Pleťová voda, oční krém a maska z řady Nature BIOactive – For Life & Madaga

Přeji krásný pátek! Polovina února je za námi, toto letí, hrůza. Vždyť jsem nedávno nastoupila na střední a za necelé 4 měsíce končím? Kam se ty roky prosezené v lavici ztratily? No nebudu vzpomínat, na to budu mít ve stáří času dost 😀 Na dnešní den jsem si pro tebe připravila článek, který je plný recenzí. Ano, nebude tu pouze jedna recenze, ale rovnou tři!

Před několika týdny mě oslovila značka For Life & Madaga, zda bych měla zájem o spolupráci. Spolupráce formou produktů, které otestuji a napíši pro své zlaté čtenářky recenzi na blog! Kdybych takovou nabídku odmítla, udělala bych velkou chybu.

Značka For Life & Madaga není pro mě neznámá. Před několika tedy jsem měla na zkoušku pár vzorečků, ani nevím, kde jsem k nim přišla a co to bylo za produkty. Jen si vybavuji, že jsem s nimi neměla žádný problém, myslím to tak, že mi vyhovovaly.

Výběr jsem měla úplně volný, mohla jsem si vybrat produkty, které chci já. Žádné podmínky! Tak by to mělo být u každé spolupráce..

Zvolila jsem ty, které mě nejvíce lákaly a byly mi nejvíce po chuti. Už nějakou dobu se zajímám o produkty blíže k přírodě, které nejsou plné chemie. Nejen díky škole moc dobře vím, co produkty obsahují za chemie a není jí málo! O to více přemýšlím, co si dávám na tělo.

K testování jsem vybrala tři produkty, všechny jsou ze stejné řady Nature BIOactive.

Řada Nature BIOactive už dle názvu napovídá, že se jedná o něco blíže k přírodě, je to tak! Kosmetika linie nejvyšší  kvality. Produkty jsou z čistě ekologických surovin z kontrolovaného zemědělství, které vlastní BIO a  ECOCERT certifikáty. Produkty obsahují přírodní oleje lisované za studena a jsou navíc v BIO kvalitě. Vyznačují se vysokým obsahem přírodní minerálů, vitamínů a antioxidantů, ty jsou důležité pro pleť! Všechny produkty z řady jsou určené pro všechny typy pleti (komě velmi mastné) a všechny věkové skupiny. Kosmetika je vyráběna velmi šetrnou metodou, která v nich zachovává v BIOAKTIVNÍ funkce. 

Já na testování zvolila oční krém, masku a pleťovou vodu. Celkově řada obsahuje pět výrobků. Dál má v nabídce výživný olej a čistící mléko.

Oční krém jsem nikdy pravidelně nepoužívala, vždy jsem si vystačila s pleťovým krémem. Nikdy mi tento druh krému nepřišel důležitý, vzhledem k mému věku. Postupem času měním názor. Využila jsem možnosti testování a na vyzkoušení zvolila oční krém.

Oční krém je určen na denní i noční péči. 2v1 supeer!! Hodí se pro všechny typy pleti (pokud opomenu velmi mastnou, ale to jsem zmiňovala už na začátku recenze, takhle je to u všech produktů z řady Nature BIOactive) a všech věkových skupin. Celý krém je na bázi přírodních složek. Kompletně vyživý a ochrání jemné oční okolí.

Mezi hlavní aktivní látky, které krém obsahuje patří arganový olej, jojobový olej, olivový olej, slunečnicový olej, bambucké máslo (vše v BIO kvalitě), meruňkový olej (lisován za studena), přírodní vitamín E – Tocopherol, BIO sacharid, Aloe Vera a Zimolez Japonský. 

Složení aktivních a prospěšných látek pro oční okolí má opravdu hojný počet 🙂 

Krém je v luxusní a vzhledově krásné lahvičce, ve stejné je i maska. Lahvička u obou produktů je naprosto totožná. Obsah krému je 30 ml, ale je i možnost zakoupení menší varianty 2 ml.

Dávkování je pumpičkou, žádné šroubování a nanášení krému z kalíšku. Paráda!! Tak je to nejlepší a pumpičkové dávkovače mám nejraději. Konzistence krému je hutná, ale nepřirovnala bych jí k máslu. Je taková, jaká u očního krému má být.

Vůně je velmi příjemná! Při každém nanášení jsem si jí užívala. Byla z krému cítit příroda, čisto, přírodní oleje a extrakty.. Jo, vůně se fakt povedla 🙂

Množství stačí velmi málo. Pokaždé jsem si pomocí pumpičky nadávkovala na bříško ukazováčku množství o velikosti malého hrášku a rozmazala na oční okolí 🙂 během chvilky se krém vstřebal do pokožky a vytvořil ochranu. Žádný mastný, nepříjemný pocit! Oční okolí bylo krásně jemné, rozzářené a vyživené. Tohle jsem okoukala během několika dní a krátkých týdnů při pravidelné aplikaci. Jo, teď ten rozdíl při aplikaci očního krému vidím.

Pokud by tě zajímalo celé složení krému, tak je na webu For Life & Madaga dostupné u všech produktů. Za tohle má u mě značka velké plus, tahle to má málo značek. Cena za plné balení očního krému je 490 Kč. 

Krémová maska je také na bázi přírodních látek. Pleti vytváří sametový vzhled. Aktivní látky obsahuje úplně stejné, jako oční krém. To stejné platí i u balení i množství. Doporučená je pro všechny typy pleti (kromě velmi mastné) a věkové skupiny.

Maska má spíše krémovou konzistenci, ale velmi dobře se na pleť nanáší. Občas mi přišlo, že nanáším krém. Ona se velmi podobně jako krém chová. Po chvilce, kdy masku mám na pleti, tak se do ní postupně vsakuje. Po 10-15 minutách je potřeba masku z pleti smýt nebo stačí odsát papírovým ubrouskem. 

I zde je velmi příjemná vůně, skoro zaměnitelná s krémem. Po smytí masky mě příjemná vůně stále doprovázela. Teď se dostávám k tomu nejlepšímu → sametový efekt. Když jsem si na pleť sáhla, tak byla neuvěřitelně sametově hebká. Fakt, jako bych sahala na samet. Tenhle pocit mě doprovázel i několik hodin poté, dokud jsem na pleť nedala jiné produkty.

Pleť byla krásně rozzářená, vyživená, zklidněná, odpočatá a sametově hebká! Jo, masku jsem si oblíbila velmi 🙂 Cena masky je 360 Kč.

Poslední produkt je pleťová voda, která je z růže damašské společně s BIO šťávou z Aloe Very. Voda je určená k očištění a zklidnění pleti. 

Mezi její aktivní látky patří BIO růžová voda, Aloe Vera, BIO sacharid a hydratační látky. 

Lahvička má klasický odklápěcí víčko. Otvorem se dobře dávkuje množství na tamponek. Nikdy se mi nestalo, že by mi otvor nadávkoval více množství, než by bylo potřeba. Tohle se mi u jiných vod stává často. Voda je čirá, bez jakéhokoliv zabarvení.

Vůně vody je také moc příjemná. Dodává pleti ještě větší svěží pocit. Velmi příjemně pleť osvěží, vyčistí, zároveň nevysušuje, ani nedráždí. Při žádné aplikaci jsem pleť neměla začervenalou, či jinak podrážděnou. Lahvička má 150 ml a stojí 360 Kč. 

Tímhle jsem se dostala na závěr testování 🙂 jak je vidět, tak všechny produkty mé pleti naprosto vyhovovaly. Vřele je mohu doporučit dál a značka For Life & Madaga si mě získala 🙂 určitě do budoucna vyzkouším i jiné produkty, které má v nabídce.

 

Znáš kosmetiku For Life & Madaga? 

Používáš oční krém?

7 komentářů Přidat své
    1. Nemáš vůbec zač 🙂 ráda jsem tě seznámila se značkou, kterou jsi doposud neznala 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *