Parfémovaná voda Luminata – Avon

Krásnou voňavou středu, přesně tenhle pozdrav se dnes hodí 🙂 celý článek bude o voňavém produktu.

Parfémovaná voda Luminata je od značky Avon. Já k téhle značce mám svůj osobitý vztah z jednoho jediného důvodu, vždy mi připomene dětství. Od Avonu jsem měla své první kousky kosmetiky, když jsem se o ní začala zajímat 🙂 proto k ní vždy budu mít kousek blíž, než ty ženy, které tuhle značku moc nemusím, což naprosto chápu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Výrobce tuhle vůni popisuje jako přirozenou ženskou krásu a eleganci, která skvěle podpoří přirozený půvab žen. Zařazuje se mezi květinovo-ovocné vůně, která je vhodná spíše pro romantické ženy a pro hodí se pro každou příležitost.

Hlava je složena z hrušky a maliny, srdce je pivoňka a základem jsou dřevité tóny.

Vůně se prodává ve dvou velikostech. Větší má 50 ml a menší 10 ml. Já mám obě varianty. Jedna mi leží doma na toaletním stolku a druhou menší nosím v kabelce. Parádně vymyšleno! Za tohle Avon musím pochválit 🙂

Mé hodnocení vůně musí začít jednoznačně u flakonku 🙂

Flakonek ve větším provedení (50 ml) je moc pěkný, tedy alespoň mně se moc líbí. Svým tvarem mi připomíná diamant a líbí se mi, že se nejedná o klasický tvar. Jak se líbí tobě? U menšího flakonku je tvar už klasický, jako i jiných velikostně stejných vůni značky Avon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teď se dostávám k samotné vůni. Pokud nemáš ráda květinové vůně, které nejsou těžké, ale spíše lehčí a nasládlé, tak vůně Luminata nebude pro tebe. Luminata je opravdu květinová, až ovocná vůně 🙂 Avon jí popsal a doporučil skvěle, zkrátka pro romantickou ženu. Nejvíce z ní cítím pivoňku a pak maliny. Ostatní složky vůní jsou hodně vzadu a jdou cítit lehce.

Vůně bude jednoznačně skvělá na jaro, které mám teď 🙂 takže paráda. Já vůni dostala k Vánocům a konečně jí mohu začít pravidelně používat. Do teď jsem jí používala jenom na výjimečné události.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intenzita a výdrž je u každé ženy jiná. Na mně vydrží cca 4 hodiny. Během 4 hodin se lehce vytrácí a ztrácí na intenzitě. Mně to ale nevadí, počítala jsem s tím. Přeci jenom se nejedná o parfém, ale pouze o parfémovanou vodu a v tom je velký a zásadní rozdíl, na který je třeba myslet!!

Cena za 50 ml je 336 Kč a za 10 ml je 89 Kč a obě varianty lze zakoupit na Notino.cz!

Jaké máš zkušenosti s vůní od Avonu?

Máš ráda květinové a ovocné vůně?

8 komentářů Přidat své
  1. Dřív jsem vůně z Avonu používala hodně, teď už ale celkově z Avonu moc neobjednávám 🙂 jinak mám ráda takový mix květinové i ovocné vůně zároveň 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *