Rozjasňující paletka Strobe´n Glow Kit – Gosh

Dnešní recenze bude plná třpytu 🙂 pokud ti v make-up looku nesmí chybět rozjasňovač, tak tahle recenze patří tobě. Už to bude několik měsíců, kdy jsem recenzovala rozjasňovač od značky theBalm, což byl můj zároveň první produkt od téhle značky. Pak se mi do rukou dostala tahle paletka čtyř rozjasňovačů.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Mary Lou jsem si chtěla šetřit a když se mi objevilo při používání kousek pánvičky, tak jsem jí schovala k sobě do šuplíku v toaletním stolku a sáhla po téhle paletce rozjasňovačů Strobe´n Glow Kit od Gosh. Očekávání od paletky jsem měla velké, asi kvůli předešlé Mary Lou. To byla chyba!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tahle zkušenost s Gosh produktem nebyla má první. Vlastním ještě sérum na obočí, ale to jsem v té době ještě nepoužívala. Teď ho už používám a pečlivě sepisuji fakta k recenzi 🙂

Paletka je takové 4v1. Obsahuje bílý, zlatý stín pro zvýraznění a další stíny pro definici a lesk.  Stíny by měly rozzářit pleť, dodat lesk a zář. Konzistence je krémová, stíny lze lehce mezi sebou různě namíchat a díky tomu si vytvořit vlastní odstín. Hodí se pro všechny typy pleti 🙂 neobsahuje žádné parfémy, parabeny, lanolin, zinek a navíc je vhodná i pro vegany. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Začnu jak jinak, než balením. To je celé z plastu, takový ten klasický tvrdší kosmetický. Nic extra, ale ani nic nekvalitního. Jen to otvírání je horší. Hůře se mi paletka otvírá, ale vždy si poradím a není to tak hrozné (ono s delšími nehty se holt mnoho věcí hůře otvírá :-D).

Paletka tedy, jak už je vícekrát zmíněné obsahuje celkově čtyři odstíny, ale při smíchání jich obsahuje mnohem více 🙂 stačí si štětcem namíchat různé odstíny mezi sebou a vytvořit si dle vlastní fantazie svůj odstín, což mi přijde skvělé! I já to tak často dělám.

Konzistenci bych úplně neoznačovala za krémovou. Není taková ta suchá, ale krémovou si přestavuji maličko jinak. Pigmentované jsou všechny stíny dobře, ale na Mary Lou to nemá!! Teď se dostávám k tomu bodu, co mě na paletce nejvíce štve a zároveň i mrzí. Jo, bohužel se jedná o prášivost. Stíny, ať už štětcem sáhnu do jakéhokoliv, tak práší a celkem dost. Takže při každém použití si napřed štětcem objedu okolo stínů, tam nachytám na štětec plno „prášku“ a až poté si štětcem najedu do vybraného odstínu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nejčastěji se rozjasňovač nanáší na lícní kosti, hned pod něj se nanáší tvářenka, dále pod obočí, do vnitřního koutku oka, most nosu a nad horní ret. 

Paletku používám, protože stíny na pleti nevypadají vůbec špatně. Pigmentované jsou dobře, výdrž je skoro celodenní, i když není tak úžasná, jakou bych od rozjasňovačů očekávala, ale ta prášivost mě mrzí.

Složení:
Talc, Mica, CI 77891 Titanium Dioxide, Magnesium Myristate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Aluminium Starch Octenyl Succinate, Dimethicone, CI 77491, Iron Oxides, Nylon 12, Polymethyl Methacrylate, Silica, Dipentaerythrityl Hexahydrocystearate Hexatearate Hexarosinate Ethylhexylglycerine Dehydroacetic Acid, Polysorbate 20, Salicylic Acid, Phenylpropanol, Dimethiconol, Tin Oxide, Propane Diol, Caprylyl Glycol, Stearic Acid, Palmitic Acid, CI 77499, Iron Oxides, CI 77742, Manganese Violet, Lauric Acid, Tocopherol. 
 
Cena cca 500 Kč za paletku je dle mého vysoká, když porovnám kvalitu s rozjasňovačem Mary Lou (jo, zase se budu opakovat). Raději budu mít jeden stín, který je kvalitní, než čtyři prášivé. 
Používáš rozjasňovač? 
Jaký je tvůj nejoblíbenější? 
Máš raději jednotný nebo paletku? 
Máš zkušenosti se značkou Gosh, nebo přímo s touhle paletkou? 
9 komentářů Přidat své
  1. Já mám stejný rozjasňovač od theBalm a asi u něj i zůstanu po přečtení tvoji recenze 🙂 Jsem s ním nadmíru spokojená! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *