Café Rudolf na Náměstí Svobody

Ahoj! Za měsíc únor jsem navštívila kaváren více, než je u mě obvyklé. No už bylo na čase, protože jsem v lednu byla ve skluzu a nemohla jsem na blog přidávat žádné návštěvy kaváren. Hned teď to napravím 🙂

V půlce února jsem s mamkou navštívila kavárnu, která je na místě nově. Dříve tam bývala jiná kavárna, tam jsme spolu chodily moc rády a často! Měly tam vynikající Tiramisu. Netuším, proč se kavárna zrušila nebo jestli se přestěhovala? To nevím. Musím zjistit!

Každopádně ani to nás neodradilo a řekly jsme si, že zkusíme tuhle novou. Stejné místo, maličko změněný interiér, akorát jiná obsluha a kavárna s jiným názvem.

Nová kavárna Café Rudolf se nachází v pasáži Dům pánů z Lipé, která sídlí na Náměstí Svobody v Brně. Prostředí kavárny je klidné, útulné a velké 🙂 nejvíce se mi líbí, že je možnost posezení přímo v kavárně, u baru a nebo uprostřed pasáže, která je historická a krásná!!

My zvolily prostředí přímo v kavárně 🙂 hned při příchodu nás uvítala moc milá a usměvavá slečna, která nám donesla nápojový lístek. Hned na první stránce byla zimní nabídka, ta vypadala skvěle! Celý lístek byl velmi pestrý! Já neodolala a objednala si kokosové cappuccino. Mamka si dala klasické větší espresso se sojovým mlékem.

Kávu nám slečna donesla rychle 🙂 a moc hezky naservírovanou. Ke kávě nám každé donesla sušenky či co, což já nejím a mamka také ne, protože má celiakii.

Nemohly jsme s mamkou zapomenout na fotky 🙂 ty jsou zkrátka nutností při návštěvě kavárny. Kokosové cappuccino bylo dobré, ale na mě bohužel příliš sladké. Velká škoda 🙁

To nemění nic na tom, že do Café Rudolf už nezavítám. Zavítám a ráda, ale nejspíše zvolím klasické Cappuccino.

8 komentářů Přidat své
    1. Luci, nemáš vůbec zač 🙂 určitě se tam při cestě v Brně stav 🙂 doufám, že budeš mít stejně štěstí, jako já a taky narazíš na moc milou obsluhu.

  1. V lete plánujem výlet do Brna, takže určite sa zájdem pozrieť. 🙂 len je škoda tých sušienok, tiež mám celiakiu. 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *