Nechala jsem si dárky zabalit přímo při objednávce v Notino.cz!

Vánoce se blíží 🙂 pro někoho dobrá či špatná zpráva. Já patří někde mezi. Ten chaos během Vánoc ráda opravdu nemám, ale znám i ty, kteří ten chaos naopak rádi mají, nechápu.. Letos jsem se rozhodla, že dárky nakoupím s předstihem a nyní je skoro půlka listopadu za námi a mohu prohlásit, že čekám ještě na jeden dárek, který mám objednaný a jinak všechny mám nakoupené, tři zabalené a díky Notino dokonce i další zabalené v jejich dárkové krabičce, kdy jsem tuhle službu využila během mé poslední objednávky.

Dárkovou krabici ti e-shop nabídce až při finální objednávce, když se rozhodneš přejí k doručení a následnému placení zboží 🙂

V následné nabídce stačí poté pouze vybrat, jaké zboží chceš do dárkové krabice nechat zabalit/vložit.

Při doručení objednávky ti pak dojde krásná lesklá krabice v tebou zvolené barvě se saténovou mašlí. Na výběr máš tyto barvy – bílou, světle růžovou, černou a červenou. Já zvolila červenou barvu 🙂 nádherná!! Dárkové balení nelze kombinovat s ekologický zabalením.

Krabice je vystlaná černými kousky tvrdého papíru a zabalené to vypadá dokonale! Aspoň si ušetříš čas nad balením a ještě to vypadá skvěle!

Já si do dárkové krabičky nechala zabalit body scrub a vůni do auta 🙂 ano můžeš si v objednávce zvolit, jaké věci si z ní necháš zabalit. Maximálně můžeš tři.

Mezi další dárky, co má objednávka obsahovala patří – toaletní voda pro může od Adidas a aroma difuzér s náplní Sofira Decor Interior Lily.

Buď máš možnost si dárkovou krabici zvolit u objednávky v košíku a cena krabice je 99 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *