Zvláčňující krém na nohy, co voní po avokádu – Oriflame

Jednu dobu jsem ujížděla na krémem na nohy. Bylo to minulou zimu. Nešla jsem spát bez toho, aniž bych si nenamazala nohy. Fakt nebyl večer, co se mi tohle nestalo. Teď už jsem do toho opustila a klidně si dva, tři večery nohy nemažu a nic se neděje 😀

Krémy, ať už jsou na nohy, tělo, pleť ruce to je mi jedno stále zbožňuji 🙂 Jo, koupě nějakého voňavého, vláčného krému je skvělý. Nejvíce na nich mám ráda ten postup, natírání na pokožku, následné vstřebávání, vůně a účinek, jak je potom pokožka hebká. Nějak jsem se do toho popisování vžila, omlouvám se!! 😀

Od tohoto krému jsem měla velká očekávání, protože zvláčňující účinek má přímo už v jeho samotném názvu, takže jsem od něj echt očekávala pořádné zvláčnění. Což by měl dělat každý krém i ten, co to v názvu nemá. Ale známe to. Každý tohle opravdu nedělá. Velká škoda. Od čeho pak ty krémy jsou.

 

Výrobce Oriflame krém popisuje jako noční zvláčňující krém na nohy s avokádem a aloe verou, neboli s jejich extraktem. Nohám poskytuje během noci bohaté intenzivní zvláčnění, které je účinné i na tu nejvíce tvrdou pokožku chodidel. Pomáhá odpočinout nohám po těžké zátěži. Je dermatologicky testován. 

Líbí se mi celkový vzhled krému. Líbí se mi na něm ta světle zelená a to zrovna tuhle barvu úplně v oblibě nemám 🙂 ale pravda je, že barvu avokáda ráda mám, ale musí to být takové to zralé, které je krásně světle zelenkavé.

Velikostně mi krém vyhovuje. Má 75 ml, což je dle mého naprosto dostačující a při pravidelném používání mi na několik týdnů vystačí. Pokud na krém v katalogu neprobíhá žádná akce, tak je za plnou cenu 159 Kč. 

Konzistenci má akorát, není ani moc tuhá ani příliš tekutá. A díky ní se roztírá velmi dobře 🙂 s vůní krému jsem spokojená moc. Jedná se o jemnou vůni aloe vera a maličké špetky avokáda. Avokádo samo o sobě žádnou intenzivní vůni nemám, ale úplně bez vůně také není!

K intenzivní hydrataci nohou stačí malé množství krému, takže ta tubička mi vydrží pár měsíců určitě 🙂 a to já ráda. Mám ráda, když nemusím nanášet velké množství krému. Přece by u každého krému měla stačit troška, ale není to tak u všech.

Musím souhlasit s tvrzením výrobce, že tenhle krém opravdu pokožku zvláčňuje! Já jsem nenašla nic, co by mně na něm vadilo. Vůbec nic. Netrpím na tvrdou pokožku chodidel, takže nedokáži posoudit, zda si poradí i s velmi tvrdou kůži.

Ale nepatřím ani k těm, co se o pokožku chodidel nemusí starat a mají jí po celý rok jemnou. Díky nepravidelnému mazání tímto krémem jí hebkou a vláčnou mám!! To je výhra 🙂

Složení: 
Aqua, Urea, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Caprylic Triglyceride, Sodium Cetearyl Sulfate, Ceteareth-12, Methylparaben, Imisazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Dimethicone, Propylparaben, Parfum, Panthenol, Persea Gratissima Oil, Limonene, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal. 
 
Používáš krémy na nohy? 
Jaký je tvůj oblíbený? 
Máš ráda v kosmetice extrakt z Aloe Vera a avokáda? 
10 komentářů Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *