Ať je i pejskům na procházce teplo – bunda z e-shopu Všepropejska.cz

Minulý rok jsem ze stejného e-shopu objednávala Deniskovi červenou mikinu Adidog :). Mikinu nosí do dnes, akorát po tom roce už má na sobě známky nošení (žmolky), ale to je pochopitelné, když se tolikrát prala, atd.. 🙂

Koncem listopadu mi došel mail, zda bych měla zájem o spolupráci pro Deniska z e-shopu Všepropejska.cz. Já neváhala a souhlasila, nabídka mě velmi potěšila, navíc jsem s e-shopem měla vlastní zkušenost, jako obyčejný zákazník.

Mohla jsem pro Deniska vybrat jakýkoliv obleček. Já zvolila bundičku 🙂 i přesto, že jsem důkladně měřila a hledala dle tabulky velikostí, nebyla jsem si jistá jakou zvolit. Proto jsem využila chat na facebooku a během několika následujících hodin jsem dostala odpověď.

Já vybrala bundu s názvem Lexa, která je černá a má i kapuci. Je dostupná v různých velikostech – 29 cm, 38 cm a 48 cm. Cena se lišší vždy od velikosti bundy. Já po dotazu zvolila velikost 38 cm a sedí mu parádně!!

Skvělé je zapínání bundy, které je na suchý zip pod krkem a na bříšku, takže se nic neobléká přes hlavičku pejska, což můj Dída vydrží, ale není to pro něj, jak pro každého pejska příjemné. Navíc tuhle bundu zvládne pejskovi obléct i chlap 😀

Bundička je ze skvělého materiálu polyester + fleece, podšívka je z fleecu. Je vhodná především na zimu, kdy je venku sníh, mráz nebo déšť. Nejvíce stylová je kapuce s kožíškem 🙂 Plus má kapsičky, kam můžete případně dát třeba sáček na bobky. Další velká výhoda a to hlavně za tmi jsou reflekční prvky na bundě, které jsou umístěné na zádech.

Bunda se smí prát max. ve 30 stupních v pračce.

Já jsem s bundou naprosto spokojená a když bych mluvila za pejska, tak on také, jelikož bunda nemá žádné nohavice, tudíž mu nijak nepřekáží v chůzi, běhu a řádění 🙂

Denisek má bundu ve velikosti 38 cm a vyšla na 549 Kč.

2 komentáře Přidat své
  1. Bunda je roztomilá a moc mu sluší:) Každopádně na tu naši potvoru bych to nedostala, ve dvou a půl měsících má už 8 kilo a asi je pro něj zbytečný nosit bundy, protože se neklepe ani ve sněhu a ještě si tu zimu užívá (i když mě to trochu mrzí, protože by v tom byl roztomilej:D) Eshop vypadá moc hezky:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *