Červená rtěnka v tužce – Elizabeth Arden

Přeji krásné pondělí! Dnes tu mám recenzi na produkt, který patří do dekorativní kosmetiky 🙂 jedná se o rtěnku v tužce od značky Elizabeth Arden. Dokud se mi rtěnka nedostala do rukou, tak jsem značku neznala.

Kosmetická značka Elizabeth Arden patří pod značku Revlon, ta je má velmi oblíbená 🙂 hlavně co se make-upu týká. Jméno dostala podle své zakladatelky Elizabeth Ardenové, jako skoro každá jiná značka 😀 nic neobvyklého. Ve své nabídce má nejen kousky z dekorativní a pečující kosmetiky, ale také parfémy.

Já mám zatím pouze jednu jedinou zkušenost a to s touhle rtěnkou. S jinými produkty zkušenosti nemám, ale třeba se to časem změní 🙂

Rtěnka v tužce má za úkol perfektně zvýraznit rty a dodat jim krásnou červenou barvu. Aplikace je snadná a díky jejímu odolnému složení zajistí bezchybný vzhled na celý den. S rtěnkou jsou rty svůdné a neodolatelné!

Netuším, zda dříve rtěnka byla dostupná ve více odstínech. Ale nyní je na e-shopu dostupná pouze v jednom jediném odstínu a to v tom, ve kterém ho mám já 🙂 jedná se o odstín Truly Red. Odstín, který je dokonale rudý, sexy a svůdný 🙂

Vzhledově je tužka hezká, ale dle mého neodpovídá počáteční ceně, která byla před slevou. Kvalita tam určitě je, vzhledově je také pěkná, ale plnou částku bych do ní rozhodně nebyla ochotná investovat.

Barva je nádherná!! Přesně takovou si představím pod pojmem červená rtěnka 🙂 ano, jedná se o velmi odvážný odstín, který si neodváží vzít každá žena, ale je to velká škoda. Myslím si, že takový odstín sluší každé ženě 🙂 a každá by jsme měly mít nějaký takový odstín, i kdyby jsme si ho měly na rty aplikovat pouze párkrát.

Textura rtěnky je velmi jemná a lehká. I když je rtěnka v tužce a ne jako klasická rtěnka, tak i přesto se na rty aplikuje snadno a rychle 🙂 dokonce k rtěnce nepoužívám ani konturovací tužku.

Rtěnka rty nehydratuje, ale ani nijak extra nevysušuje 🙂 nevytváří krustu, ani nepříjemný pocit na rtech. Výdrž rozhodně není celodenní. Ale rtěnka dá bezchybný vzhled na rtech slabé 3 hodiny, pak je třeba obnovit 🙂

Z rtěnky mám smíšené pocity. Za tu částku, za jakou je nyní, což je za pusu se vyplatí koupit 🙂 ale za plnou cenu určitě ne 🙂 na trhu jsou lepší rtěnky za stejnou částku.

Nevím, jestli se rtěnka stahuje z prodeje nebo se jedná o nějaký produkt z velmi staré kolekce, ale nyní stojí na e-shopu kolem 50 Kč. Původní cena byla 499 Kč.

 

Znáš značku Elizabeth Arden?

Nosíš ráda červený odstín na rtech?

11 komentářů Přidat své
  1. Značku znám, ale nic jsem od ní ještě neměla. Každopádně tento odstín je krásný, já moc rtěnky nenosím a ve výrazných se necítím, ale moc se mi na ostatních líbí:)

    1. Terko, rtěnku jsem zatím ořezat nezkoušela, nebylo třeba, takže bohužel nemohu posoudit 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *