Nákup na Trenýrkarna.cz

Před pár týdny mi přišel e-mail s nabídkou na spolupráci od e-shopu Trenýrkárna.cz. Již dříve jsem o e-shopu slyšela, ale nikdy jsem z něj nezkoušela nic objednávat. I když zpětně nechápu proč 🙂 když nabídku zboží mají velice lákavou a to samé ceny.

Ráda zkouším nové výzvy a proto jsem na nabídku spolupráce kývla. Vybráno jsem měla okamžitě. Zvolila jsem svojí dlouho „vysněnou“ sportovní podprsenku a příteli (aby mu to nebylo líto) jsem vybrala vtipné, veselé boxerky. Minulý rok jsem mu objednávala podobní vtipné boxerky s obrázkem piva a měl z nich radost, proto se mi i tyhle s obrázkem Batmana zalíbily.

Začnu recenzí na podprsenku Calvin Klein, ta bude zajímavější, jak na boxerky.

Jakmile jsem viděla, že e-shop má v nabídce i tyhle sportovní podprsenky, věděla jsem, že bez ní objednávku neodešlu. Ale delší dobu jsem nevěděla jakou zvolit. Mé požadavky byly, aby měla alespoň nějakou výztuž a nebyla tuctová, jakou má každá. Po menším radění si s přítelem jsem zvolila tuhle kombinace šedé s červenou a výběru rozhodně nelituji 🙂 nosí se sama!!

Na výběr mají ve velikosti S a L, já zvolila tu menší velikost. U každého z produktů mají i tabulku velikostí, což velmi oceňuji. Podrobně je pod věcí popsáno, co má a co ne, co může a co nemůže. Jakože tato podprsenka má výztuž, nemá zapínání, je vyrobena z bavlny, její složení (53% bavlna, 35% modal a 12% elastan), doporučené praní je na 30 stupňů, neměla by se dávat do sušičky a nežehlit.

Materiál je na těle velice příjemný :), dělá krásná prsa a celkově sedí postavě. Já jí nosím nejen na sport, ale i do práce či na běžné nošení, díky výztuži to lze úplně bez problému.

Podprsenku zbožňuji a to nejen já, ale i můj přítel. Již teď vím, že to není má poslední od značky Calvin Klein.

 

A teď se vrhneme na kratší recenzi veselých boxerek. Jsou od značky Dedoles 🙂 určitě tuhle značku znáš, díky chytlavé televizní reklamě. Mně boxerky ihned padly do oka. I mému příteli se moc líbily. Boxerky jsou vyrobeny z 95% bavlny a 5% elastanu. Mají vytkávanou gumu, delší nohavičky, doporučené praní je na 40 stupních a nejsou vhodné do sušičky ani k žehlení.

Materiál je na těle velice příjemný a skvěle padnou! Opravdu na figuře vypadají skvěle!! 🙂 E-shop je nabízí ve velikosti M, L a XL.

Celý e-shop vlastní různé certifikáty pravosti značek, které nabízí! Výměna za jiné zboží je samozřejmostí.

Za sebe e-shop mohu 100% doporučit. Doprava byla blesková! Ještě ten den po objednání mi bylo zboží posláno a druhý den jsem si jej v Zásilkovně byla vyzvednout, takhle rychlou dopravu jsem ještě nezažila!! Na e-shopu v liště je vždy napsaná aktuální rychlost doručení, dle tvého zvoleného výběru. Dokonce je i na nějaké produkty doprava ZDARMA nebo vždy nad 999 Kč.

5 komentářů Přidat své
  1. Podprsenka vypadá moc dobře, akorát já bych asi volila bez té červené 🙂 Vtipné trenky od Dedoles dostal k Vánocům přítel. Bohužel je v tomto konzerva, tak dostal dvoje jednobarevné a jedny s notami 😀

    WantBeFitM

  2. Krásný den, mě by třeba u té podprsenky Calvin clein trošku vadiloto, že nabízí pouze velikosti a
    S a L. Je tam prosím alespoň nějaká tabulka velikostí, abych věděla jak se změřit? Vůbec teď netuším, jaké podprsenky vybírat od té doby, co jsem si nechala takto https://nova-prsa.cz/cena/ upravit prsa. Bohužel tedy u mě mě k tomu vedly vážně zdravotní problémy :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *