Noční sérum s hřejivým účinkem Slim Extreme – Eveline Cosmetics

Ahooj 🙂 tak se po měsíci hlásím s novým článkem a rovnou s recenzí na kosmetický produkt, který se určitě po zimě bude hodit, ať své tělo můžeme postupně připravit na léto, opět do formy.

Já na tyhle super, zeštíhlující krémy nevěřím, nikdy jsem jimi nebyla zastánce. Ale před x měsíci ho doporučovala jedna slečna, kterou sleduji na instagramu. Naprosto normální baba, která by nepropagovala něco, co dostala ke spolupráci 🙂 a tak jsem si řekla, že superkoncentrované noční sérum s hřejivým účinkem Slim Extreme Eveline Cosmetics.

Bylo mi jasné, že nebude stačit pouze večerní mazání tímhle „zázrakem“ ale bude potřeba i nějaký ten pohyb, úprava stravy, atd.. I když u mě to bylo něco jiného, nechtěla jsem hubnout, ale pouze zpevnit postavu, dodat kůži elasticitu, pevnost a pružnost. Nic jsem od něj neočekávala. Zároveň jsem jej chtěla porovnat s jinými produkty, které jsem v minulosti na podobném principu vyzkoušela.

 

Sérum slibuje hřejivý účinek a po dobu 2 týdnů by měly být vidět nějaké změny. Sám výrobce píše, že sérum je pouze jako doplněk u změny stravy a pohybu. Je vyrobeno na bázi technologie 24hod Non Stop Slim, která obsahuje aktivní komplex Phytosonic. Přes noc jsou přes mechanizmus uvolňovány aktivní složky, které zajišťují pevnost a hladký povrch pokožky.

Obal je pěkný, poutavý a barevný 🙂 přesně ty barvy, které já ráda. Tuba má 250 ml, což je dostatečné množství po dobu více jak 2 týdnů. Při nanášení optimálního množství vydrží mnohem déle.

Vůně séra je velmi příjemná, žádná štiplavá vůně, ale připomíná jemný krém, který si mažeš večer třeba na nohy. Konzistence je něco mezi krémem, mlékem a gelem. Stačí na určené místo nanést menší množství a krouživými pohyby zapracovat do pokožky (stehna, boky, hýždě a břicho). Nedoporučuji nanášet zbytečně větší množství, ať se sérum může rychle vsáknout do pokožky, navíc nanést větší množství ničemu nepomůže 🙂

 

Já po dvou týdnech pravidelného mazání si začala všímat hladší, pevnější a pružnější pokožky. Jen pozor na prvních pár nanesení, než si na hřejivý, občas pálivější efekt zvykneš. Opravdu sérum krásně hřeje a to dodává ještě větší pocit, že se s pokožkou, tukovými buňkami něco děje 😀

Za mě mohu sérum rozhodně doporučit a jakmile balení spotřebuji, tak kupuji další! Značka Eveline Cosmetics má v nabídce i jiná séra.

Složení:

Aqua, Glycerin (zjemňuje a udržuje hydrataci), Cetyl Alcohol, Glycine Soja Oil (sojový olej), Propylene Glycol (vonná látka a změkčovadlo), Sodium Polyacrylate (zahušťovadlo a emulgátor), Glyceryl Stearate SE, Dimethicone (změkčovadlo), Butylene Glycol, Egulena Gracilis Extract, Caffeine (Kofein), Glaucium Flavum Leaf Extract (extrakt z lístků rohatce žlutého), Castanea Sativa Seed Extract (extrakt z osiva kaštanovníku setého), Sodium Salicylate, Lecithin (emulgátor), Silica (z minerálu a bylin), Phenoxyethanol (stabilizátor), Methylparaben (vonný efekt a konzervant), Butylparaben (konzervant), Ethylparaben (konzervant), Propylparaben (konzervant), DMDM Hydantoin (paraben).

Glycine Soja Oil –  působí jako kondicionér, zjemňuje, zklidňuje, vyhlazuje a udržuje přirozenou vlhkost. Má antioxidační a regenerační účinky.

Sodium Polyacrylate – schopen absorbovat vysoké množství vody. Funguje jako zahušťovadlo, a emulgátor.

Glyceryl Stearate SE – emulzifikuje. Používá se jako emulgační činidlo. Pomáhá zlepšovat vsakování krémů nebo olejů. Snižuje mastnotu olejů. Zjemňuje, vyhlazuje, zvlhčuje a zlepšuje hydrataci.

Egulena Gracilis Extract – zpevňující látka jako botox. Regeneruje.

Caffeine – antioxidant. Podporuje tvorbu nových buněk, stimuluje tvorbu kolagenu. Podporuje činnost oběhového systému a prokrvuje. Pecka při celulitidě.

Glaucium Flavum Leaf Extract – stimuluje tělo ke spalování tukových buněk, pomáhá tělu odvádět metabolický odpad  mimo tkáně a redukuje vznik nových tukových buněk.

DMDM Hydantoin – antibakteriální a konzervační látka. Druhý nejpoužívanější konzervant. Může způsobit alergické reakce, ekzémy, dermatitidu, puchýře, začervenání a praskliny kůže. 

 

Sérum zakoupíš na e-shopu Notino.cz za 192 Kč.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *