Čistící náplasti na nos s bambusovým uhlím – TianDe

Ahoj kočky, každá určitě řešíme problémy s černými tečkami na nose, bradě a celkově na pleti.. Že se nepletu?

Vyzkoušela jsem tuším celkově dvě značky, které ve své nabídce mají náplasti na nos. Nejvíce mi vyhovují náplasti od značky Nivea, ale ty jsou dle mého příliš drahé, ale jako kup jednou za čas proč ne :))

O značce TianDe jsem už kdysi psala pár recenzí 🙂 a do budoucna jich plánuji ještě více..

Tyhle náplasti na nos výrobce popisuje jako skvělé náplasti s vynikající absorpční schopností, jemně odstraňuje černé tečky a jiné nečistoty z povrchu pleti, zároveň čistí a stahuje póry. Náplast obsahuje bambusové uhlí.

Zde je zbytečné hodnotit obal, když se jedná pouze o sáček 🙂 zbytečná ztráta času. Rovnou se vrhnu na hodnocení samotné náplasti!

Náplast je na klasické průhledné fólii, není v žádném dalším sáčku. Jinak je samostatná náplast černá, tudíž krásně lze na ní po sundání z nosu vidět všechny nečistoty, co z nosu vytáhla. Použití náplasti je klasické, jako u jiných.

Bílou stranou se přilepí pomocí navlhčení na nos a nechá se 10-15 minut působit. Výrobce aplikaci doporučuje dle potřeby použít 1-3x týdně, což já provádím maximálně 1x týdně.

Náplasti lze tuším že zakoupit v balení po více kusech, když jsem se dívala na různé e-shopy, kde je prodávají, tak v nabídce mají pouze po jednom kusu, takže tohle tvrzení nemohu zajistit, že takhle opravdu je. Jeden kus náplasti stojí okolo 30 Kč, což je velmi slušná cena!

Po více jak 10 minutách jsem náplast z nosu sloupla a viděla jsem, co všechno z něj dokázala vytáhnout. Opravdu vytáhla, sice ne nějak moc, ale to asi žádná náplast nedokáže, ale něco ano. Nos jsem po sundání měla maličko černý, kvůli extraktu z bambuckého uhlí, ale pomocí vody a dočištění tonika na stažení pórů šlo všechno krásně pryč.

Určitě pokud se náplasti používají pravidelně, společně s jinými, dalšími, čistícími produkty, tak je to na pleti a hlavně tedy nosu vidět!

Tahle značka má ve své nabídce tuším dva druhy těchto náplastí, já nyní měla možnost vyzkoušet oba, takže se po nějaké době můžeš těšit i na recenzí druhé masky 🙂 

 

Máš zkušenosti se značkou TianDe?

Používáš nějaké náplasti na čistění nosu?

8 komentářů Přidat své
  1. Podle mého názoru je nos přesně takovou tou částí obličeje, kterou spousta lidí nemá rádo, protože se jim nelíbí, jak zrovna ten jejich nos vypadá, a tak se to snaží všemožně upravovat, viz. třeba toto. Právě tyhle náplasti ale vypadají docela zajímavě, bohužel u mě by ale asi neměly moc využití, proto nad koupí nebudu snad přemýšlet a třeba mě inspiruje něco v dalších článcích 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *