Intenzivní obnovující tělové mléko Nutra Effects – Avon

Zdravím a zároveň přeji hezké pondělí!
Přicházím dnes s předposlední recenzí produktu, který je z řady Nutra Effects. Celkově jsem napsala již dvě recenze na tělová mléka a tahle bude poslední. V řadě je ještě jeden druh tělového mléka, to jsem chtěla také zrecenzovat, ale to jsem spotřebovala dříve, než jsem ho stihla nafotit. Já hlava děravá a už je to nějaká doba, co jsem ho spotřebovala a zpětně si nemohu vybavit, jaké bylo. Vím, že bylo fajn, když jsem ho spotřebovala celé, ale nepamatuji si jeho všechny vlastnosti, takže na něj recenzi psát nebudu. Jedná se o to tělové mléko s mandlovým olejem.

Tohle tělové mléko má intenzivně obnovující vlastnosti. Má vysoce hydratační a regenerační účinky. Je vhodné pro velmi suchou, zralou i citlivou pokožku, které poskytne relax, pohodlí a úlevu během chvilky. Neobsahuje parabeny ani barviva. Je alergologicky testované, takže je i hypoalergenní. 

Kdyby tě zajímalo krátké hodnocení obalu, tak se mrkni na recenzi jiného druhu mléka ze stejné řady. Lahvička je totiž stejné, jako ostatní druhy. Má tedy 250 ml a liší se pouze etiketou.

Intenzivní obnovující tělové mléko obsahuje dva druhy oleje. První je marulový (ve složení jako Sclerocarya Birrea Seed Oil) a druhý lněný (ve složení je pod názvem Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil). Díky těmto olejům si i unavená a drsná pokožka uleví od napětí. Dále obsahuje bambucké máslo (ve složení jako Butyrospermum Parkii (Shea) Butter), Omega 3, vitamíny a minerály, které se postarají o ochranu pokožky.

Konzistence se neliší od ostatních druhů mlék ze stejné řady. Takže opět se mrkni na předchozí recenze 🙂 Mléko se dobře roztírá a rychle vstřebává do pokožky. Ihned mohu po namazání na cokoliv sahat a nic okolo nebude mastné. Jo, takhle to mám ráda!!

Po aplikaci mléka je pokožka krásně vyživená, sametově hebká a voňavá na několik hodin 🙂 Jediné mínus, co by mohlo u mléka někomu trochu vadit je intenzivnější a výraznější parfemace. Mě nevadí, ale někomu by mohla. Ani nevím, k čemu bych jí přirovnala.

Já jsem i s tímhle tělovým mlékem spokojená. Plní to co slibuje, a co se péče o pleť i tělo týče, tak je spolehlivým pomocníkem..

Složení: 
Aqua, Mineral Oil, Glycerin, Cyclopentasiloxane, Petrolatum, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Stearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, PEG-100 Stearate, Cetyl alcohol, Carbomer, Parfum, Ceteareth-20, Disodium Edta, Potassium Hydroxide, Allanton, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Panthenol, Linum Usitatissimum (Linseed) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Sclerocarya Birrea Seed Oil.  

Máš zkušenosti s řadou Natura Effects?
Zkoušela jsi nějaký druh tělového mléka od Avonu?

3 komentáře Přidat své
  1. Zkušenost s touto řadou nemám, ale párkrát jsem již mléko od Avon měla a byla jsem celkem spokojená, je to takový průměr, neurazí, ale ani nijak extra nenadchne.. Na druhou stranu aby se ta mléka vsákla ihned a nelepila, tak nemohou být nijak extra vyživující, protože by byla mastnější..:)

  2. Od Avonu mi vždy moc vyhovovala tělová mléka, která byla v setu s tím sprcháčem.. Pamatuju, že jsem měla myslím skořici a pomeranč, to bylo parádní!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *