Skořice na celulitidu? Dopřej si skořicovou masáž – Topvet

Krásnou středu přeji,
máš ráda masáž? Pokud ano, tak tahle recenze, respektive tento produkt bude pro tebe skvělý, takže doporučuji pokračovat ve čtení 🙂

Znáš českou kosmetickou značku Topvet? V začátcích blogu jsem o ní psala recenzi na bambucká másla. Recenzi lze určitě ještě dohledat, pokud by tě zajímala 🙂 Masážní gel je trošku z jiného soudku produktů, než bambucké máslo. Přeci jenom ale jedno společné to má. Vůni! Ta je skvělá jak u gelu, tak si pamatuji i na božské vůně bambuckých másel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jak už jsem v začátku recenze nakousla, tak se jedná o 100% českou výrobu a to já s chutí mile ráda vždy podpořím. První její představení proběhlo v 90.letech, kdy jí založil Dr. Jiří Pantůček. Suroviny na výrobu produktů mají nejvyšší kvalitu a jsou označované za BIO. Ani jeden z výrobků značky Topvet neobsahuje ropné látky, konzervanty, syntetická barviva ani parfémy, GMO a jsou vhodné i pro vegany, protože neobsahují živočišné látky a nikdy žádný produkt nebyl testován na zvířatech (nikdy ani nebude). Krásné je jejich podpora pro nadaci KRTEK, která podporuje dětskou onkologii. 

Skořicový masážní gel je pomocníkem pro odbourávání tuků. Kdo má rád masáže a vůni skořice, tak by měl recenzi následovat 🙂

Gel podporuje odbourávat tuky, zmírňovat projev celulitidy nebo jít preventivně proti ní. Jeho vůně neboli vůně skořice je takovou třešničkou na dortu. Mezi jeho účinky patří zpevnění, vypínání a vyhlazení pokožky, viditelné zmírnění celulitidy. Vysoký obsah skořicové silice pomáhá při aktivitě prohřát namazané místo a tím rozšíří cévy, což je následkem odbourávání tělesného tuku v pokožce. Masáž (aplikace) gelu se doporučuje před sportovní/pohybovou aktivitou, ale není to nutné. Jen je poté gel účinnější.

Masážní skořicový gel Topvet je dostupný ve dvou velikostech balení. Buď 250 ml nebo 500 ml, já si přes Notino koupila rovnou to větší balení, pročpak budeme troškařit 😀 Dokonce jsem někdy i zahlédla, že v nabídce mají i 3000 ml, to se bude hodit např. pro salony.

Než kelímek poprvé otevřeš, tak je třeba odstranit ochranný pásek, což je taková pojistka na kelímku. Nevím co jsem čekala, ale po otevření mě překvapila barevnost gelu. Jakou barvu by sis ty představovala? No nebudu tě dlouze napínat, ale gel má rudou barvu. Vím, že to dělá ta skořice, ale že až tolik, to jsem nečekala.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Z vůně jde ihned poznat, že se jedná o skořicový gel 🙂 já skořici miluji, přidávám si jí do kaší nebo jogurtu, mňam.. takže vůni gelu jsem si ihned zamilovala. Jde znát, že vůně není žádná uměla, naparfemovaná. Je příjemná 🙂 kdo má rád skořici, tak s ní bude spokojen.

Ke konzistenci nemusím nic moc psát, zkrátka gel. Co víc ke gelu psát 🙂 každopádně se s ním pracuje dobře. Mám namysli to, že se dobře roztírá a ještě lépe se s ním pokožka masíruje. Díky vůni mě samotnou masáž mé pokožky bavila 🙂 i když lepší bude masáž vzájemná, co si budeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jelikož má skořice hřejivý efekt, tak je gel skvělý nejen na prokrvení pokožky, ale klidně i zimní masáž při bolestech kloubů, atd.. rozhodně se gel nemusí využívat pouze k odbourávání tuku.

Doporučená aplikace od výrobce je mazání gelu několikrát denně na určité tebou vybrané partie a to 5-10 minut před sportovní aktivitou. Já si gel nemažu denně, natož několikrát denně 🙂 zkrátka když se mi chce, tak si ho namažu. Musím ale říct, že po namazání gelem na pokožce cítím mírně zahřátí, ale není to nepříjemné, jak jsem to kdysi měla u jiného gelu, který byl na stejném principu (ale obsahoval jinou pálivou látku). Gel se po vmasírování do pokožky hezky vsákne, což pocítíš díky mírnému pálení (je to příjemný) a rozhodně ti v ničem nepřekáží. Nemusíš mít strach, že by se do pokožky nevsákl a zůstal jakby na ní. Rozhodně se při aplikaci vyhni sliznicím, atd..!! Nelekni se začervenalé pokožce. Je to normální, aspoň víš, že gel funguje. 

Já jsem toho názoru, že žádný krém nebo gel nikoho nezbaví celulitidy. To by jsme pak měli hladkou a bezchybnou pokožku každý. Ale pomoci k hladší a bezchybné pokožce při pravidelnému pohybu, pitnému režimu, vyhovující stravě gelem nic nezkazíš 🙂

Složení: 
Aqua, Glycerin, Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil, Carbomer, Alcohol Denat, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hydroxide, CI 16185, Cinnamal, Cinnamyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Eugenol, D-Limonene, Linalool. 

500 ml gelu stojí 119 Kč. 

Znáš českou značku Topvet?
Voní ti skořice?
Máš s takovým nebo jiným masážním gelem zkušenosti? 

6 komentářů Přidat své
  1. Já mám velmi dobrou zkušenost se Skořicovým olejem od Renovality 🙂 Jinak tuto značku neznám,děkuji za tip!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *