Matná tekutá rtěnka Lip Lingerie v odstínu 23 – NYX

Krásnou středu přeji! Dnes jsem tu s recenzí na tekutou rtěnku s matným finišem od mé oblíbené značky Nyx. K téhle značce mám osobní vzpomínky a cit, protože jsem mohla být součástí jejího uvedení k nám do republiky 🙂 a to byla parádní akce!

Nyx má v nabídce mnoho produktů na rty. Od rtěnek, až po lesky různých odstínů.

 

Tohle není má první rtěnka od Nyxu a už vůbec ne má první tekutá s matným finišem. Proto jí mohu opravdu pečlivě zrecenzovat a „porovnat“ s ostatními od konkurence či stejné značky.

Tekutá rtěnka s matným finišem Lip Lingerie Nyx v odstínu 23 je vhodná pro všechny rty, ať už jsou malé či velké 🙂 co se líčení týče, tak se hodí na jakékoliv. Je jedno, zda si jí vezmeš na na významnou událost, do práce, školy a nebo jen na kávu s kamarádkou 🙂 jak se říká, tak má všestranné využití!

 

S tekutou rtěnkou mají rty vypadat plně a působit zdravě. Její textura je krémová s matným efektem. Nanášení by mělo být pomocí pěnového aplikátoru jednoduché. Tak se pojďme mrknout, jestli tohle všechno opravdu rtěnka splňuje! 

Obal vezmu jen ve zkratce, aby se neřeklo, že jsem se na něj úplně vybodla a přeci jenom i on je její součástí.

Mně osobně se obal líbí. Není ničím přeplácaný, extra poutavý, ale ani na mě nepůsobí nijak lacině a nehezky. Líbí se mi font, který výrobce na obal použil 🙂 a plast nepatří k těm nejlevnější, takže vydrží. Úplně v klidu si rtěnku můžeš tahat v kabelce nebo kosmetické taštičce.

 

 

 

Jak už jsem maličko zmínila, tak aplikátor patří k těm „pěnovým“. Jedná se o klasický aplikátor, který je u mnoha lesků na rty. Není to štěteček, což jsem ráda, ty já nemusím. Musím s výrobcem souhlasit, že se s ním rtěnka na rty velmi dobře a jednoduše nanáší 🙂 i když pro někoho s menšími rty by mohl nastat menší problém, zdá se mi, že je aplikátor větší, než jsem zvyklá u jiných produktů.

Já osobně malé ani velké rty nemám. Své vlastní rty mám tak akorát, takže já s jeho aplikací neměl sebemenší problém 🙂

Odstín 23 jsem si já osobně nevybrala. Už si přesně nepamatuji, jak jsem k rtěnce narazila, ale hádám, že jsem jí někde vyhrála 🙂 protože kdybych si vybírala já osobně odstín rtěnky, tak si jednoznačně vyberu jiný. Ano, chtěla jsem vždycky nějaký hnědý, ale jen lehce. Tenhle je na mě až moc hnědý. A bohužel odstínově ke mně ani moc nejde, nebo teda já si to myslím. Proto tenhle odstín nenosím. Nosila jsem ho pouze při testování, abych byla schopná ti sepsat tenhle článek 🙂

 

Jinak vše ostatní rtěnka naprosto splňuje, tak jak píše výrobce. Textura je krásně krémová, na rtech nevytváří žádnou nepříjemnou, ani nehezkou krustu. Pokud by tohle rtěnka dělala, tak bych s ní určitě „kámoška“ nebyla! Matný finiš na rtech vytváří moc hezký a hlavně příjemný. Opravdu rtěnka je na rtech moc příjemná, až bych řekla sametová. Fakt škoda toho mého odstínu 🙁

Výdrž tekuté rtěnky je také parádní. Na rtech mi vydrží několik hodin a stále vypadá hezky, žádné vynechání, smývání z rtů, ani drolení. Nic takového od nic nečekej!

Malý tip pro tebe! Než si rtěnku na rty budeš nanášet, tak si udělej jakýkoliv peeling nebo scrub rtů. Ten ti pomůže sundat suchou kůžičku a jiné nedokonalosti a pak bude efekt rtěnky na rtech ještě krásnější! 

Tekutou rtěnku s matným finišem zakoupíš za 195 Kč na Notino.cz 

 

Nosíš tekuté rtěnky s matným finišem? 

Máš zkušenosti s touhle rtěnkou? 

Líbí se ti tenhle odstín? 

Jaká je tvá nejoblíbenější tekutá rtěnka s matným finišem?

4 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *