Gelové nehty z pohodlí domova? Ano, společně s produkty z e-shopu Ráj nehtů

Ano!! Takový článek, na takové téma tu dlouho nebyl, nebo spíše takhle nebyl ti nikdy. Byl tu pouze ohledně gelových nehtů od vietnamců a nehtářky, jinak jsem takový nepsala nikdy. Nebyla možnost.

Poprvé jsem si gelové nehty dělala před loňskou zimou, kdy jsem si objednala opravdu na mě poměrně velké množství produktů a do výroby vlastních gelových nehtů jsem se pustila. Produkty na výrobu nehtů jsem si objednávala z wishe a e-shopu Ráj nehtů.

Joo, pár produktů, které jsem si objednala na wish využívám do dnes, ale pak další produkty byl omyl. Zkrátka kvalita je kvalita a na určitých produktech by se nemělo šetřit. Tím mám namysli například modelovací gel. Ten je prostě základ, bez něj by ty nehty vymodelovat nešly! Objednala jsem rovnou dva, které byly omyl.. Sice s jednim ty nehty vymodelovat šly a dokonce dokonce držely, že jsem je cca 14 dnů nosila, ale z profi e-shopu na nehty je to něco jiného, co si budem 🙂

Naopak fajn produkty z wish jsou pomerančová dřívka, pilníky, kleště na nehty, leštící bloky, tamponky, šablony, top coat lesklý/matný a tipy na nehty.

Ostatní produkty se spíše vyplatí kupovat na profi e-shopech určené pro nehtářky.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

S e-shopem Ráj nehtů mám dvě zkušenosti. Objednávala jsem již 2x, respektive jednou a po druhé mi byla e-shopem nabídnuta spolupráce 🙂

Z e-shopu jsem si minulou zimu kupovala barevné gely, olejíček na kůžičku a štětečky.

Když mi byla nabídnuta spolupráce, tak jsem zvolila UV gel modelovací – číry, barevný UV gel a lepidlo na nehty.

Komunikace je na jedničku a rychlost doručení také 🙂 e-shop má opravdu obrovskou nabídku produktů od modeláže nehtů, nástrojů a pomůcek, zdobení, laků, péče, manikúry a kosmetiky.

 

Nehtů jsem si dělala už několik, vždy po cca 14 dnech podle odrostů a dle toho, jak se mi ulámaly či upadaly. Budu se věnovat v tomhle článku pouze modelaci nehtů s gelem z Ráj nehtů.

UV gel modelovací čirý má 15 ml, což mi bohatě stačí, hlavně na začátek, kdy produkt neznám a nemám ho vyzkoušený. Nyní má vylepšené složení 🙂 je střední konzistence a hodí se k nanášení na tipy, přírodní nehty i šablony. Velmi dobře přilne, samovyrovná se, je vysoké kvality, jednofázový, zanechává výpotek a je vhodný pro domácí i profesionální. použití.

S gelem se mi pracuje opravdu velmi dobře! Konzistence je tak akorát, nanáší se na nehet skvěle, zkoušela jsem dvě varianty 🙂 na tip i na šablonu a obojí mi vyhovuje, ani u jednoho se mi nestalo, že bych měla s modelováním či tvrzením problém. Je pravda, že tvrzení gelů je o lampě. Já mám UV lampu s 36W a vytvrdí mi nehty krásně a rychle 🙂

Vytvrzený modelovací gel je pevný a dobře se s ním pracuje v dalších krocích. Vyhovuji mě i ty to, že je jednofázový 🙂 zkrátka skvělá volba pro začátečníky.

Na první nehty jsem použila barevný UV gel Fantasy Color v odstínu Smoky Pink a třpytky. Druhé zimní nehty jsou s baby blue barevným gelem, bohužel ten již na e-shopu nemají :/.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *