Kam na dobré jídlo ve Slavkově u Brna? Jedině Hradby!

Krásné zmrzlé pondělní ráno! Bydlím kousek od Slavkova u Brna 🙂 to možná některé věrné čtenářky blogu Růžová rtěnka ví. Už více jak 14 dní jsem nemocná, ale posledních pár dní je to jenom a jenom lepší. No tělo dostalo záhul během těchto dvou týdnů dvoje antibiotika na zánět močáku a ledvin. No žádná sranda ty 40 horečky nebyly, ale zvládla jsem to 🙂

Včera jsem se cítila už opravdu velmi dobře a tak jsem potřebovala alespoň na chvilku vypadnout z baráku. Takže jsme s přítelem jeli na večeři právě do onen zmiňovaného Slavkova 🙂 rozhodli jsme se navštívit Restauraci  Na hradbách. Přítel v ní již několikrát byl a moc si jí chválil, já zde byla prvně 🙂 ve Slavkově jsem dříve navštívila jiné podniky, ale tento nikdy.

Parkování je před restaurací bezproblémové. Je zde několik parkovacích míst, takže problém v parkování nebyl. Ale pravdou je, že když jsme odjížděli, tak tuším všechna byla zaplněná. Když říkám všechny, tak mám na mysli cca 10 míst. Ale okolo jsou další možnosti parkování 🙂 nebo dál v jiných ulicích, které nejsou daleko od podniku.

Jakmile vstoupíte do restaurace, tak máte ihned možnost nahlédnout do kuchyně. Což mi přišlo zajímavé 🙂 moc se mi to nelíbilo, ale na druhou stranu je pravda, že aspoň vidím, že je v kuchyni čisto a restaurace se jí nebojí ukázat svým návštěvníkům.

Podnik má v nabídce denní menu, které je možné rezervovat od 11:15 do 11:30 hodin. Nabízí rozvoz službu pizzy i ostatních jídel do okolních vesnic.

Interiér je moc pěkný 🙂 restaurace je pomyslně rozdělena na barovou část, kde je i televize a restaurační část, kde jsou velké stoly pro více jak 4 osoby a poté stoly pro čtyři osoby 🙂

My přišli v sobotu po 18.30 a míst k sezení bylo mnoho, až poté se restaurace začala velmi plnit. Obsluhy byly všechny velmi milé. Za naší návštěvu obsluhovaly tři slečny. Rychlost nápojů i poté jídla byla skvělá. Jestli jsme na jídlo čekali 15-20 minut? No prostě ideálka.

Jídelní lístek je stále k nahlédnutí na stole a líbí se mi, že nebyl dostupný pouze jeden, ale celkem 3-4 jídelní lístky tam byly.

Nabídka jídel je bohatá. Několik desítek druhů pizzy, včetně bezlepkového těsta, polévka dle denní nabídky, Carpaccio, dva druhy tataráků, něco drobného na chuť, čtyři druhy burgerů, čtyři druhy smaženého jídla, jídla z grilu, saláty, čerstvé těstoviny, několik druhů příloh, omáček a dezertů.

Přítel si objednal hovězí roastbeef burger, kde byl šťavnatý plátek hovězího roastbeefu v domácí bulce s čerstvou zeleninou, osmaženou cibulkou, nakládaným okurkem, teplou camembert omáčkou, domácí steakové hranolky a navíc si ještě objednal sýrovou omáčku.

Já zvolila čerstvé tagliatelle s grilovaným lososem, cuketou, smetanou, čerstvou bazalkou a parmazánem.

Obě porce byly obrovské, že jsme to ani jeden nesnědli a nechali si zabalit domů 🙂 ale oba pokrmy byly výborné. Ceny vs velikost porcí, kvalita a chuť také skvělé!!

Opravdu tuhle restauraci mohu vřele doporučit.

 

Byla jsi někdy ve Slavkově u Brna?

Co si nejraději v restauraci objednáváš?

4 komentáře Přidat své
  1. Super! Za každý tip ohledně jídla a kam za ním, jsem ráda, takže až zas pojedeme směr Brno, rádi se zastavíme. Jsem zvědavá, jak mi bude chutnat 🙂

    1. Lindo, určitě se do restaurace Na Hradbách ve Slavkově zastav, když budeš mít cestu kolem 🙂 ono i okolí Slavkova je moc pěkné!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *