Mini nákup kosmetiky a pár vůní po Vánocích

Po Vánocích jsem si udělala malou radost a na mém oblíbeném e-shopu jsem vytvořila malou objednávku. Když říkám malou, tak v mém případě opravdu malou, protože jednou za pár měsíců tam dělám véélkou objednávku 🙂
Už před Vánoci mě zarazila na e-shopu jedna věc a to doprava. Byla jsem zvyklá, že doprava na výdejnu Notino byla vždy zdarma, tak jsem toho hojně využívala 🙂
Při objednávce před Vánoci se mi u dopravy na výdejnu ukázala částka 25 Kč. Říkám si, tak třeba je to před Vánoci, budou mít šrumec, chápu. No ale teď po Vánocích se cena dopravy na výdejnu nezměnila. Jo, je to pár korun, čert to vem..

Co jsem si vše koupila?
bázi pod oční stíny – Artdeco
pilníky na nehty – Artdeco
podkladový a vrchní lak na nehty pro zrcadlový efekt – Catrice
růstové sérum na řasy a obočí – Delia 
sprchová pěna Vanilla Caramel – Nivea
čajová svíčka – Country Candle 
dva vosky do aromalampy – Yankee Candle

Rozhodla jsem se, že bázi pod oční stíny dám ještě jednu šanci. Nedávno jsem zveřejnila recenzi na bázi pod oční stíny od Dermacolu. Ta u mě bohužel neuspěla. Ale plno pozitivních recenzí jsem četla i slyšela na bázi v kalíšku od Artdeco. Na e-shopu byla zrovna v akci ze 209 Kč na 151 Kč. První překvápko byla velikost. Kalíšek je opravdu malý. Má pouze 5 ml, takže už to mi mohlo trknout. Nevadí, uvidím jak mi bude vyhovovat a jak dlouho mi vydrží 🙂 Recenzi určitě psát budu! 
Od stejné značky jsem se rozhodla pro koupi pilníků na nehty (v balení je 6 ks). Kdo pozorně čte můj blog, tak ví, že si posledních pár týdnů dělám gelové nehty. K modeláži nehtů samozřejmě patří pilníky. Já jsem si do zásoby koupila nějaké z Wishe, ale chtěla jsem zkusit i jiné. Uvidím jaké budou 🙂 Cena balení je 139 Kč. 


Už před pár měsíci jsem si koupila lak od Catrice z řady Luxchrome, který má dělat zrcadlový efekt. V té době jsem si ještě gelové nehty nedělala. Když mi lak dorazil, zjistila jsem, že k němu potřebuji ještě jeden. Ten co se o celý efekt postará. Má název podkladový a vrchní lak. Ten jsem neměla, takže jsem si ho koupila nyní 🙂 Konečně je mohu vyzkoušet. Recenze určitě bude! Cena laku byla 79 Kč. 

Jo, zase zkouším růstové sérum na řasy. Tentokrát je ale z nízké finanční kategorie, nebo jak to nazvat. No jsem na něj hodně zvědavá, protože je opravdu velký rozdíl dát za sérum 2 000 Kč a 75 Kč. Recenze bude!! 

Než přejdu na svíčky, tak tu mám ještě jeden kosmetický produkt. I když je ze sekce pečující kosmetiky. Jedná se o pečující sprchovou pěnu od Nivei ze řady Silk Mousse. Jednu jsem už zkoušela, měla u mě velký úspěch. Tak jsem se rozhodla pro další, akorát s jinou vůní. Hned jsem jí očichala a voní krásně sladce. Představ si karamel a vanilku 🙂 Recenzi určitě napíši! Cena pěny je 123 Kč. 
A teď ti neukážu nic jiného, než jenom svíčky. Lépe řečeno dva vosky a jednu čajovou svíčku. Čím začít? Začnu čajovou svíčkou, která je pro mě novinkou. Značku Country Candle jsem ještě nikdy nepálila, takže jsem na ní velmi zvědavá. A protože má v nabídce i vůni kokosu, která je u mě vždy na prvním místě, tak volba vůně byla jasná 🙂 Cena svíčky byla 49 Kč. 

Vosky od Yankee Candle se snažím kupovat pouze pokud je na ně nějaká sleva. No a protože byla na obě dvě vůně příjemná akce, tak jsem brala oba. Vůni Coconut Splash i Cuban Mojito jsem chtěla zkusit dlouho, tak konečně mám možnost 🙂 První vůně byla za 47 Kč a druhá za 39 Kč. 

Máš s nějakým produktem z mého mini nákupu zkušenosti? 

12 komentářů Přidat své
  1. Hezký nákup, sérum na řasy jsem již kdysi zkoušela a byly to naprosto vyhozené dva tisíce, ačkoliv ty recenze byly téměř zázračné. Snad toto sérum bude fungovat, dej pak vědět!:)
    Sprchovou pěnu jsem zatím neměla, ale hrozně bych ji chtěla vyzkoušet.

  2. Jůůů, pěnu od Nivei musí být super! Miluju vanilku 🙂 krásný nákup Vanessko 🙂 pilníky mi doma také nesmí nikdy chybět 😀

  3. Krásný nákup, já jsem na notinu teď kupovala vosky a sprchové gely hodnota byla kolem 1900,- Kč a nechala jsem si balíček poslat do Florentina, nic jsem neplatila, asi poplatek bude u nižších objednávek. Je pravda že dříve byla doprava na pobočku zdarma. No uvidíme. Já tam nakupuji moc ráda a často 🙂

  4. Sérum máme v práci a posledně nám paní vykoupila zásoby, vzala si všechny 4 co jsme měli s tím, že to je na řasy pecka :D, já osobně nezkoušela.

  5. Na recenzi růstového séra se moc těším!
    U mě na blogu probíhá soutěž s Dermacolem, tak budu ráda za účast:-).

    Měj se krásně
    ByGabra

  6. Ty jo, na to sérum jsem zvědavá. Vídám hodně fotek, kdy to opravdu zabere. Nedavno mi v pr přišlo taky takové nějaké sérum, ale já ho prostě neumím používat a sáhnu po něm jednou za dva týdny, takže samozřejmě výsledek žádný 😀

  7. Skvelé produkty, najviac ma zaujalo to sérum na mihalnice, pretože ak by skutočne fungovalo za takú cenu, tak to by bola dokonalosť! 😀 🙂 A Yankee Candle je klasika, tieto sviečky sú moje najobľúbenejšie 🙂
    What A Fancy World

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *