou. To pouze zmiňuji kvůli tomu, kdyby sis antiperspirant chtěla pořídit a hledala by jsi dle lahvičky, jako to občas dělám já 🙂

Nový tvar a celkový vzhled lahvičky je teď hezčí, ale ani ten starý nebyl špatný 🙂 akorát teď je více promakanější, ale velikost 150 ml si zachovala.

Antiperspirant má až na 48 hodin zabránit pocení a má tě udržet v pocitu vůně, čistoty a bez bílých skvrn na černém oblečení. Pokud zrovna nebudeš mít na sobě oblečení černé barvy, ale bílé, tak žádné žluté skvrny na něm večer nenajdeš. Žádné pocení, západ ani skvrny. Neobsahuje alkohol a má svěží vůni.

 

 

Lahvičku tedy komentovat nebudu. Navíc je to i u takového produktu zbytečné. Na začátku článku jsem jí věnovala času dost 🙂 Rovnou přejdu k funkčnosti, to je to hlavní. Antiperspirant vždy nanáším přímo pod paže, nikoliv na oblečení. Samozřejmě mi šplíchne i na oblečení, pokud jsem již oblečená, ale nemá to žádnou závadu.

Po aplikaci jsem měla na sobě černé, bílé, ale i barevné oblečení, různého materiálu. Nikdy mi antiperspirant na oblečení neudělal žádnou neplechu, ani na kůži. A to patřím k těm, co mají pokožku v oblasti podpaží celkem citlivou, hlavně těsně po holení (i pár hodin po).

 

 

 

 

 

Párkrát jsem antiperspirant aplikovala pár minut po oholení, aniž bych si to uvědomila a pokožka mě neštípala, což se mi často nestává 🙂 Vůně je opravdu velmi příjemná! Sprej aplikuji ráno a v průběhu dne již nepřestříkávám, není potřeba. I když tohle je velice individuální. Mě to stačí ráno 🙂 takže s tím, že vydrží až 48 hodin souhlasím. Jistě, nevydrží plných 48 hodin, ani 24 hodin. Ale 12 hodin ano 🙂 tedy alespoň já to tak mám. Žádné pocení, nepříjemný zápach, ani fleky na oblečení!
Já jsem s ním velmi spokojená a proto kupuji stále dokola.

Složení:
Butane, Isobutane Propane, Cyclomethicone, Aluminum Chlorohydrate, Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Parfum, Palmitamidopropyltrimonium Chloride, Octyldodecanol, Disteardimonium Hectoride, Propylene Carbonate, Dimethiconol, Propylene Glycol, Limonene, Benzyl Alcohol, Linalool, Geraniol.

Antiperspirant nejčastěji kupuji na Notino za 61 Kč, kde až do 13.1. probíhá 15% výprodej dekorativní kosmetiky

Co ty používáš proti pocení?
Dáváš raději přednost deodorantu?
Máš s tímhle antiperspirantem zkušenosti?

7 komentářů Přidat své
  1. Myslím, že tento jsem již zkoušela a voněl hezky. Můj nejoblíbenější deodorant je zlatý od Balea, ale už rok jsem ho nikde neviděla a pomalu mi dochází poslední balení.. :/ Ten voněl úžasně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *