Žlutá řasenka True Colour – Avon

Krásné úterý přeji!

Pro dnešek tu mám recenzi na řasenku od velmi známé značky, která je mnou oblíbená již několik let. Dalo by se říct, že jsem se s ní začínala malovat 🙂

Rozhodně se nejedná o mojí první řasenku od Avonu. Měla jsem jich spousty, z různých kolekcí. Tahle je True Colour.

Nejde si jí nevšimnout díky velmi výraznému odstínu obalu. Křiklavě žlutého obalu si v katalogu všimne každá 🙂

Řasenka slibuje prodloužení délky řas, plný objem, dlouhotrvající efekt, nemá slepovat řasy a rychle a jednoduše se aplikuje.

Materiál kartáčku se odvíjí od typu řasenek. Pokud chceš řasenku, která ti řasy prodlouží a následně oddělí, tak hledej právě tento typ kartáčků. Naopak pokud chceš od řasenky objemový efekt, zaměř se na kartáčky, které jsou baculaté a velké 🙂 nejběžněji jsou to ty štětinkové. Ty Avon má také a jsou skvělé!!

Jak jsem již zmiňovala, že tento typ kartáčku nemusím, tak uznávám, že není vůbec špatný u řasenky True Colour. Tyhle kartáčky jsou vhodné pro malé oči, což já nemám, ale nemám ani moc velké. Zkrátka takové akorát, něco mezi 🙂 a velikostně mi kartáček naprosto vyhovuje.

Složení řasenky obsahuje patentované složení s mikrovlákny, které na řasy působí jako magnety a díky nim řasy protahují do maximální délky.

V hodnocení na e-shopu Notino.cz jsem od nějaké slečny četla, že jí řasenka nevyhovuje. Její kus obsahoval jakési kousky, její řasy slepovala a velmi smrděla. Jediné pozitivum bylo zvýraznění řas.

Tak já musím říct z vlastní zkušenosti, že má totožná řasenka žádné kousky neobsahuje a to ani po několika týdnech používání. Déle jak 3 měsíce by se žádná řasenka používat neměla 🙂 to jen taková menší poznámka ke spotřebě řasenek. Ale to už je známé tvrzení! Ani řasy mi kartáček neslepuje. Ale pravdou je, že každému tento typ kartáčků opravdu vyhovovat nemusí 🙂 to je právě to zajímavé a dobrodružné, jak každý jsme jiní a každému vyhovuje úplně něco jiného, i když se jedná o totožný produkt. Proto píši tyhle recenze pro tebe!! 🙂 A naopak ráda si přečtu recenze ostatních slečen..

Pokud mně osobně nějaký, jakýkoliv kosmetický produkt smrdí, tak jej nepoužívám. Ani mu nedávám druhou, třetí, zkrátka další šanci, ale rovnou letí do odpadkového koše. Nejvíce se právě setkávám s řasenkami, s nimi mívám největší problém, co se nehezké vůně týče.

Proto po přečtení již zmiňovaného hodnocení od jiné slečny byla pro mě tato řasenka taková výzva, jak mým čichovým buňkám bude vonět. Hned jak se mi řasenka dostala do rukou, tak jsem k ní musela přičichnout. Uff, nesmrděla, takže jsem mohla pokračovat v dalším bodě testování 😀 Ani po několika dnech, týdnech používání mi řasenka nezačala smrdět.

Já osobně jsem se žlutou řasenkou True Colour Avon spokojená. Řasy mi krásně zvýrazní, prodlouží, neslepuje, takže mi z nich nedělá muší nožky a vydrží mi krásně celý den. Po celém dni nemám problém s odlíčením, pokud tedy použiji dobrý odličovač 🙂

 

Řasenka je dostupná ve dvou odstínech – hnědý a černý. Já jí mám v černém odstínu, tedy Black.

Cena na e-shopu Notino je 197 Kč.

 

Máš se značkou Avon dobré zkušenosti?

Jaký typ kartáčků máš nejraději?

Máš zkušenosti s nějakou řasenkou od značky Avon?

3 komentáře Přidat své

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *