Olejové sérum – Onclé

Krásné pondělní ráno 🙂 dlouho tu nebyla recenze na takový produkt, který budu recenzovat nyní. Vlastně ani nevím, jestli jsem někdy na podobný produkt recenzi psala.

Značku Onclé jsem vůbec neznala, až nyní s olejovým sérem. Značka Onclé je česká značka, takže o to víc její výrobek ráda používám 🙂

Luxusní olejové sérum Onclé s kmenovými buňkami hloubkově obnovuje, zpevňuje a chrání pokožku a účinně bojuje proti striím, celulitidě.

Obal nijak extra popisovat a hodnotit nebudu. Líbí se mi matný design lahvičky a překvapivě mi ani nevadí, že není průhledná, i tak lze přes světlo vidět, kolik oleje ještě zbývá 🙂 velmi mi vyhovuje dávkovač, střička, která olej nadávkuje vždy stejně 🙂 párkrát si šplíchnu do dlaně a rozetřu všude, kde potřebuji. To znamená stehna a občas i bříško.

Olej krásně voní 🙂 jeho parfemace je opravdu příjemná! Roztírání je jako u klasického oleje. Měla jsem menší obavy, jak se olej bude do pokožky vstřebávat, ani tady není žádný problém. Pokud oleje na pokožku nenaneseš až příliš, tak se během chvilky do pokožky krásně vstřebá. Opravdu během chvilky 🙂

Pokožku nádherně vyživý, regeneruje, posílí, hydratuje, zjemní, provoní a hlavně dodá pružnost. Olej používám už několik týdnů, tuším, že takový 2 měsíce to už bude. Používám ho na výše vypsaná místa pravidelně. Jo, občas se stane, že zapomenu, nebo nejsem doma a sebou si ho neberu. Během těch několika týdnů jsem si všimla, že je pokožka jiná 🙂 no používání oleje na ní je znát! Opravdu se mi velmi viditelně zmírnila, až skoro vymizela celulitida, i když samozřejmě olej na tom nenese celé následky, ale je třeba pohyb, hodně pít, atd.. No vždyť to znáš!! 🙂

Sice olej nestojí pár korun, ale jeho cena se pohybuje okolo 500 Kč, ale opravdu stojí za to! Je ho 200 ml a tohle množství vydrží dlouho. Já i po několika týdnech olej stále mám a jsem někde v půlce lahvičky.

Složení: 

Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Silybum Marianum Seed Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Squalane, Glycerin, Aqua, Apium Graveolens Callus Extract, Rosa Canina Fruit Oil, Tocopherol, Parfum. 

 

Na e-shopu Notino.cz olejové sérum nyní koupíš v akci za 449 Kč

 

Znáš značku Onclé? 

Používáš na svojí pokožku nějaké olejové séra?

3 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *