Módní trendy pro jaro 2020

Co se bude nosit letos na jaře v roce 2020? To je otázka, kterou si (hlavně ženy) pokládají začátkem roku, kdy třídí svůj šatník a plánují si dokoupit nové kousky. Tuhle otázku jsem si kladla i já. Proto jsem se podívala „pod pokličku“ diskuzí, reportáží, webů a blogů slavných osobností, které každý rok, letos tomu nebylo jinak udávají módní trendy. 

Včera jsme měli první jarní den, kdy nám ho příroda předvedla ve své celé kráse. Hlavní postavení na celé letošní módě bude komerčnost a to hlavně pro šatník na jaro. Do trendů, které si nesmíte nechat ujít dále patří i 70. léta, ty se postupně začnou prolínat v létě s 60. léty.

Já se v dnešním článku zaměřím především na jaro. Jiné roční období si necháme na jindy, až budou aktuální 🙂

Mezi velké must have pro jaro 2020 patří krátké černé šaty a prodyšné (rozhodně ne úplné, naopak volné) oblečení, vestičky, saka,  a klasická jednoduchá modrá košile. Mezi vzory patří puntíky a kůže. 

Móda pro jaro se bude týkat přirozeným kouskům, které nejsou nijak odvážné, naopak se hodí pro každého. Vhodné pro ty, kdo nepotřebují být středem pozornosti.

Všechny kousky jsou vybrané z webu vyhledávač módy Modio, kde nyní probíhají módní slevy.

Co se barevnosti týče, tak ta se bude točit především kolem – pastelově fialové, tmavě modré, sytě žluté, sněhově bílé a khaki zelené.

Velmi podstatnou dominantou jarních trendů jsou vestičky. Ano, návrháři, kteří určují módní trendy se snaží přiblížit pánské módě. Ty jsou skvělým příkladem elegantní a komerční módě.

           Oba kousky jsou z e-shop Blancheporte.cz  1. šaty 879 Kč a 2. šaty 499 Kč

Co může být více basic a jednodušší, než si obléct jednoduché černé šaty? Já netuším! A vy?

Na černých šatech nikdy nebylo nic špatného, kdo si jé oblékl, ať už na pracovní jednání, oslavu či jinou významnou událost, tak s nimi nic nepokazil. Letos to nebude jinak! Naopak, budeš se řídit módním trendem. Pokud nechceš černou barvu, tak neuděláš nic špatně, pokud sáhneš po tmavě modré.

1. košile je z e-shopu Botovo.cz 959 Kč a 2. košile značka Pinko 1 759 Kč 

Dalším elegantním kouskem je modrá košile s knoflíky. Jedná se o naprostou klasiku. Modrá košile s dlouhým rukávem a zapínáním na knoflíky.

                                                                          Šaty TWINSET 4 739 Kč a tričko s knoflíky z e-shopu Blancheporte.cz 599 Kč 

                                                                                    Šaty Guess 1 700 Kč a tunika Gate 489 Kč

Volné oblečení má ráda snad každá žena. Nic jí netlačí, nemusí si hlídat ploché bříško.Takže ideální kousek na běžné nošení nebo večeři. I takové kousky jsou letošním jarním trendem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *