Zjemňující hydratační krém na obličej, ruce i tělo Nutra Effects – Avon

Ahooj!
Tak jsem tu s poslední recenzí na produkt, který je z řady Nutra Effects, což vlastní značka Avon. Kdo ví, třeba se mi z této řady ještě do rukou někdy dostane nějaký produkt a tahle poslední recenze na blogu nebude poslední. Tím tedy nenápadně naznačuji, že mi všechny produkty, co jsem zkoušela vyhovovaly.

Krém je určen na mazání celého těla, takže nejen na obličej, jak se při první chvílí může zdát. Ale můžeš se s ním namazat celá. To mi na takových krémech přijde fajn 🙂 pokud nemáš citlivější zbytek těla, než obličej, tak není potřeba při mazání pleti sahat po jiném krému, ale můžeš to vzít jedním vrzem. Výrobce krém popisuje tak, že má pokožku intenzivně hydratovat, zjemňovat a to až do sametového efektu a jeho vstřebávání do pokožky má být rychlé. Pokožku má hydratovat až na 48 hodin a to bez pocitu mastnoty.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pojďme se společně podívat, jak to tedy je!
Tenhle produkt už není v té klasické lahvičce, jak jsem vždy při každí recenzi na tělové mléko psala 😀 tenhle krém je v kalíšku, trošku větším kalíšku. Pro představu má 200 ml, což je taková klasická velikost.

Nemám ráda konzistenci krému, kdy je více tekutá, než máslová. Jo, mám ráda hutné až spíše máslové, tuhé krémy. Ale to jsem už zmiňovala v recenzi na tělové mléko ze stejné řady. Také jsem tam hned poté zmiňovala, že od toho tu jsou másla. Tohle není máslo, ale krém!! Proto jsem od něj hutnost čekat nemohla. Konzistence mě proto nezklamala a jsem s ní spokojená. Nejedná se o moc tekutý krém, takže fajn 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Krém se dobře na pleti, krku, dekoltu, rukou ale i zbytku těla dobře roztírá a po celém těle se i rychle vstřebává. Záměrně jsem ze začátku vyjmenovala určité části těla. Proč? Protože mnoho, mnoho lidí na tyhle části – krk a dekolt zapomínají. A to je velká chyba! Přeci jenom na krku, dekoltu a rukou jde stáří vidět nejdříve. Tak ani na tyhle části těla nezapomínej. I krk a dekolt patří k tobě 🙂

Vůně je velmi podobná tělovému mléku, které má extrakt z chia semínek. Tělové mléko jsem popisovala, že voní velmi podobně, jako dětská aviváž. Takže i nějak tak si můžeš představit vůni tohoto krému. Krém je tělovému mléku podobný z jednoho prostého důvodu. I tenhle krém obsahuje extrakt z chia semínek. Proto ta samá vůně 🙂

To že se dobře roztírá a zároveň rychle vstřebává do pokožky jsem už psala, takže s tvrzením výrobce musím souhlasit. Krém dokáže pokožku velmi hezky zjemnit a to až do sametového zjemnění. Hydrataci dokáže udělat také velmi dobrou, pokožka je hezky vyživená už od pohledu na ní. Vůni krém přenese na pokožku, což mám ráda.

Bohužel i u tohoto produkt nejsem schopná říct a potvrdit fakt výrobce, že krém dokáže tohle všechno s pokožkou vykouzlit na nadcházejících 48 hodin. Kdo by to také dokázal, nemýt se a nic nedělat s pokožkou celé dva dny. Ale to, že s ní dokáže tohle všechno, co jsem vypsala udělat na několik hodin dál, tedy na celý den (od rána až do večera) to je pravda! Od rána do večera mi to bohatě stačí.

Složení: 
Aqua, Mineral Oil, Glycerin, Petrolatium, Dimethicone, Ethylhexyl Palmitate, Propylene Glycol, Stearic Acid, C12-15 Alkyl Ethylhexanoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Parfum, Carbomer, Capryly Glycol, Cetearyl Alcohol, Acrylatesic 10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Potassiom Hydroxide, Disodium Edta, Dimethicone, Ceteareth-20, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Salvia Hispanica Seed Extract.
Mažeš si pravidelně krk i dekolt? 
Máš zkušenosti s řadou Nutra Effects? 
Zkoušela jsi tenhle zjemňující hydratační krém z řady Nutra Effects Avon? 
5 komentářů Přidat své
  1. Krk a dekolt si tedy moc nemažu, málokdy si vzpomenu, ale vím, že bych měla častěji. S Nutra Effects asi zkušenost nemám, ale s jinými krémy od Avonu mám, a jejich tělové jsou vcelku fajn:)

  2. Vypadá dobře, já zase moc nemusím tuhé krémy až máslovité, ideálně mám ráda tekutější, ale ne příliš a nejlépe přesně takovou konzistenci, jakou má tento krém. 🙂 Jinak snažím se mazat pravidelně, ale někdy se mi nechce…
    Somethingbykate

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *