Bio kokosový olej s vůní čokolády – Soaphoria

Ahooj 🙂 dnes tu pro tebe mám recenzi na bio produkt. Přírodní produkt, který je od značky Soaphoria. Určitě ti značku Soaphoria nemusím zdlouhavě představovat. Rozhodně ti není neznámá 🙂

Ale i tak něco málo o značce napíši..

Jedná se o značku ze Slovenska, která se specializuje na výrobu a prodej organické kosmetiky. Jejím výsledkem jsou produkty, které jsou ručně vyrobené! Z 90% jejich výrobky neobsahují živočišné látky. Jsou balené do snadno recyklovatelných obalových materiálů.

Kokosový olej je již mnoho let velmi oblíbeným produktem a je všemi známo, že se doporučuje téměř na všechno 😀

Pak se lidé dělí na dvě skupiny. Ti kteří ho opravdu na vše doporučují a pak jeho odpůrci. Já patří spíše k těm odpůrcům, ale i přesto mám doma dva druhy kokosového oleje. Tenhle a pak ještě z Lidlu, který je obyčejný, což znamená bez vůně.

Tenhle bio kokosový olej s názvem ,,Nebeská čokoláda“ voní po jak jinak, než dokonale sladce po čokoládě. To je co? Sen 🙂 ta vůně je tak lákavá, že mám někdy chuť si ho jen tak dát na lžičku. Ale takhle neee, ten se používá k něčemu jinému a k čemu? Na to se podíváme právě teď!

Vhodný je např.: péče o pokožku – s olejem bude hydratovaná, zvlhčená, redukuje tvorbu vrásek a odlíčí make-up. K péči o tělo – hydratuje tělo po sprchování, léčebná koupel. Domácí zubní pasta, hydratuje rty, lubrikační prostředek, přírodní ústní voda, přírodní deodorant, léčba a dezinfekce poranění, krém na popáleniny od slunce, k masáži, domácí přírodní repelent, k léčbě oparu, olej k péči o nehty, k péči o vlasy a domácí peeling.

Olej je v krásné recyklovatelné skleněné dózičce, která se skvěle hodí i jako dáreček 🙂 určitě potěší a obdarovaný jí po spotřebování může dál k něčemu využít, což je skvělé!

Obal má 125 ml, což je celkem málo. Nebo mě to při prvním dostání do rukou přišlo. Přišlo mně to, jako takové dárkové balení, ale nevadí. To je pouze můj problém 🙂

Bio kokosový olej Chocolate Heaven Soaphoria mimo sám sebe je dále smíchaný s Theobroma Cacao Fruit Extract, což je v překladu kakaovník pravý. Nic víc kokosový olej neobsahuje!

Kokosový olej sám o sobě obsahuje antioxidanty – vitamíny A, C a E, mastné kyseliny – kyselinu kaprylovou, kaprovou, laurovou, myristovou, palmitovou a olejovou.

Kakaovník pravý také obsahuje antioxidanty, vysoké množství polyfenolů, oligomerních procynanidinů a jiných flavonoidů.

 

Já jsem s tímhle bio čokoládovým kokosovým olejem velmi spokojená 🙂 jak obalem, který mohu dál po spotřebování různě využít, tak i s dokonalou vůní. Jinak co se účinků týče, tak se jedná o klasický kokosový olej, jako každý jiný. Co jiného, extra bych po něm také chtěla, co? 😀

 

Pokud zrovna čokoládovou vůni nemusíš, tak Soaphoria má ve své nabídce kokosových olejů i jiné vůně. Např.: Babiččina zahrada (bylinky), Citrusová bomba (citrusy), Levandulové pole (levandule), Meduňková limonáda (meduňka), Mléčné potěšení (vanilka), Ovocný sad (lesní plody), Romantická růže (růže) a Soapgasm Žena (vnitřní krása ženy).

 

Bio kokosový olej zakoupíš za 197 Kč na e-shopu Notino.cz 

 

Používáš kokosový olej, pokud ano, tak k čemu?

Ke které skupině ohledně oleje patříš?

Máš ráda kosmetickou značku Soaphoria?

4 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *